W życiu nie miałem diamentu, ale otrzymałem czekoladę (niespodziankę więc). Ucieszyło mnie to. Może gdybym otrzymał wcześniej informacje o tym, że mam dostać paczkę - mój stosunek do tego byłby mniej ciepły.
po takim oficjalnym poscie na temat adresow, wyslanie czekolady, kojarzy mi sie troche z zapowiadaniem dziewczynie o wielkiej niespodziance na urodziny i w tym dniu przyjscie z bukietem czerwonych róż
ale gest i tak mily, rok temu chyba nie dostaliscie nic, Mikolaj sie rozwija
Siema,
bardzo miło słyszeć, że wielu osobom ten gest się podobał.
Kartki wysłaliśmy również do naszych freelancerów - sędziów, producentów, trenerów, moderatorów, tłumaczy, redaktorów
Jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów:
http://confidential.pokerstrategy.com/A-lot-of-Work-behind-a-simple-Idea
Tam też można przekazać swój feedback bezpośrednio do autorów pomysłu.
Pozdrawiam
Napisane przez variat
po takim oficjalnym poscie na temat adresow, wyslanie czekolady, kojarzy mi sie troche z zapowiadaniem dziewczynie o wielkiej niespodziance na urodziny i w tym dniu przyjscie z bukietem czerwonych róż![]()
ale gest i tak mily, rok temu chyba nie dostaliscie nic, Mikolaj sie rozwija
![]()
W dniu urodzin z 1 tulipanem
Napisane przez fidelloz
Mam nadzieje, ze zaloge nie urazi - ale rozbawilo mnie do lez - ponadto bardzo trafnie oddalo moje oczekiwania
![]()
Spokojnie. W przypadku każdej akcji promocyjnej, ważny jest dla nas Wasz feedback. Rzadko zdarza się, żeby opinia wszystkich była taka sama.
Z tego, co widzę, tym razem nie jest inaczej.
Część z Was doceniła nasz gest i fajnie, bo nigdzie nie zapowiadaliśmy, że będzie wysyłany konkretny upominek. Miał to być symboliczny gest, świadczący o tym, że pamiętamy o Was i w ten szczególny świąteczny czas, chcieliśmy Wam sprawić radość.
Inni z kolei, wydaje mi się, że również docenili ten gest (za co dzięki!), ale mieli pewne oczekiwania - i tutaj pojawiło się rozczarowanie, a czasami nawet złość. Rozumiemy to i przyjmujemy do wiadomości. Na własne "usprawiedliwienie", mogę powiedzieć, że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer. Dodatkowo, inicjatywa wyszła niedługo przed świętami, także jeżeli nawet chcielibyśmy wysłać koszulki/czapki, to potrzebny by nam był dokładny rozmiar, a następnie zamówienie i posortowanie tego. Niezbędna byłaby również Wasza współpraca (mówię o wszystkich zainteresowanych - kontakt z nami i podanie wymaganych danych - co nie zawsze jest tak proste, jak może się wydawać).
W każdym razie, nie mówię, że w przyszłości taka akcja nie zostanie zrealizowana.
Dziękuję wszystkim za wyrażenie opinii, podziękowania, miłe słowa (również te niemiłe :P) i życzę spokojnych Świąt wypełnionych rodzinnym nicnierobieniem, oglądaniem po raz setny Kevina i zajadaniem się makowcem
Napisane przez Marta
Napisane przez fidelloz
Mam nadzieje, ze zaloge nie urazi - ale rozbawilo mnie do lez - ponadto bardzo trafnie oddalo moje oczekiwania![]()
![]()
Spokojnie. W przypadku każdej akcji promocyjnej, ważny jest dla nas Wasz feedback. Rzadko zdarza się, żeby opinia wszystkich była taka sama.
Z tego, co widzę, tym razem nie jest inaczej.Część z Was doceniła nasz gest i fajnie, bo nigdzie nie zapowiadaliśmy, że będzie wysyłany konkretny upominek. Miał to być symboliczny gest, świadczący o tym, że pamiętamy o Was i w ten szczególny świąteczny czas, chcieliśmy Wam sprawić radość.
Inni z kolei, wydaje mi się, że również docenili ten gest (za co dzięki!), ale mieli pewne oczekiwania - i tutaj pojawiło się rozczarowanie, a czasami nawet złość. Rozumiemy to i przyjmujemy do wiadomości. Na własne "usprawiedliwienie", mogę powiedzieć, że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer. Dodatkowo, inicjatywa wyszła niedługo przed świętami, także jeżeli nawet chcielibyśmy wysłać koszulki/czapki, to potrzebny by nam był dokładny rozmiar, a następnie zamówienie i posortowanie tego. Niezbędna byłaby również Wasza współpraca (mówię o wszystkich zainteresowanych - kontakt z nami i podanie wymaganych danych - co nie zawsze jest tak proste, jak może się wydawać).
