Przejdź do forum
Czekolada od PS.com...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czekolada od PS.com :)

84 Posty
51 Użytkownicy
0 Reakcje
12.8 K Wyświetlenia
fidelloz
BlackMember

Panie Miraż,

przedstawiam swoją opinię co do akcji - nie jest to narzekanie. Jest to konstruktywny feedback.

I nie opowiadaj bajek o atmosferze swiat, skoro PS jest firma nastawiona na zysk i odemnie oczekuje moich $$$ RAKE i NAJWAZNIEJSZE jest dla firmy zarabianie - jest to ok , bo tak dziala biznes.

Dlatego nie licz, ze ja mam do affiliate stosunek inny niz biznesowy (taki sam jak do providera moich uslug telefonicznych,czy tez wodociagow). Place za usluge w sposob posredni, naleze do grona uzytkownikow ktorzy wkladaja wiecej procentowo niz pozostala rzesza i wypowiadam swoje zdanie w sposob wywazony i kulturalny.

Wiec nie umoralniaj i pouczaj, wykorzystujac do tego jakies wartosci chrzescijanskie/tradycyjne, bo to zupelnie nie o to chodzi.

Odpowiedz
Cytat
SlaybackShark
Oldschool Grinder

mimo że nie dostałem to naprawdę fajny gest od PS :)

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt
Oldschool Grinder

Mi nie chodzilo o bogacenie sie, poprostu fajnie byloby miec koszulke/czapke ps.com, przy okazji dostawania prezentow zawsze ma sie jakies oczekiwania ;)

Odpowiedz
Cytat
imfar
Oldschool Grinder

A ile było tych czekolad... 25, 50? Myślicie, że rezygnacja z tej akcji zaoszczędziła by $$$ na produkcję dla diamentów? Oh come on!
Stosunek biznesowy...? Rozumiem, że z wodociągów dostajesz koszulki i breloczki... ;) a jak nie to piszesz, im "lipa".

Przecież PokerStrategy to społeczność i szkoła pokera. O ile nic mi do narzekań na ilość i jakość szkoleń dla diamentów, tak narzekanie na taki podarek... to dopiero lipa.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez imfar
A ile było tych czekolad... 25, 50? Myślicie, że rezygnacja z tej akcji zaoszczędziła by $$$ na produkcję dla diamentów? Oh come on!
Stosunek biznesowy...? Rozumiem, że z wodociągów dostajesz koszulki i breloczki... ;) a jak nie to piszesz, im "lipa".

Przecież PokerStrategy to społeczność i szkoła pokera. O ile nic mi do narzekań na ilość i jakość szkoleń dla diamentów, tak narzekanie na taki podarek... to dopiero lipa.

50 czekolad? blagam Cie "kolego" nei wypowiadaj się wiecej w tym wątku. Dziękuję i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
imfar
Oldschool Grinder

Przecież ja tylko zapytałem, czy jest ich 25? 50? Tak to oszacowałem. Rozumiem, że masz dokładne dane ile mieliśmy polskich diamentów w listopadzie. Chętnie się dowiem.

Nie wiem skąd "błagania" ale mogę się więcej nie wypowiadać, jeżeli ma to dla ciebie takie tak duże znaczenie. Pod warunkiem jednak, że mnie nie sprowokujesz :).

Wolałbym, żebyś jednak nie nazywał mnie swoim kolegą, nawet w cudzysłowie. Staram się dbać o reputację, mam nadzieję, że rozumiesz.

Nie ma za co, drobiazg.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco
PokerStrategist

Niesamowite że potraficie się kłócić i robić burdel nawet w wątku w którym ktoś dziękuję za czekoladę :O

Bardzo miły gest i niespodzianka ze strony pokerstrategy

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

Napisane przez fidelloz
Panie Miraż,

przedstawiam swoją opinię co do akcji - nie jest to narzekanie. Jest to konstruktywny feedback.

