Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
119 Posty
49 Użytkownicy
0 Reakcje
48.3 K Wyświetlenia
zuczek92
PokerStrategist

To jest niewidzialny ninja:D

A tym sie mega jaram bom gitarzysta jest _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
martelo777
PokerStrategist

Jak naznaczać się, to tylko i wyłącznie w jedynie słuszny sposób! A nie jakieś diabelskie freski. Wiedzcie, że coś się z wami dzieje.

PS: To nie moje plecy, to plecy z google.

Odpowiedz
Cytat
Bielanek
BlackMember

Tutaj stronka niemiecka, jednak jeżeli zdecyduję się kiedyś na tatoo to prawdopodobnie pojadę tutaj: http://www.buenavistatattooclub.de/

Po prostu dla mnie rządzą! Połączenie czarnego z czerwony, niepowtarzalne wrażenie...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bardzo realistyczny : ]

ten też bardzo mi przypadł do gustu, fajny motyw

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez zuczek92

Może i nie moje klimaty, ale wykonanie _o:

Odpowiedz
Cytat
BRIGANTOS
PokerStrategist

Jak dla mnie tatuowanie wzorow takich jak wiekszosc tu wrzuca czyli jakies kolorowe grafiki supermana,robota,''ojca chrzestnego'' i inne jakis stworzenie itp to totalna dziecinada,co innego tatuowanie jakis wzorow i napisow ktore cos dla nas w zyciu znacza i maja jakis glebszy sens

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez zuczek92

Ale odpał _love:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak dla mnie tatuowanie wzorow takich jak wiekszosc tu wrzuca czyli jakies kolorowe grafiki supermana,robota,''ojca chrzestnego'' i inne jakis stworzenie itp to totalna dziecinada,co innego tatuowanie jakis wzorow i napisow ktore cos dla nas w zyciu znacza i maja jakis glebszy sens

może ktoś jest wielkim fanem danych postaci muzyków, aktorów i kreowanych przez nie postaci to po części tez tym wyraża swój charakter, może to jest dla niego ważne a nie jakiś hebrajskie napisy co sam nie potrafi przeczytac lub przetłumaczyc jakiś koleś mógł by mu wytatuowac jesteś piiiiiiiiiiiiiiiiiiii cenzura a ten by sie nawet nie kapnął
niech kazdy robi co chce to jego ciało i jego wola co z nim bedzie robił

Odpowiedz
Cytat
prOlli
PokerStrategist

Napisane przez BRIGANTOS

np nasze pierwsze tatoo ;):

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Napisane przez BRIGANTOS

Po części rozumiem kolegę, ja na pewno tak postąpię, ale najpierw ciut masy i rzeźba, a wtedy prawa ręka "RAFAŁ" z ciekawym wzorem otaczający imię mojego synka, lewa ręka "OLIWIA" tak samo (moja córcia), na piersi po stronie mojego motorku motyw miłosny i w nim imię żonki "ANIA", a na prawej łydce mój ukochany klub piłkarski "KOLEJORZ"

Co do zespołu, to nie jest żadna prowokacja, jakby co, więc proszę mi nie cisnąć, po prostu trenowałem tam, grałem w młodzikach a teraz jestem wiernym kibicem na dobre i na złe, NO OFFENCE :f_biggrin:

Tak mi się zawsze marzyło, a co z tego będzie???? Nie wiem :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hahaha : ]
Mega pozytywny motyw z tym : ] :D

Odpowiedz
Cytat
Petros86
Oldschool Grinder

Sam nie chcę i raczej nigdy nie będę miał tatuaży, zresztą na starość to chyba nie wygląda zbyt sympatycznie. Za to kręcą mnie zmysłowe tatuaże na ciałach kobiet ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

na starość to przeważnie każde ciało nie wygląda sympatycznie : ]

Odpowiedz
Cytat
martelo777
PokerStrategist

IREZUMI- tradycyjna japońska sztuka tatuowania ciała.

Jak już rozmawiamy, to rozmawiajmy o prawdziwych tatuażach, a nie o trywialnych rezultatach miziania brzęczącym, elektrycznym, sterylnym gadżetem.

Spoiler

Zapostowane żartem. :D

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Ja planuje zrobic coś takiego (w tym stulu )

Nie wiem czy dokładnie taki ale napewno bedzie zaczynał się na piersi a kończył na dolnej części pleców.
Nie wiem ile to będzie kosztować ale nie mam zamiaru oszczędzać.

Odpowiedz
Cytat
zuczek92
PokerStrategist

Jak zrobisz nie zapomnij pochwalić się na forum i fote wrzucić _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Niektóre po prostu wbijają w ziemie:

Odpowiedz
Cytat
zuczek92
PokerStrategist

Napisane przez Mooris
Niektóre po prostu wbijają w ziemie:

Szczena przy podłodze _o: :f_o: _o: :f_o:

Odpowiedz
Cytat
G1wave
BlackMember

Polecam Profil na Facebooku 'Jaram się wydziaranymi kolesiami' ~1000 zdjęć fajnych tatuaży

Odpowiedz
Cytat
zuczek92
PokerStrategist

Napisane przez G1wave

Odnośnie tego tatuażu to mam pewien męski odpowiednik:D Mnie osobiście on rozwala:D

Odpowiedz
Cytat