To jest niewidzialny ninja:D

A tym sie mega jaram bom gitarzysta jest ♠_biggrin:

Tutaj stronka niemiecka, jednak jeżeli zdecyduję się kiedyś na tatoo to prawdopodobnie pojadę tutaj: http://www.buenavistatattooclub.de/
Po prostu dla mnie rządzą! Połączenie czarnego z czerwony, niepowtarzalne wrażenie...
Jak dla mnie tatuowanie wzorow takich jak wiekszosc tu wrzuca czyli jakies kolorowe grafiki supermana,robota,''ojca chrzestnego'' i inne jakis stworzenie itp to totalna dziecinada,co innego tatuowanie jakis wzorow i napisow ktore cos dla nas w zyciu znacza i maja jakis glebszy sens
Jak dla mnie tatuowanie wzorow takich jak wiekszosc tu wrzuca czyli jakies kolorowe grafiki supermana,robota,''ojca chrzestnego'' i inne jakis stworzenie itp to totalna dziecinada,co innego tatuowanie jakis wzorow i napisow ktore cos dla nas w zyciu znacza i maja jakis glebszy sens
może ktoś jest wielkim fanem danych postaci muzyków, aktorów i kreowanych przez nie postaci to po części tez tym wyraża swój charakter, może to jest dla niego ważne a nie jakiś hebrajskie napisy co sam nie potrafi przeczytac lub przetłumaczyc jakiś koleś mógł by mu wytatuowac jesteś piiiiiiiiiiiiiiiiiiii cenzura a ten by sie nawet nie kapnął
niech kazdy robi co chce to jego ciało i jego wola co z nim bedzie robił
Napisane przez BRIGANTOS
np nasze pierwsze tatoo ;):

Napisane przez BRIGANTOS
Po części rozumiem kolegę, ja na pewno tak postąpię, ale najpierw ciut masy i rzeźba, a wtedy prawa ręka "RAFAŁ" z ciekawym wzorem otaczający imię mojego synka, lewa ręka "OLIWIA" tak samo (moja córcia), na piersi po stronie mojego motorku motyw miłosny i w nim imię żonki "ANIA", a na prawej łydce mój ukochany klub piłkarski "KOLEJORZ"
Co do zespołu, to nie jest żadna prowokacja, jakby co, więc proszę mi nie cisnąć, po prostu trenowałem tam, grałem w młodzikach a teraz jestem wiernym kibicem na dobre i na złe, NO OFFENCE
Tak mi się zawsze marzyło, a co z tego będzie???? Nie wiem
Sam nie chcę i raczej nigdy nie będę miał tatuaży, zresztą na starość to chyba nie wygląda zbyt sympatycznie. Za to kręcą mnie zmysłowe tatuaże na ciałach kobiet
Ja planuje zrobic coś takiego (w tym stulu )

Nie wiem czy dokładnie taki ale napewno bedzie zaczynał się na piersi a kończył na dolnej części pleców.
Nie wiem ile to będzie kosztować ale nie mam zamiaru oszczędzać.
Napisane przez Mooris
Niektóre po prostu wbijają w ziemie:
![]()
Szczena przy podłodze ♠_o:
♠_o:

Polecam Profil na Facebooku 'Jaram się wydziaranymi kolesiami' ~1000 zdjęć fajnych tatuaży
Napisane przez G1wave
![]()
Odnośnie tego tatuażu to mam pewien męski odpowiednik:D Mnie osobiście on rozwala:D