gra tylko solidne ABC
Wykres udaje się utrzymać na fali wschodzącej.
Wliczając RB i bonusy, profit w tym miesiącu przekroczył 30k.
Co do filmu, chce powiedzieć, że właśnie nad nim pracuję (w przerwie od gry).
Dodatkowo udało mi się zamówić prywatny trening za 400$ (2h). Biorę go głównie po to, aby zorientować się w kilku problematycznych kwestiach. Na pewno cennym doświadczeniem będzie ocena mojej gry osoby z zewnątrz, nieco innym okiem

niezle , mozna nawet powiedziec ze rewelacja
Szczere gratulacje swietnych wynikow ♠_thumbsup:
Trening u kogo? U Speciala? Jak tak to czy możesz go zapytać gdzie teraz znaleźć Jego filmy odkąd zlikwidowali Stoxa?
Napisane przez Rodri85PL
Trening u kogo? U Speciala? Jak tak to czy możesz go zapytać gdzie teraz znaleźć Jego filmy odkąd zlikwidowali Stoxa?
Zapytam, zapytam. Bo sam zainteresowany jestem
Dzięki za gratulacja
Napisane przez Shuma87
Tak w ogóle to poszukuję jakiegoś dobrego tłumacza angielskiego![]()
A co należy przetłumaczyć ?
W ogóle to Twoje gg by się przydało jakby co to w razie czego, moje: 7833562
Pozdro
Napisane przez Shuma87
Tak w ogóle to poszukuję jakiegoś dobrego tłumacza angielskiego![]()
napisz do mnie na priv
na PokerStrategy zrobiłem jakieś 50 tekstów ze wszystkich tekstów, więc coś tam umiem
jeśli oferujesz w miare przyzwoita stawke to sie dogadamy
aktualnie znów mam szczęście pracować na PS jako tłumacz, więc jestem w temacie, mogę wskazać kilka "moich" tekstów
pozdro
Napisane przez kroszo
wyjdz za mnie!!!!!!!!1111
Jak jesteś blondynką z niebieskimi oczami (ew. ciemnymi) o wzroście w przedziale 165-175 cm i wagą 45-55 kg to nie ma problemu
Napisane przez Shuma87
o wzroście w przedziale 165-175 cm i wagą 45-55 kg
Człowieku to Ty chyba szukasz słupka od ogrodzenia
[Treść edytowana]
Napisane przez Rodri85PL
Napisane przez Shuma87
o wzroście w przedziale 165-175 cm i wagą 45-55 kgCzłowieku to Ty chyba szukasz słupka od ogrodzenia
![]()
[Treść edytowana]
Wez to ... Zepsules klimat bloga
![]()
A te waza po 20 kg, nie masz rozeznania
![]()
PS. Urbi Ty lubisz dużo usuwać, więc zlikwiduj te fotki
![]()
//Na życzenie
- Urbi
hueh kiedys ktos mi powiedzial (i mial racje), ze Ci ktorzy lubia az tak szczuple kobiety sa podatni na wplywy. Samiec zawsze wybiera partnerke o szerokich biodrach i jakims tam cialku, zeby mu wychowala potomstwo. Takie osobniki byly przez ludzi xxx lat temu poszukiwane i rozchwytywane. Pozniej powstala telewizja i pociag do koscistych nienaturalnie szczuplych kobiet, ktore nic nie jedza (ew to co zjedza wyrzygają), za to robia sobie operacje plastyczne.
Kolejny dowod na to, ze ludziom mozna wmowic wszystko. Zeby nie bylo, sam tez nie lubie grubych dziewczyn
Napisane przez Shuma87
Napisane przez kroszo
wyjdz za mnie!!!!!!!!1111Jak jesteś blondynką z niebieskimi oczami (ew. ciemnymi) o wzroście w przedziale 165-175 cm i wagą 45-55 kg to nie ma problemu
![]()
Masz tyle kasy i lecisz na blondynki?