Napisane przez Huricano
"Chcecie się założyć, że mamy rację?" Co mi z Twojego zakładu? Czy w jakiś sposób go zrealizujesz, gdy przegrasz? Nie ma takiej szansy. To jest internet. Nie znam Ciebie, ty nie znasz mnie. Równie dobrze możesz zniknąć stąd za miesiąc, dwa, pół roku.
"Chcecie się założyć, że mamy rację?"
Gdzie jest ten cytat? Nie mogę znaleźć...![]()
W nawiązaniu do tego, że będziesz najlepszym graczem PLO.
Napisane przez Huricano
Nie trzeba ciężko pracować żeby coś osiągnać...
Najprostsze wyniki z google:
Abidal: Ciężko pracowałem, aby teraz tutaj być [w Barcelonie]
Moby: ciężko pracowałem nad nową płytą
Will [Smith] mówi, że najważniejsza jest ciężka praca.
Rafel Nadal: Ciężko pracowałem, żeby być w tym miejscu [po 6-stym zwycięstwie w Paryżu]
He [Bill Gates] worked very hard because he was simply passionate about what he was doing. He found programming software to be extremely interesting to him and it motivated him to do more.
[Warren] Buffett, for instance, is famed for his discipline and the hours he spends studying financial statements of potential investment targets.
Michael Jordan practiced intensely beyond the already punishing team practices.
In football, all-time-great receiver Jerry Rice - passed up by 15 teams because they considered him too slow - practiced so hard that other players would get sick trying to keep up.
[Tiger Woods] he has never stopped trying to improve, devoting many hours a day to conditioning and practice, even remaking his swing twice because that's what it took to get even better.
Napisane przez Huricano
Paingod popatrz na osoby wypowiadające się negatywnie w tym temacie. Żadna z nich nie nie osiągneła...dlaczego? Bo mają negatywne podejście do świata i wszystkiego w około...
Nie jesteś tutaj na pewno od takiego osądu, że wszyscy tutaj nic nie osiągnęli. Nie jesteś też w pozycji, żeby mówić o negatywnym podejściu do świata, którego u Ciebie wcaaaale nie widać
Napisane przez Huricano
ta banda idiotów i ludzi bez perspektyw Cię tylko wyśmieje.
Mogę równie dobrze odbić piłeczkę w Twoją stronę i zapytać, co Ty osiągnąłeś, lecz tego nie zrobię z kilku powodów. Po pierwsze, każdy inaczej patrze na sukcesy i coś innego uważa za sukces. Po drugie, patrząc na to jakim bajkopisarzem jesteś, nie jestem w stanie żadnych Twoich osiągnięć potwierdzić. Po trzecie, podsumowałem wypowiedzi wielu osób (powyżej), które do czegoś doszły i każda mówi o ciężkiej pracy. Po czwarte - zupełnie mnie to nie obchodzi.
Ciekawy obrazek podsumowujący to, co napisałem: