Przejdź do forum
Czekolada od PS.com...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czekolada od PS.com :)

84 Posty
51 Użytkownicy
0 Reakcje
12.8 K Wyświetlenia

W życiu nie miałem diamentu, ale otrzymałem czekoladę (niespodziankę więc). Ucieszyło mnie to. Może gdybym otrzymał wcześniej informacje o tym, że mam dostać paczkę - mój stosunek do tego byłby mniej ciepły.

Odpowiedz
Cytat
variat
Oldschool Grinder

po takim oficjalnym poscie na temat adresow, wyslanie czekolady, kojarzy mi sie troche z zapowiadaniem dziewczynie o wielkiej niespodziance na urodziny i w tym dniu przyjscie z bukietem czerwonych róż :D

ale gest i tak mily, rok temu chyba nie dostaliscie nic, Mikolaj sie rozwija ;)

Odpowiedz
Cytat

Siema,

bardzo miło słyszeć, że wielu osobom ten gest się podobał.

@psychoreaper

Kartki wysłaliśmy również do naszych freelancerów - sędziów, producentów, trenerów, moderatorów, tłumaczy, redaktorów :)

Jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów:

http://confidential.pokerstrategy.com/A-lot-of-Work-behind-a-simple-Idea

Tam też można przekazać swój feedback bezpośrednio do autorów pomysłu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez variat
po takim oficjalnym poscie na temat adresow, wyslanie czekolady, kojarzy mi sie troche z zapowiadaniem dziewczynie o wielkiej niespodziance na urodziny i w tym dniu przyjscie z bukietem czerwonych róż :D

ale gest i tak mily, rok temu chyba nie dostaliscie nic, Mikolaj sie rozwija ;)

W dniu urodzin z 1 tulipanem :P

Odpowiedz
Cytat
Parmezano
Oldschool Grinder

rowniez dostalem. dziekuje:)

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez Dandex
Jak zobaczyłem komiks Sepurta od razu przyszło mi na myśl.

Mam nadzieje, ze zaloge nie urazi - ale rozbawilo mnie do lez - ponadto bardzo trafnie oddalo moje oczekiwania :P

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez fidelloz

Mam nadzieje, ze zaloge nie urazi - ale rozbawilo mnie do lez - ponadto bardzo trafnie oddalo moje oczekiwania :P

;)

Spokojnie. W przypadku każdej akcji promocyjnej, ważny jest dla nas Wasz feedback. Rzadko zdarza się, żeby opinia wszystkich była taka sama.

Z tego, co widzę, tym razem nie jest inaczej.

Część z Was doceniła nasz gest i fajnie, bo nigdzie nie zapowiadaliśmy, że będzie wysyłany konkretny upominek. Miał to być symboliczny gest, świadczący o tym, że pamiętamy o Was i w ten szczególny świąteczny czas, chcieliśmy Wam sprawić radość.

Inni z kolei, wydaje mi się, że również docenili ten gest (za co dzięki!), ale mieli pewne oczekiwania - i tutaj pojawiło się rozczarowanie, a czasami nawet złość. Rozumiemy to i przyjmujemy do wiadomości. Na własne "usprawiedliwienie", mogę powiedzieć, że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer. Dodatkowo, inicjatywa wyszła niedługo przed świętami, także jeżeli nawet chcielibyśmy wysłać koszulki/czapki, to potrzebny by nam był dokładny rozmiar, a następnie zamówienie i posortowanie tego. Niezbędna byłaby również Wasza współpraca (mówię o wszystkich zainteresowanych - kontakt z nami i podanie wymaganych danych - co nie zawsze jest tak proste, jak może się wydawać).

W każdym razie, nie mówię, że w przyszłości taka akcja nie zostanie zrealizowana.

Dziękuję wszystkim za wyrażenie opinii, podziękowania, miłe słowa (również te niemiłe :P) i życzę spokojnych Świąt wypełnionych rodzinnym nicnierobieniem, oglądaniem po raz setny Kevina i zajadaniem się makowcem :f_grin:

Odpowiedz
Cytat
fidelloz
BlackMember

Napisane przez Marta

Napisane przez fidelloz

;)

Spokojnie. W przypadku każdej akcji promocyjnej, ważny jest dla nas Wasz feedback. Rzadko zdarza się, żeby opinia wszystkich była taka sama.
Z tego, co widzę, tym razem nie jest inaczej.

Część z Was doceniła nasz gest i fajnie, bo nigdzie nie zapowiadaliśmy, że będzie wysyłany konkretny upominek. Miał to być symboliczny gest, świadczący o tym, że pamiętamy o Was i w ten szczególny świąteczny czas, chcieliśmy Wam sprawić radość.

