Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

tatuaże

119 Posty
49 Użytkownicy
0 Reakcje
48.3 K Wyświetlenia
Agilitys
PokerStrategist

Kleo Autor tatuażu miał na myśli czysty zysk xP I oczywiście zapłaciłem mu za wykonanie, ile tylko sobie zażyczył ;>

Dla mnie ten Krzyż oznacza oddanie Bogu i wdzięczność za siłę jaką mi daje w codziennej walce, a w szczególności walce o moje zdrowie :) Bo myślę, że gdyby nie ON, momentami nie dałbym sobie rady.

Nie bój się, nie zrobiłem dla szpanu. Przed samym wybraniem projektu myślałem rok o tym, czy w ogóle powinienem zrobić kolejny tatuaż i czy na pewno taki.

Pozdrawiam :D

Odpowiedz
Cytat

Mam nadzieję że autor wątku się nie zeźli, że wklejamy foty tatuaży, ale ten na przykład jest po prostu niesamowity:

Odpowiedz
Cytat

[edit] - Jakub

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Kleopatra23

Masz pare propozycji, znacznie lepsze niż te twoje

[edit] - Jakub

Odpowiedz
Cytat

Kleo fajne dziary (puke), ale musiałem edytnąć, ponieważ na jednej była zarośnięta pipa.

Nie była aż tak rażąca, ale kolega przemek zaraz podłapał i wkleił ogoloną :rage:

Bardzo proszę, bez gołych pip.

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

mi się podoba Jezus u Soboty na plecach!
Jest LUX

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Jakub

Mam nadzieję że autor wątku się nie zeźli, że wklejamy foty tatuaży, ale ten na przykład jest po prostu niesamowity:

Uwielbiam biomechanikę.... cały czas zastanawiam się czy sobie nie zrobić takiej ogromnej na plecach. Klasa!

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
Kleo fajne dziary (puke), ale musiałem edytnąć, ponieważ na jednej była zarośnięta pipa.
Nie była aż tak rażąca, ale kolega przemek zaraz podłapał i wkleił ogoloną :rage:

Nie przesadzaj te tatooo co wkleilem nie były takie straszne :D

Odpowiedz
Cytat
szoker22
PokerStrategist

zobaczcie ten

Odpowiedz
Cytat
zuczek92
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez szoker22

Ja pierdziele, miazga. Rewelacyjny tatuaż, jaram się _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Pokerowe znaleziska:

Poniższy tatuaż pewnie należy do któregoś z naszych diamentów :f_cool: Przyznać się :ayfkm:

i poniżej moje ulubione pokerowe dzieło... (znalezione na jakiejś stronie w temacie z najgłupszymi tatuażami świata.. :rolleyes: )

To mnie rozłożyło na łopatki :rage: :facepalm: :

http://gwiazdunie.pl/justin-bieber-ma-dwa-nowe-tatuaze-zdjecia/

Tutaj jeszcze pokerowa dziara: http://www.flickr.com/photos/hapagirl/175207760/

Odpowiedz
Cytat
masterxaz
PokerStrategist

taki jest dobry :D

Odpowiedz
Cytat

dziwnie bym sie czul gdybym podczas parzenia się, musial czytac biblie ...

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Znalazłem kilka ciekawych :)

Odpowiedz
Cytat
MrBaikal
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

o k...a.. _ugly:

Odpowiedz
Cytat
prOlli
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez prOlli

Czasami zastanawiam się, co takiej osobie przyświecało, aby zrobić taki tatuaż. Wiem, że gusta są różne, ale c'mon _mad:

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez Peterus24
Tzn. wzoru nie mam, byłem w studiu w moim mieście (gość ma bardzo dobre portfolio więc można zaufać :f_rolleyes: ).

U mnie to na 1/3 pleców (bardziej przy prawej łopatce) twarz spokojnego niedźwiedzia, a na lewiej piersi taką "ranę" pociągniętą pazurami :f_biggrin:

O tyle ta rana 100 zł, o tyle niedźwiedź to bardzo skomplikowany wzór, bo sam szkic to pół dnia roboty jeśli nie lepiej. Po drugie wiadomo że musi jeszcze wziąć moje poprawki, bo wiadomo, pierwowzór nie zawsze podchodzi.

No ale to marzenie, jak się dorobię samochodu i przetnę pępowinę rodzinną (wyprowadzę się od rodziców) - w skrócie będę na swoim, to sobie coś takiego sprawie :f_rolleyes:

Napisane przez fidelloz
ale to musisz w miare spoko wygladac pod wzgledem postury, bo tatuaz + slaba postura = fail :P

Gówno prawda, tatuaż się robi dla siebie, a nie dla innych

Co nie przeczy temu, ze zle dobierajac tatuaz do warunkow fizycznych wygladac bedziesz failowo :)

Oczywiscie zawsze mozesz zrobic co Ci sie spodoba i sobie wmawiac ze jest cool :)

Odpowiedz
Cytat
prOlli
PokerStrategist

Napisane przez MrBaikal

Odpowiedz
Cytat