Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Multitabling

25 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,236 Wyświetlenia

Chce poruszyc dyskusje jak ww. Co wynika z waszego doswiadczenia, jak bardzo spada winrate w zaleznosci od dodawania stolow?ile bb trzeba miec na 6 stolach zeby moc pograc 9 naraz?itd...

Ja osobiscie probowalem juz wszystkiego 12....9....6...4(mordega)...wjebanie stacka zarowno przy odpalonych 12 jak i 6 jest tak samo wkurwiajace;/

24 odpowiedzi
MonaiPlox

odpal tyle zebys nie mial czasu sie wkurwiac
:D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez MonaiPlox
odpal tyle zebys nie mial czasu sie wkurwiac
:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Faust00

Moim zdaniem najlepsza strategia:
Odpalam nowe okno, gdy czuje, że zaczynam się nudzić.
Gasze okno, gdy czuje, że nie jestem w stanie podejmować należytych decyzji w związku z bratkiem czasu.

9 jest dla mnie optymalne. Stracone stacki w ogóle nie bolą, gdy decyzja była ,,dobra" - a na dobra decyzje trzeba troche czasu.

McBurak

Dopoki masz na autorebuy, to mozesz zwiekszac liczbe stolow :D

Ciekawe jak tam wasze non showdown winnings na tych 15 stolach _tongue:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Kimes

moje na 9 spada jak nazsza reprezentacja w rankingu fifa :D

McBurak

Napisane przez Kimes

15 stolow nl25sh i redline prosto jak strzala do gory, gorzej z blue line :D ciezkie zycie aggromalpy.

Napisane przez blelol
zależy jak leży 24 stoły fr i spoko 20 sh czasami jest ciężko.

U mnie największy winrate jest na 6 stołach. a najwięcej $/h na 9

jak się zaczynam nudzić to do 12 albo 15 odpale.

Najlepiej mi się gra na 6 wtedy 30/28 i z fishy zanitowanych $ się wyciąga bo w koncu nie wytrzymują i z AK cie sprawdzą _ugly:

Ale jak chce spokojnie i z zyskiem pograć jakiś film zobaczyć to 9 stolików jest zazwyczaj.

Mowa tu o micro tak do nl10.

9 stolików i film oglądać? To albo grasz jakąś przedłużoną wersje FR nie wiem na 20 osób, albo sam siedziesz przy tych 9 stolikach.

Co do gry, powyżej 6 nie wchodze, bo mi się po prostu nie mieszczą, a że nie gram schematycznie bardziej +EV jest dokładniejsza analiza notatki... itd. Chociaż oczywiście podziwiam osoby które nadają na 16+

marinero36

Jak gracie np 20 stolow, to jak je rozmieszczacie? ; o Kaskada, czy dwie warstwy czy jak?

ja mam w jednym oknie wszystkie.

co do red line to na 9 juz spada powoli.
na 6 do góry.

na 9 stołach nl5 nl2 to nie ma za bardzo co robić. gram tak nitowato 18/15 nie bawię się w jakieś niskie sc i gappery.

AutystycznyAndrzej

Temat poruszany dziesiątki razy. Przeszukaj forum.

G1wave

Po co wam poziomy redline na NL2 czy NL5?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie gadaj ze na NL10 trza patrzec;o

18071987

Nie grał bym więcej jak 4 stoły naraz. Chociaż na początek to i tak dużo. Zbyt duża ilość informacji z 4 stołów napływa do nas. Ja nie rozumiem jak można grać 20+ stołów na micro. Wyżej to wszyscy Cię zjedzą bo nie zważasz na szczegóły, w których brzmi cała siła pokera.

Demiurg12

Napisane przez 18071987
Nie grał bym więcej jak 4 stoły naraz. Chociaż na początek to i tak dużo. Zbyt duża ilość informacji z 4 stołów napływa do nas. Ja nie rozumiem jak można grać 20+ stołów na micro. Wyżej to wszyscy Cię zjedzą bo nie zważasz na szczegóły, w których brzmi cała siła pokera.

countit , gra 20 stolow MSS i jest tam break even ale ma 5k euro+ z rakebacku , wiec mi taka sila pokera tez by odpowiadala

18071987

Napisane przez Demiurg12

Napisane przez 18071987

countit , gra 20 stolow MSS i jest tam break even ale ma 5k euro+ z rakebacku , wiec mi taka sila pokera tez by odpowiadala

Co z tego że gra 20 stołów i ma wysoki rackeback jak się nie rozwija pokerowo. Jeżeli wolisz myśleć na temat pokera pod wpływem pieniędzy a nie pasji itp. To będziesz w stagnacji. Zobaczymy ile Countit pogra tak długo 1 rok 2 czy 3 lata??? Może później mu się odechce bo go znudzi ta ciągła jednostajność i stagnacji.

Ja ma za cel zmierzenia się z durrem w Heads Up i wiem, że długa droga przede mną. Wolę grac maksymalnie 3 stoły i być maksymalnie skupiony, bo wiem że są drobne szczegóły, które budują całą wiedzę pokerową.

Ostateczną decyzję zostawiam wam droczy koledzy i koleżanki. Co uważacie za stosowne wybierzecie . :) Jak dla mnie jakość ponad ilość :) :f_ugly:

ty chcesz grać z durem a on ma 20K pln na miesiąc. Ja tam wole mieć 20k miesięcznie niz z jakimś wypromowanym i sławnym pacanem grać.

18071987

Napisane przez blelol
ty chcesz grać z durem a on ma 20K pln na miesiąc. Ja tam wole mieć 20k miesięcznie niz z jakimś wypromowanym i sławnym pacanem grać.

Ty masz marzenia zarabiania w pokera 20K miesiecznie a ja mam cel zagrania z durrem. Wydaje mi się ze splyniesz jak rybka jak dalej bedziesz myslal o pieniadzach na temat pokera a nie o swoim osiganiu celu, czyli jak byc dobrym pokerzysta :)