No ja sie w koncu nie wybralem... I troche teraz zaluje, jak czytam opinie na wmasgu... Niektorzy narzekali na brak toalet, to dostawali riposty w stylu "saperka i w las!" :D.
We wrzesniu ma byc kolejna impreza z cyklu SW - 3dniowy zlot, ale szczegoly nie sa jescze poki co znane. Wejsciowka na majowy zlot stala o ile sie nie myle 120zl, wiec mam nadzieje ze ten wrzesniowy bedzie troche tanszy... Jesli tak, to pewnie sie wybiore, ale to jeszcze sporo czasu.
Jutro na hale na Nowohucka jade z paroma znajomymi postrzelac. Nie wiem tylko jak ja tam bede latal z ta moja metrowa gieta :P. Oj latwo nie bedzie, a nie bede przeciez caly czas ze zlozona kolba latal
. No ale w koncu cos posieje kompozytem, bo ostatni raz chyba 18 czerwca strzelalem, wiec szmaaat czasu temu :).
A na sobote jest plan zeby sie wybrac do Bochni, do Pogwizdowa. Maja tam zajebisty teren - zajebiscie duzy las. Ciezko to opisac, ale naprawde teren jest super. Dwa razy juz tam bylem i mysle ze zjawie sie tam jeszcze nieraz :).
Pare fotek z kwietniowego strzelania - https://picasaweb.google.com/lok.bsa/2Kwietnia2011#