ponad 1mln SP points i również nie dostałem
Siema,
na Diamentowym forum pojawił się komunikat, aby zaktualizować adres.
Kopo - jeśli masz podany właściwy adres, to raczej bankowo dostaniesz, chociaż jeśli jesteś np. w innym klimacie, to tak dobrych informacji Mikołaj nie miał
@mattck - więc może dostałeś, tylko nie tam, gdzie przebywasz
Pozdrawiam
A co z niższymi statusami ? Też były grzeczne !!
Dla platyn po batoniku,
Dla goldów dropsy ,
a dla silwerów lizaki ?!
właśnie dostałem.. nie wiem skad mieliście adres skoro na ps.com nie mam uzupełnionych danych ale.. słodka niespodzianka..
RetireD2019, masz uzupełnione dane.
Nie potrafimy zgadywać lub wymyślać danych naszych użytkowników
W każdym razie, cieszymy się, że czekolada dotarła bezpiecznie. Smacznego!
Jak ps zacznie zachowywac sie poważnie. I zamiast czekolad sidekickow i ipadow za postanowienie noworoczne zaoferuje jakas porzadne promocje to moze kiedys znowu zaczna dla Was grac.
No właśnie. Dziękujecie za te czekoladki jakby było za co. Naprawdę pasuje wam stosunek PS do diamentów? Mnie nie pasuje i dlatego nie jestem diamentem i mam zamiar zachować tylko złoto.
hah czekala na mnie w skrzynce
dzieki bo to zawsze jakis mily gest od firmy ♠_thumbsup:
Napisane przez Leonarik
No właśnie. Dziękujecie za te czekoladki jakby było za co. Naprawdę pasuje wam stosunek PS do diamentów? Mnie nie pasuje i dlatego nie jestem diamentem i mam zamiar zachować tylko złoto.
jak matka da ci czekolade na swieta to tez wezmiesz i nic nie powiesz, bo nie ma za co dziękować? troche kultury, to nie jest wątek skarg i zażaleń, ale podziękowania za miły gest ze strony PS, bo przecież nie musieli nic wysyłać diamentom
dla mnie lipa - szczerze i podarek nie na miare rake jaki bijemy.
Mozna bylo dorzucic pare PLN wiecej i zrobic jakas sensowna paczke (koszulka ps.com + kubek+ breloczek + kawa) i juz by to mialo rece i nogi a nie kosztowalo wiecej niz 20 usd...
Pomysl fajny, ale wykonanie sporo ponizej oczekiwan.
Pozdro
Rozumiem, że żyjemy w erze konsumpcjonizmu i dla niektórych najważniejsze jest zarabianie, bogacenie się i wydawanie, ale narzekanie i skarżenie się na to, że ktoś dostał kartkę z życzeniami świątecznymi oraz mały upominek mi niestety się w głowie nie mieści. Przecież to są święta gdzie przynajmniej jak dla mnie najważniejsze są gesty i pokazanie drugiej osobie, że jest w jakimś stopniu dla drugiej ważna, jak można więc mieć pretensje do kogoś o to, że pamięta i życzy drugiej osobie jak najlepiej.
Sorry musiałem to napisać...
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwych świąt.