Co za plaga skończonych idiotów (tak, dosadnie, ale inaczej nazwać ich nie umiem), którzy odsyłają Cię na dziwki. To już się robi żenujące zjawisko na forum, a moderatorzy czasem na wyrost szukają tematów do edycji, a tutaj, mimo, że powinni to nie kasują wulgarnych i mało etycznych wpisów.
To po pierwsze.
Po drugie, bardzo się cieszę, że z burdeli nie masz zamiaru korzystać, ale też wcale się nie dziwię, że nigdy nie miałeś dziewczyny. Na chwilę obecną jestem zdania, że żadna nie chciałaby niedojrzałego typa, który o kobietach pisze "dupy". Mam nadzieję, że weźmiesz sobie to do serca, bo jeśli masz zamiar się związać uczuciowo to szanuj kobiety. Owszem, inna kwestia, że są też takie, które same siebie nie szanują i wtedy ciężko jest je nazwać kobietami i hasło "dupy" czy tam tępe strzały bardziej by pasowało, jednak jeśli szukasz dup to trafisz na puste laski, a jeśli szukasz kobiety to zmienia postać rzeczy.. Rozumiem, że jesteś jeszcze młody i pewne hasła wyniosłeś z gimnazjum od kolegów, dlatego tak nieciekawie się wypowiadasz w kwestii nazewnictwa kobiet, ale życzę Ci żebyś zmienił to nazewnictwo, a na pewno Ci się to opłaci i będziesz prędzej czy później szczęśliwy.
Nie słuchaj frustratów, którzy namawiają Cię na burdele.
Sama jestem kobietą i dziwię się bardzo jak przeczytałam, że to dla Ciebie obciach, że jeszcze nie miałeś dziewczyny, nie całowałeś się itp. Powinien to być dla Ciebie największy powód do dumy przed kobietami, bo o mężczyznach nie piszę gdyż mają w tej kwestii kretyńskie priorytety i najczęściej przechwalają się między sobą który ile "zaliczył".
Widzisz, gdybym miała te 18-lat..
Nie no, a tak serio to uwierz mi, że takich chłopaków, którzy w Twoim wieku nie mieli jeszcze dziewczyny szuka się ze świecą w ręku i ja na przykład byłabym cholernie szczęśliwa mając chłopaka, który nie miał wcześniej doświadczeń z kobietami. Mało tego, o niebo wolałabym kogoś z Twoimi cechami kto nie lata ciągle z kumplami na piwo czy imprezę niż takich bawidamków i chłopków, którzy się jeszcze nie wyszumieli. Rozumiem, że każdy wiek ma swoje prawa i musisz się właśnie wyszumieć nieco, ale oby nie za bardzo. Poza tym, są też inne drogi na bycie szczęśliwym. Tu na forum też możesz poznać wiele wspaniałych osób, wymienić się kontaktami na skype, rozmawiać na konferencjach przy jednoczesnym graniu w pokera, a co jakiś czas wpadać na zloty żeby się zintegrować. Przy okazji możesz poznać na forum osoby z Twojego miasta i z nimi od czasu do czasu wpaść do kasyna, iść na piwko czy pizzę.
A jak ktoś tam napisał, że forum pokerowe to nie jest miejsce na tego typu tematy to właśnie kompletnie się mylił, bo gdzie indziej jak nie na forum pokerowym znajdziesz kumpli podzielających Twoją pasję jaką zapewne jest gra w pokera?
Forum to nie jest miejsce do dyskusji o religii i polityce, o czym się już wielokrotnie wszyscy tutaj przekonywaliśmy, ale do integracji jak najbardziej.