Mi się Barry coraz mniej podoba z jego stylem murka
simon1989 napisał
kaczuba napisał
Ziigmund mnie ciągle zaskakuje, 72o 3betuje, a KK tylko płasko sprawdza.![]()
Miksuje grę
![]()
Ja to jak go widzę w akcji, to mam wrażenie, że ustala sobie linie obstawiania na wszystkie rundy licytacji jeszcze przed rozdaniem kart w danym rozdaniu.
Mi się coraz mniej podoba gra Eastgate'a... To żetony pomyli, to pozwala dobrać darmową kartę na flopie i potem daje się wyblefować Doylowi na turnie...
Jakoś mi brakuje u niego agresji
Wygląda na to, że gra baaardzo scary money, zresztą pokazał to już w poprzednich odcinkach, w swoich rozdaniach z tripsami.
on reprezentuje raczej PHILL style bardziej pasive niz agresive
male pule ,check calle itp
SamRadziwill napisał
Mi się coraz mniej podoba gra Eastgate'a... To żetony pomyli, to pozwala dobrać darmową kartę na flopie i potem daje się wyblefować Doylowi na turnie...Jakoś mi brakuje u niego agresji
Wygląda na to, że gra baaardzo scary money, zresztą pokazał to już w poprzednich odcinkach, w swoich rozdaniach z tripsami.
Podzielam zdanie. Można grać pasywnie, ale gra w tym odcinku bardzo, ale to bardzo mi się nie podobała. Dosłownie robili z nim co chcieli a to pomylenie żetonów to było niezłe kino
Wogóle jakiś ten odcinek dziwny. Wg. mnie kiepski pod względem prawdziwego pokera...Popatrzcie jak rzadko grał Durrr
Eastgate wyraźnie nie czuję się komfortowo w tej grze, ale trzeba przyznać, że przy akcji z pomyleniem żetonów Daniel go trochę wkopał. Nie sądzę żeby Elezra tak to przebił sam ze siebie.
Aksolot napisał
Eastgate wyraźnie nie czuję się komfortowo w tej grze, ale trzeba przyznać, że przy akcji z pomyleniem żetonów Daniel go trochę wkopał. Nie sądzę żeby Elezra tak to przebił sam ze siebie.
Fakt
Sama pomyłka tymczasem świadczy o sporym zdenerwowaniu Eastgate'a.
No Eastgate gra trochę tak jak w turnieju
ale to chyba dlatego, że wkupił się za bardzo deep no i pewnie nie ma takiego doświadczenia w cashach jak reszta. W sumie niepotrzebnie też mówił, że spasował te tripsy wcześniej...
Daniel zagrał mega słabo w tym odcinku jak na swoje możliwości. Chyba tiltował po tej ręce z Barrym 2pary vs strit. Dalej ta dziwna ręka przeciwko Doylowi i Eliemu, gdzie poddał się na turnie i jeszcze na koniec wpadł pod karetę trzymając parę JJ za ponad 200BB...
Ale to już się robi taka tradycja, że on zawsze ma bardzo zły run, a potem nadrabia
Fajnie w zajawkach zapowiada się ta ręka Barry vs Durrr, coś czuję że Dwan jakiegoś suck outa sprzedał
Ja mysle, ze jesli suckout to raczej odwrotnie
Bo BG nie bedzie obstawial durrra na lepsza reke. No zobaczymy
A Daniel kiepsko sie wpakowal, fakt..
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$5,02:514/20/10/2,1/25/17/100/44;UTG1$5,24:47/13/9/-/40/0/100/0;Hero$5,98:///////;[/tg]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is BU with A♦, A♠
UTG1 raises to $0,15, 5 folds, Hero raises to $0,50, SB folds, BB calls $0,45, UTG1 calls $0,35.
Flop: ($1,52) T♥, 4♦, 5♥ (3 players)
BB bets $1,42, UTG1 raises to $4,74 (All-In), Hero folds, BB calls $3,10 (All-In), UTG1 gets uncalled bet back.
