i gdzie tam chłopakowi nagrywanie filmów w głowie
Napisane przez MongolianoItaliano
Napisane przez Shuma87
Napisane przez kopoland
A ja zaprawdę powiadam wam że na dniach przyjdzie korekta i fish znajdzie się tam gdzie powinien![]()
Nie denerwuj mnie, bo powiem wszystkim czemu chcesz uciekać do Tajlandii
![]()
Po za tym dzisiaj znów udana sesja 3k na + i samej gry już ponad 21k jestem.
Rodri odpisałem Ci
![]()
Po rozmowie o Amsterdamie chyba powoli się domyślam czemu
![]()
laski z niespodzianka?:D
Napisane przez Shuma87
Nie denerwuj mnie, bo powiem wszystkim czemu chcesz uciekać do Tajlandii![]()
Zapewne dlatego: http://www.kafeteria.pl/namarginesie/obiekt.php?id_t=292
Hmm z tego co tam jest napisane to za 1BB mam Tajkę na cały dzień
:D:D A tak poważnie to nie dlatego chcę jechać. Ogólnie bardzo kręci mnie Azja a Tajlandia wydaje się dość ciekawym kierunkiem
Jednak wstępnie planuje wyjazd do Rosji jednak na temat tego kraju to Shuma może zdecydowanie więcej powiedzieć
Napisane przez Shad0w69
sprawdz moja poczte ;]
Przekazujecie sobie dostęp do swoich poczt?
2 ostatnie dni troszkę gorsze były w sumie na -2k
Głównie wynika to, że zacząłem się bawić w MIXED GAMES
Chyba zupełnie niepotrzebnie
Ale jutro zaczynam nagrywać filmik. Dzisiaj dokończyłem prezentację i jutro jedziemy
GOD MODE przywrócony. Swoją drogą coraz bliżej jest rekord TheNaturata. Wątpie abym go poprawił, ale sam fakt, że się zbliżyłem jest naprawdę motywujący
Filmik część pierwsza nagrana. Do końcowego wyniku dojdzie pewnie jakieś 2k z rakebacku plus jakieś promocje. Wszystko razem powinno dać w sumie jakieś 3k dodatkowo.
Co do gry to zacząłem powoli wracać na stawki 50/100
A na koniec to co lubie najbardziej, czyli wykres w górę

Ścigaj TheNaturata! Jeszcze nawet nie ma połowy miesiąca, więc szanse są spore jeśli dalej będziesz grał na good mode.
Akurat rekord miesięczny z challenge poprawiłem solidnie przy czerwcowym grindzie - musisz nieco więcej niż podwoić to co masz do tej pory, choć mam wrażenie że i to jest możliwe
Napisane przez TheNaturat
Akurat rekord miesięczny z challenge poprawiłem solidnie przy czerwcowym grindzie - musisz nieco więcej niż podwoić to co masz do tej pory, choć mam wrażenie że i to jest możliwe![]()
Weź nic nie pisz
Jak Ty to robisz ...
Napisane przez Rodri85PL
O właśnie zauważyłem konkurencję![]()
https://polska.pokerstrategy.com/video/12503/
Znam kolesia ze STOXA i z FTP, nie bede sie wypowiadal
Mam szacunek do wielu graczy i uwazam, ze wielu wiecej lepszych RAZZ'owcow niz on
Zresztą gra o wiele niżej.
Nie ma porownania do filmików Dana
Napisane przez Shuma87
Napisane przez TheNaturat
Akurat rekord miesięczny z challenge poprawiłem solidnie przy czerwcowym grindzie - musisz nieco więcej niż podwoić to co masz do tej pory, choć mam wrażenie że i to jest możliwe![]()
Weź nic nie pisz
Jak Ty to robisz ...
![]()
Przestał grać z szortami