Dla tych którzy nie wierza:D
NL2 P* sesja na 12 stolikach...z bardzo dobrym table selection;D:D:D

Dla tych którzy nie wierza:D
NL2 P* sesja na 12 stolikach...z bardzo dobrym table selection;D:D:D

WTF, ja podczas ostatniej sesji na P* miałem z 10 razy AA, wszystko spasowane niestety ;<
Napisane przez Cantona778
ja mam 17/16
Ja gram na NL2, także staram się dość tight. ;D
Proste jak konstrukcja cepa, skoro masz 2 asy, to w tali zostały 2:
1. Ci ludzie bez AXo/AXsnie nie zagrają
2. Jeśli na wszesnej pozycji ktoś nie ma AX i nie sprawdzi/przebije, to nie powstanie element stadny pt.: "Ooooo!!! on sprawdził to ja też!!!!"
3. Ciesz się że nie sprawdzają z czym popadnie bo często dostaniesz w dupe i powyższy wątek nosił by tytuł: "Miałem asy, jak mógł sprawdzić z 72o
4. 2 razy wygrałeś prawie 2$
Podsumowując 'Shit happens' ♠_evil:
PS. Zagraj Fixa - tam na 100% będziesz mieć stolik familijny ♠_biggrin:
Nie da sie wygrywac na micro.
Murarze po robocie wracaja i przynosza ze soba prace do domów, co odbija sie na ich grze.
Jest to powszechne zjawisko na mikrolimitach.
Zapraszam na Everest! Tu sie wszyscy luzno allinuja
Przedwczoraj fiszek 3bet/shove 95s preflop na moje AA i runner runner strit :nh A np wczoraj dobry regulars gral 5bet shipa z A3s. Wszystko nl10 sh. Nizej jeszcze wiecej sick spotow
Napisane przez pattis89
jedyne w co nie moge uwierzyc to ze wygrałes wszystkie:)
W rzeczy samej.
P* nie nadaje się do gry na micro, może prosi tam nie siedzą, ale nikt mi nie powie że osiągnie tam lepszy winrate aniżeli na bwin czy 24hPoker, moim zdaniem to pure waste of time budować bankroll na P* o stokroć lepiej na micro robić to na średnich rozmiarów platformie gdzie dostęp do fishy jest łatwiejszy i są to naprawdę nie ogarnięci ludzie.
Zeby nie bylo wkleje tez moje KK i AK z tej sesji::D :D:D:D:D
Nie robie tego zeby odreagowac tylko uswiadomic komus jak to sie moze potoczyc...pczypominam table selection bardzo dobry, staty 18/17 ok...NL2 sh P*....

i AK;)

ciag dalszy nastapil...

Napisane przez Endurx
P* nie nadaje się do gry na micro, może prosi tam nie siedzą, ale nikt mi nie powie że osiągnie tam lepszy winrate aniżeli na bwin czy 24hPoker, moim zdaniem to pure waste of time budować bankroll na P* o stokroć lepiej na micro robić to na średnich rozmiarów platformie gdzie dostęp do fishy jest łatwiejszy i są to naprawdę nie ogarnięci ludzie.
Według ciebie jest więcej fishy na bwin, 24h gdzie w sumie możne gra 40k ludu czy na starsach gdzie średnio gra 200k ludzi
Napisane przez blelol
Napisane przez Endurx
P* nie nadaje się do gry na micro, może prosi tam nie siedzą, ale nikt mi nie powie że osiągnie tam lepszy winrate aniżeli na bwin czy 24hPoker, moim zdaniem to pure waste of time budować bankroll na P* o stokroć lepiej na micro robić to na średnich rozmiarów platformie gdzie dostęp do fishy jest łatwiejszy i są to naprawdę nie ogarnięci ludzie.Według ciebie jest więcej fishy na bwin, 24h gdzie w sumie możne gra 40k ludu czy na starsach gdzie średnio gra 200k ludzi
A co ma traffic do tego?
Napisane przez Endurx
Dlaczego tak sądzisz? Nie wiem jak jest na bwin, bo nigdy nie grałem, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z pokerem i jako pierwszy room polecono mi właśnie P*, chyba głównie ze względu bardzo fajną ofertę bonusową.
Muszę przyznać, że na razie dość ciężko mi idzie budowanie rolla tutaj, gram ABC Pokera, które rzekomo jest profitowe na tych limitach, ale coś słabo ten roll idzie. Mimo wszystko na razie tlumacze sobie, ze jak nabiore skilla to z czasem i zyski sie pojawia, no zobaczymy. ;D
Jak ci tak P* przeszkadza to zapraszam na titana na nl4.
Screen nie robiony dzisiaj.