Przejdź do forum
Nl 5 Fr Bss 20k han...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl 5 Fr Bss 20k hands

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
221 Wyświetlenia
levuschytrus

Witam , dopiero to wstępna próbka ale chciałbym się dowiedzieć jakie mam największe leaki w grze. Wszelką krytykę przyjmuję na klatę, więc zachęcam do komentowania i z góry dzięki za pomoc ;)

P.S.
Z mojej strony myślę, że za często nie mogę odpuścić flopa jak nie trafię albo jak mam drawa lub oesd i tracę na tym kasę. Po drugie myślę, że powinienem grać mniej agresywnie a więcej grać pod value bo za często wyrzucam przeciwników z rozdania.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
rusher88

Siemanko.

W Twojej grze chce widziec tylko kilka poprawek, bo generlanie wynik po 20k hands masz bardzo OK.

Chcialbym aby steal z SB byl mniejszy niz na BU -> mysle ze albo za duzo steaujesz z SB, albo za malo z BU - zalezy od dynamiki Twojego limitu/graczy.

Mysle ze troche czesciej mozesz agresywnie bronic blindow.

Jestes tez troche pasywny postflop:

- bardzo maly check/raise, face up na nutsowe uklady
- maly raise CB - wielu garczy mozna blefowac na flopie, jesli oni cbetuja zbyt duzo
- male wartosci bet vs miss cbet. Czesciej kradnij poty, jak przeciwnicy graja check
- wiecej i to duzo wiecej stealuj limpowane poty!

Poza tym staraj sie troche wiecej brallelowac, bo poki co na turn jestes bardzo szczery, a na river po prostu betujesz tylko jak masz bardzo mocno.

Moze tez troche ogranicz dochodzenie na SD ( jesli bedziesz czesciej kradl spoty, to wyjdzie samo z siebie ) - unikniesz dzieki temu swingow na niebieskiej linii i zwiekszysz swoj W$SD. Po prostu uwazaj na to, aby nie pokazywac na SD slabych ukladow. Polecam tutaj pobawic sie filtrami w HM, aby zobaczyc gdzie ucieka Ci tutaj kasa i w jakich spotach czesto przegrywasz.

Odpowiedz
Cytat