I nie opowiadaj bajek o atmosferze swiat, skoro PS jest firma nastawiona na zysk i odemnie oczekuje moich $$$ RAKE i NAJWAZNIEJSZE jest dla firmy zarabianie - jest to ok , bo tak dziala biznes.

Dlatego nie licz, ze ja mam do affiliate stosunek inny niz biznesowy (taki sam jak do providera moich uslug telefonicznych,czy tez wodociagow). Place za usluge w sposob posredni, naleze do grona uzytkownikow ktorzy wkladaja wiecej procentowo niz pozostala rzesza i wypowiadam swoje zdanie w sposob wywazony i kulturalny.

Wiec nie umoralniaj i pouczaj, wykorzystujac do tego jakies wartosci chrzescijanskie/tradycyjne, bo to zupelnie nie o to chodzi.

+1

myslalem ze proby wmawiania tego ze tworzymy jakas super familijna spolecznosc upadly po wypieprzeniu Kuby oraz Filipa o sprawie Simona nie wspominajac ale widze ze niektorzy sie do tego dalej odwoluja...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez imfar

mogę się więcej nie wypowiadać, jeżeli ma to dla ciebie takie tak duże znaczenie.

Dzięki jeszcze raz przyjacielu

Odpowiedz
Cytat
imfar
Oldschool Grinder

Napisane przez PMplast

Napisane przez imfar

mogę się więcej nie wypowiadać, jeżeli ma to dla ciebie takie tak duże znaczenie.

Nie zazdroszczę złośliwości i/lub głupoty. Nie mam pewności co ci dolega.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez imfar

Napisane przez PMplast

Napisane przez imfar

Nie zazdroszczę złośliwości i/lub głupoty. Nie mam pewności co ci dolega.

W jakich czasach przyszło nam żyć, że nawet przyjaciel nie dotrzymuje danego słowa...

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
PokerStrategist

@ PMplast i imfar

+1 do amusement:)

---

Abstrahując od tego czy gift się podobał wszystkim diamentom uważam, że tak czy siak akcja bardzo na miejscu i przyjemna, aż pożałowałem, że nie miałem diamentu:D

Wydaje mi się fidelloz, że Miraż chciał zwrócić uwagę, że konstrukcja Twojego feedbacka była po prostu przykra. Zobacz o ile inaczej to wygląda - "Szkoda, miałem nadzieję, że dostanę czapeczkę i koszulkę...Może za rok" niż "Lipny prezent, można było dorzucić czapeczkę i koszulkę i nie przekroczyłoby to 20USD".
Wiem i rozumiem czemu nie masz sentymentalnego stosunku, ale tutaj po prostu można było użyć trochę więcej dyplomacji:)

Pozdrawiam wszystkich i wesołych świąt!:)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Koszulka jest :rage:

Czekolada w sumie też jest :rage:

Kotlety sojowe! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez Fil1987
@ PMplast i imfar

+1 do amusement:)

---

Abstrahując od tego czy gift się podobał wszystkim diamentom uważam, że tak czy siak akcja bardzo na miejscu i przyjemna, aż pożałowałem, że nie miałem diamentu:D

Wydaje mi się fidelloz, że Miraż chciał zwrócić uwagę, że konstrukcja Twojego feedbacka była po prostu przykra. Zobacz o ile inaczej to wygląda - "Szkoda, miałem nadzieję, że dostanę czapeczkę i koszulkę...Może za rok" niż "Lipny prezent, można było dorzucić czapeczkę i koszulkę i nie przekroczyłoby to 20USD".
Wiem i rozumiem czemu nie masz sentymentalnego stosunku, ale tutaj po prostu można było użyć trochę więcej dyplomacji:)

Pozdrawiam wszystkich i wesołych świąt!:)

Filu,

kto chce sie obrazic, ten sie obrazi. A kto chce wyciagnac wnioski ten wyciagnie wnioski. Kto czyta mojego bloga i troche mial ze mna do czynienia, pewnie wie ze daleki jestem od umyslnego obrazania kogokolwiek.

Biznes to biznes.