W każdym razie, nie mówię, że w przyszłości taka akcja nie zostanie zrealizowana.
Dziękuję wszystkim za wyrażenie opinii, podziękowania, miłe słowa (również te niemiłe :P) i życzę spokojnych Świąt wypełnionych rodzinnym nicnierobieniem, oglądaniem po raz setny Kevina i zajadaniem się makowcem
![]()
Luz marta- fajne podejscie Pozdr
Napisane przez Marta
Napisane przez fidelloz
Mam nadzieje, ze zaloge nie urazi - ale rozbawilo mnie do lez - ponadto bardzo trafnie oddalo moje oczekiwania![]()
że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer.
Strach pomnożyć te zera przez kolejne zera rejku
No offence i pozdro!
Napisane przez sojowyjarz
Napisane przez Marta
Napisane przez fidelloz
że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer.
Strach pomnożyć te zera przez kolejne zera rejku
![]()
No offence i pozdro!
![]()
Nie wiem skąd w Was tyle uszczypliwości - zważywszy na fakt, że PokerStrategy.com nie musiało tego robić. A jednak zadało sobie trud, aby wszystko zorganizować, popakować i rozesłać.

A co dostaliście od onetu, kwejka czy innych serwisów na które wchodzicie? Przecież im też "napędzacie" zarobki - poprzez samo wejście na stronę.
No offence
Pozdrawiam
Mooris bardzo dobry przyklad ♠_thumbsup: z wlasnego doswiadczenia wiem ze na demotywatorach miesiecznie generuje ok. 1,5k euro zysku, a nic nie dostaje w zamian
a moim zdaniem diament na PS strasznie ssie , jezeli wklad pracy do zrobienia innych statusow jest adekwatny z tym co otrzymujemy to diamentowy naprawde nie , oprocz Szpanu to nic on np mi nie daje , gram na p* i w grudniu zrobilem 7350 Ps , moze bym zrobil go gdyby mi on cos dawal ,
czy nie moglibyscie zrobic czegos by vipy poczuly sie vipami ? zeby diament ktory ciezko osiagnac , byl jakos nagradzany, jedyne co mi sie przypomina to te 650$ po upadku FTP co bylo ok ,
Napisane przez Demiurg12
a moim zdaniem diament na PS strasznie ssie , jezeli wklad pracy do zrobienia innych statusow jest adekwatny z tym co otrzymujemy to diamentowy naprawde nie , oprocz Szpanu to nic on np mi nie daje , gram na p* i w grudniu zrobilem 7350 Ps , moze bym zrobil go gdyby mi on cos dawal ,czy nie moglibyscie zrobic czegos by vipy poczuly sie vipami ? zeby diament ktory ciezko osiagnac , byl jakos nagradzany, jedyne co mi sie przypomina to te 650$ po upadku FTP co bylo ok ,
masz dodatkowy rb w postaci gamestonow
dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:D
Napisane przez Demiurg12
a moim zdaniem diament na PS strasznie ssie , jezeli wklad pracy do zrobienia innych statusow jest adekwatny z tym co otrzymujemy to diamentowy naprawde nie , oprocz Szpanu to nic on np mi nie daje , gram na p* i w grudniu zrobilem 7350 Ps , moze bym zrobil go gdyby mi on cos dawal ,czy nie moglibyscie zrobic czegos by vipy poczuly sie vipami ? zeby diament ktory ciezko osiagnac , byl jakos nagradzany, jedyne co mi sie przypomina to te 650$ po upadku FTP co bylo ok ,
ciesz się, że przynajmniej to dostałeś, bo ja np. nie dostałem nic
jedyna rzecz, która od ps.com dostałem za darmo to była świąteczna czekolada, za co dziękuję !
Napisane przez Demiurg12
dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:D
Może czas przerzucić się na inny room?
Swojego czasu chyba grałeś na PartyPoker, nie?
Napisane przez EndWgw
Pyszna czekolada.
![]()
Dzieki.
♠_thumbsup:
Pozdrawiam.
Napisane przez Marta
Napisane przez Demiurg12
dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:DMoże czas przerzucić się na inny room?
![]()
Swojego czasu chyba grałeś na PartyPoker, nie?
Inwigilacja