Turn: ($10,56) 9♣
River: ($10,56) 8♥ (1 players)
Final Pot: $10,56
Results follow (highlight to see):
BB shows para damy (Qc Qs)
UTG1 shows para dziesiątki (Ac Tc)
BB wins with para damy (Qc Qs)
Pare dni temu pisałem nt BG a dzisiaj sam zagrałem w jego stylu. Lol
Obstawiałem gościa na TT, jak się okazało miał ATs fish je****
arturh napisał
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB$5,02:514/20/10/2,1/25/17/100/44;UTG1$5,24:47/13/9/-/40/0/100/0;Hero$5,98:///////;[/tg]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.Preflop: Hero is BU with A♦, A♠
UTG1 raises to $0,15, 5 folds, Hero raises to $0,50, SB folds, BB calls $0,45, UTG1 calls $0,35.Flop: ($1,52) T♥, 4♦, 5♥ (3 players)
BB bets $1,42, UTG1 raises to $4,74 (All-In), Hero folds, BB calls $3,10 (All-In), UTG1 gets uncalled bet back.Turn: ($10,56) 9♣
River: ($10,56) 8♥ (1 players)Final Pot: $10,56
Results follow (highlight to see):
BB shows para damy (Qc Qs)
UTG1 shows para dziesiątki (Ac Tc)BB wins with para damy (Qc Qs)
Pare dni temu pisałem nt BG a dzisiaj sam zagrałem w jego stylu. Lol
Obstawiałem gościa na TT, jak się okazało miał ATs fish je****
Tylko że nie ma chyba porównania gry NL5 i High stakes
Właśnie oglądnąłem. Kilka fajnych akcji, mnie zmartwiły te 2 calla Daniela. Gdzie się podziały jego magiczne ready? ;p A ja sobie jego książkę zamówiłem, a tu się okazuje fish zwykły
A tak poważnie, Dwain coś cicho siedział...
heja, czy ktos moglby mi napisac czy sa gdzies do sciagniecia cale odcinki? niewiem jakies torrenty, peb czy cos w tym stylu? bo tak bardzo nie lubie ogladac odcinkow pocietych na 8-mio czy tam 10 minutowe wycinki ze ich nie ogladam wcale...
Mroźny, narzekasz jak stara baba (bez urazy
). Myślę jednak że tutaj może uda Ci się coś znaleźć http://infobot.pl/r/na .
mrozny napisał
heja, czy ktos moglby mi napisac czy sa gdzies do sciagniecia cale odcinki? niewiem jakies torrenty, peb czy cos w tym stylu? bo tak bardzo nie lubie ogladac odcinkow pocietych na 8-mio czy tam 10 minutowe wycinki ze ich nie ogladam wcale...
bebek napisał
mrozny napisał
dziekofka wielka
Aksolot, jak bym umial znalezc na google to bym sie tu nie pytal
peace i pozdro
Moim zdaniem Daniel tiltował ewidentnie i myślę, że to z powodu że starałsięgrać zbyt tight jak na niego (zresztą w E1lub2 spytany czemu nie gra sam powiedział, że stara się grać tight) Zrzucił A7pf potem zaczął grać ręce typu 63s jak lubi, nie wyszło - dostał JJ i zwariował ;). Szkoda trochę 200K ale gostać. Podoba mi się zachowanie Benyamina - ostrzegał go i wydaje się być spoko gościem.
East już mówiłem i wy mówiliście.
1. zbyt deep
2. Honor - nie chce dać sięograć i AF ma chyba 0
Dwain jak spasował Ax pf to byłem w szoku.
Ja to mam teraz prolem bo od oglądania 4 serii zacząłem grać za bardzo loose i mi BR stopniał
(seven deuce niezły zakład =))
Następny odcinek to chyba będzie hicior.
A ja sie tak zastanawiam na jakich zasadach oni tam graja. Na pewno graja na prawdziwe pieniadze bo widac jak sie denerwuja i tiltuja, ale jaki maja interes zeby sie pchac do takiego stolu, z takimi dobrymi przciwnikami.
Sam Greenstein mowil w jednym odcinku, ze nie dorobil sie grajac z lepszymi. Kazdy dobrze wie i ostatnio ciagle slysze, ze poker to nie gra honoru a grac tylko ze gorszymi bo inaczej ciezko cokolwiek wygrac.
Tak samo Million dollar cash game w Londynie. Same rekiny.
Moze dostaja od GSN jakies dobre pieniadze, albo liczy sie dla nich reklama, nie ma pojecia.
Groszkin napisał
A ja sie tak zastanawiam na jakich zasadach oni tam graja. Na pewno graja na prawdziwe pieniadze bo widac jak sie denerwuja i tiltuja, ale jaki maja interes zeby sie pchac do takiego stolu, z takimi dobrymi przciwnikami.Sam Greenstein mowil w jednym odcinku, ze nie dorobil sie grajac z lepszymi. Kazdy dobrze wie i ostatnio ciagle slysze, ze poker to nie gra honoru a grac tylko ze gorszymi bo inaczej ciezko cokolwiek wygrac.
Tak samo Million dollar cash game w Londynie. Same rekiny.
Moze dostaja od GSN jakies dobre pieniadze, albo liczy sie dla nich reklama, nie ma pojecia.
Ale zawsze coś się mogą nauczyć od siebie nawzajem a potem jeszcze lepiej kosić słabszych graczy .