Inni z kolei, wydaje mi się, że również docenili ten gest (za co dzięki!), ale mieli pewne oczekiwania - i tutaj pojawiło się rozczarowanie, a czasami nawet złość. Rozumiemy to i przyjmujemy do wiadomości. Na własne "usprawiedliwienie", mogę powiedzieć, że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer. Dodatkowo, inicjatywa wyszła niedługo przed świętami, także jeżeli nawet chcielibyśmy wysłać koszulki/czapki, to potrzebny by nam był dokładny rozmiar, a następnie zamówienie i posortowanie tego. Niezbędna byłaby również Wasza współpraca (mówię o wszystkich zainteresowanych - kontakt z nami i podanie wymaganych danych - co nie zawsze jest tak proste, jak może się wydawać).

W każdym razie, nie mówię, że w przyszłości taka akcja nie zostanie zrealizowana.

Dziękuję wszystkim za wyrażenie opinii, podziękowania, miłe słowa (również te niemiłe :P) i życzę spokojnych Świąt wypełnionych rodzinnym nicnierobieniem, oglądaniem po raz setny Kevina i zajadaniem się makowcem :f_grin:

Luz marta- fajne podejscie Pozdr

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez Marta

Napisane przez fidelloz

że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer.

Strach pomnożyć te zera przez kolejne zera rejku ;)

No offence i pozdro! :)

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez sojowyjarz

Napisane przez Marta

Napisane przez fidelloz

że akcja ta obejmowała wszystkie społeczności, także liczba diamentów, do których przesłaliśmy upominki składała się z kilku zer.

Strach pomnożyć te zera przez kolejne zera rejku ;)

No offence i pozdro! :)

Nie wiem skąd w Was tyle uszczypliwości - zważywszy na fakt, że PokerStrategy.com nie musiało tego robić. A jednak zadało sobie trud, aby wszystko zorganizować, popakować i rozesłać.

A co dostaliście od onetu, kwejka czy innych serwisów na które wchodzicie? Przecież im też "napędzacie" zarobki - poprzez samo wejście na stronę.

No offence

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Mooris bardzo dobry przyklad _thumbsup: z wlasnego doswiadczenia wiem ze na demotywatorach miesiecznie generuje ok. 1,5k euro zysku, a nic nie dostaje w zamian :evil:

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Co prawda wolę gorzką niż mleczną, no ale.... ;)

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12
Elite Grinder

a moim zdaniem diament na PS strasznie ssie , jezeli wklad pracy do zrobienia innych statusow jest adekwatny z tym co otrzymujemy to diamentowy naprawde nie , oprocz Szpanu to nic on np mi nie daje , gram na p* i w grudniu zrobilem 7350 Ps , moze bym zrobil go gdyby mi on cos dawal ,

czy nie moglibyscie zrobic czegos by vipy poczuly sie vipami ? zeby diament ktory ciezko osiagnac , byl jakos nagradzany, jedyne co mi sie przypomina to te 650$ po upadku FTP co bylo ok ,

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Demiurg12
a moim zdaniem diament na PS strasznie ssie , jezeli wklad pracy do zrobienia innych statusow jest adekwatny z tym co otrzymujemy to diamentowy naprawde nie , oprocz Szpanu to nic on np mi nie daje , gram na p* i w grudniu zrobilem 7350 Ps , moze bym zrobil go gdyby mi on cos dawal ,

czy nie moglibyscie zrobic czegos by vipy poczuly sie vipami ? zeby diament ktory ciezko osiagnac , byl jakos nagradzany, jedyne co mi sie przypomina to te 650$ po upadku FTP co bylo ok ,

masz dodatkowy rb w postaci gamestonow

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Dokładnie, zerknij proszę na naszą nową promocję Gemstone

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12
Elite Grinder

dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:D

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez Demiurg12

ciesz się, że przynajmniej to dostałeś, bo ja np. nie dostałem nic :D

jedyna rzecz, która od ps.com dostałem za darmo to była świąteczna czekolada, za co dziękuję !

Odpowiedz
Cytat

Pyszna czekolada. :)
Dzieki.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez Demiurg12

dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:D

Może czas przerzucić się na inny room? ;)

Swojego czasu chyba grałeś na PartyPoker, nie?

Napisane przez EndWgw

Pyszna czekolada. :)

Dzieki.

_thumbsup:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Marta

Napisane przez Demiurg12

Może czas przerzucić się na inny room? ;)

Swojego czasu chyba grałeś na PartyPoker, nie?

Inwigilacja :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat