Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Airsoft

89 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
5,616 Wyświetlenia
kevONEin

No ja sie w koncu nie wybralem... I troche teraz zaluje, jak czytam opinie na wmasgu... Niektorzy narzekali na brak toalet, to dostawali riposty w stylu "saperka i w las!" :D.

We wrzesniu ma byc kolejna impreza z cyklu SW - 3dniowy zlot, ale szczegoly nie sa jescze poki co znane. Wejsciowka na majowy zlot stala o ile sie nie myle 120zl, wiec mam nadzieje ze ten wrzesniowy bedzie troche tanszy... Jesli tak, to pewnie sie wybiore, ale to jeszcze sporo czasu.

Jutro na hale na Nowohucka jade z paroma znajomymi postrzelac. Nie wiem tylko jak ja tam bede latal z ta moja metrowa gieta :P. Oj latwo nie bedzie, a nie bede przeciez caly czas ze zlozona kolba latal :ayfkm: . No ale w koncu cos posieje kompozytem, bo ostatni raz chyba 18 czerwca strzelalem, wiec szmaaat czasu temu :).

A na sobote jest plan zeby sie wybrac do Bochni, do Pogwizdowa. Maja tam zajebisty teren - zajebiscie duzy las. Ciezko to opisac, ale naprawde teren jest super. Dwa razy juz tam bylem i mysle ze zjawie sie tam jeszcze nieraz :).

Pare fotek z kwietniowego strzelania - https://picasaweb.google.com/lok.bsa/2Kwietnia2011#

Odpowiedz
Cytat
szpadystaniu

może głupie pytanie ale po co tam są te balony? :D

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Napisane przez szpadystaniu
może głupie pytanie ale po co tam są te balony? :D

A co, nie lubisz balonow??? :D

Generalnie mielismy tego czegos pilnowac (to bylo cos do odwiertow :P ), a o ile sie nie myle atakujacy mieli zestrzelic chyba iles tam balonow, zeby to odbic.

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Kto jedzie na Basre reka do gory? :D

Odpowiedz
Cytat
szpadystaniu

dopiero wróciłem z 48

teraz dopiero saltus XII, potem nasz autorski UNIT5 ;]

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar

Jak tam, strzelacie coś? U mnie się dopiero ruszyło towarzystwo. Na szczęście sezonu jeszcze zostało trochę :).

Strzelacie w zimie, czy odpuszczacie?

Odpowiedz
Cytat

Kubuś przy -20 st. ostatnio zasuwał z tego co pamiętam na początku roku, tak więc u niego cały czas się tłuką ;)

Odpowiedz
Cytat
imfar Autor wątku
imfar

Coraz bardziej się przekonuję, że milsimowcy są hardcorami :). Dla mnie poniżej 0°C to tylko hala wchodzi w grę.

Odpowiedz
Cytat
BartuuuS

Od razu przepraszam za bawienie się w archeologa ale nie widziałem sensu tworzyć nowego tematu.

Zmieniło się coś na forum? Przybyło maniaków ASG? ;)

Od niedawna ja się tym interesuję (i w sumie dlatego to pisze) ale póki co zbieram pieniądze na jakąś dobrą replikę.
Czy obecnie sytuacja jest inna niż w czasach pisania posta wyżej (chodzi mi o cenę)? Ile obecnie trzeba przeznaczyć na rozpoczęcie zabawy? Co jest potrzebne na początek (żeby jakoś się prezentować :) )?

Odpowiedz
Cytat