PS. gdyby to byla niespodzianka, to prawdopodobnie bym sie usmiechnal. Ale to byla zapowiedz na forum diamentowym "zostawcie namiary na siebie, to mikolaj spojrzy na was szczodrym okiem" Cos w ten desen bylo napisane.

Dla mnie czekolada za 1 euro to nie jest szczodre oko. Komentarz ten rozbudzil pewne oczekiwania ktore przerodzily sie w spore rozczarowanie.

BTW: dla porownania moj opiekun VIP z pokerstars ma mi przyslac bluze z moim nickiem i logiem PS. To chyba roznica w podarku? Ja sie czuje fajnie, a wiem ze wartosc takiej bluzy nie przkroczy tych 20 dolcow, tylko liczy sie gest.

A zeby gest mial sens, to nie wystarczy wyslac jajko niespodzianke, lub 1 sztuke Rafaello.

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
PokerStrategist

@ fidelloz

Ja wiem, że nie należysz do osób "obrażających". Mysle, że Miraż też nie chciał Cię urazić, a raczej chodziło mu o fakt, że Twój comment był przykry.

Przyznam się, że jeśli to faktycznie niespodzianką nie było to nie dziwię się, że miałeś większe oczekiwania:D

Wesołych świąt:)

Odpowiedz
Cytat
Spontann
Elite Grinder

@imgoingtomirage

przestań pieprzyć głupoty za przeproszeniem.

Fidel ma 100% racji ze zrobienie fajnej paczki nie bylo by super drogie np kubek, koszulka, czekolada czy cos w tym stylu koszt pewnie nie wiecej niz 15euro. Ale czekolada - litości.

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

zeby nie byc goloslownym

Napisane przez madavaster
Drodzy Black Memberzy i Diamenci,

do Świąt pozostało już niewiele czasu. Jak możecie zauważyć, mamy kontakt ze Świętym Mikołajem i jeśli wszystko ułoży się po naszej myśli, możliwe, że w czasie swojego świątecznego objazdu spojrzy na Was trochę szczodrzejszym okiem, podczas postoju w Waszych okolicach ;)

Jednakże, Mikołaj prosił nas, abyście uzupełnili swoje dane kontaktowe, ponieważ nie chciałby zwracać niczego do nadawcy.

A więc: jesteś pewien, że mamy Twój obecny adres?

Jeśli nie, prosimy o uzupełnienie krótkiej listy i wysłanie jej w tickecie. Lista powinna zawierać:

• Imię oraz nazwisko
  • Adres
  • Kod pocztowy
  • Miasto
  • Państwo

My uzupełnimy Twoje dane i przekażemy je Mikołajowi.

To Mikołaj, który zabiera od nas Twój adres ;)

Prosimy o wysłanie tej listy do 5 grudnia.

Pozdrawiamy,

Twój zespół PokerStrategy.com

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat

FROM BASH.ORG

<Mortis> Gram sobie ostatnio w Empire:Total War jako władca Wielkiej Brytanii i tak sobie patrzę na to okienko wczytywania i myślę "A co mi tam, zrobię z Polski mocarstwo!". No i cóż...
<Mortis> Kilka godzin później uznałem mój pomysł za niemożliwy. O ile sojusz z Rzeczpospolitą udało mi się załatwić, to zadowolić ją już nie tak łatwo. Dałem jej prawie całą Wastfalię i nawet jakieś posiadłości w Ameryce Północnej, a ci je**ni Polacy ciągle chcą więcej i więcej.
<Mortis> Nawet twórcy gier komputerowych wiedzą, że polakowi nie dogodzisz.

a ekipa z PS tego nie wie :nh

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

OK, wygląda na to, że tylko ja nie mając diamentu dostałem czekoladę. (O ile pamiętam żaden inny nie-diament się nie chwalił). Kto mi powie, czy to był jakiś błąd w obliczeniach i dostałem czekoladę, która miała trafić do kogoś innego czy po prostu aż tak mnie lubicie :f_love:

Odpowiedz
Cytat