Przejdź do forum
Czekolada od PS.com...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czekolada od PS.com :)

84 Posty
51 Użytkownicy
0 Reakcje
12.8 K Wyświetlenia
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez PMplast

Napisane przez Marta

Napisane przez Demiurg12

dobrze ze napisalem ze gram na p* i gamestone mnie nie obowiazuje ,czyli dalej nic nie mam:D

Może czas przerzucić się na inny room? ;)

Swojego czasu chyba grałeś na PartyPoker, nie?

Inwigilacja :rage: :rage: :rage:

Można i tak to nazwać, jednak jak wolę: troska o potrzeby klienta i szukanie alternatywnych rozwiązań.

Odpowiedz
Cytat
olczykandre
PokerStrategist

osobiście jak znajdzie się jakis room z softem tak dobrym jak p* lub FTP to z chęcią się tam przesiąde... grałem troche na party i dla mnie nie da się grać na tym sofcie tak samo jak na ipoker czy microgaming

także imo argument "czas przerzucić się na inny room" jest mało trafiony bo w tej chwili innego takiego nie ma.

Odpowiedz
Cytat
OlsenACAB
PokerStrategist

Mily gest i tyle :nh

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez olczykandre

osobiście jak znajdzie się jakis room z softem tak dobrym jak p* lub FTP to z chęcią się tam przesiąde... grałem troche na party i dla mnie nie da się grać na tym sofcie tak samo jak na ipoker czy microgaming

Rozumiem, że każdy gracz ma swoje preferencje. Nie jest możliwe stworzenie promocji, która zadowoliłaby każdego. W tym przypadku istnieje opcja pójścia na kompromis, przerzucenia się na poker room związany z ofertąą i korzystania z niej. Sprawdzamy również możliwość włączenia w akcję pozostałych platform partnerskich, jednak na zgodę PokerStars raczej nie ma co liczyć.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat