Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Razz

1,083 Posty
217 Użytkownicy
0 Reakcje
109 K Wyświetlenia
Shuma87
Elite Grinder

Hej,

Dobiegł mój pierwszy miesiąc na tak wysokich stawkach Razz. Na początku grałem minimum 5/10 na koniec nie schodziłem poniżej 10/20. Obecnie gram stawki do 30/60.

Z analizy mojej gry wynika iż stoły 7-8 osobowe gram na poziomie 2.8BB/100. Ogólne statystyki mam 0.85BB/100.

Ogólnie wykresy, statsy nie zawierają około 5-7k rąk, które rozegrałem bez bazy. Więc rzeczywisty wynik mam proporcjonalnie większy, ale pochwalę się tym co mam udokumentowane :)

Poniżej wykres w dolarach:

Poniżej mój zarobek w dolarach:

Tutaj wynik na stołach z 7-8 osobami (przypominam iż w Razzie stoły są 8 osobowe):

Mój winrate godzinowy ze wszystkimi promocjami, przy średnio dwóch stołach na godzinę to około 70$! Myślę, że jak na pierwszy miesiąc i ogólnie narazie półroczną przygodą z tą odmianą to wynik całkiem przyjemny.

W całym miesiącu oprócz ponad 9$k dolarów z gry dostałem trochę poniżej 3$k zwrotu z rake'u.

Cele na następny miesiąc:

- poprawa gry HU i mocno SH
- uzyskanie BB/100 na poziomie 1.5
- rozegranie 30k rąk co przy średnio 2 stołach na godzinę nie jest takie łatwe

Odpowiedz
Cytat
1 082 odpowiedzi
SJS
SJS
Elite Grinder

Jedno słowo odnośnie Twojej gry w tej odmianie - WOW!

Pytanko jeszcze mam co ze starym topiciem?

Odpowiedz
Cytat
szachistka
Oldschool Grinder

Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac;)

Odpowiedz
Cytat
PatriceMilev
Oldschool Grinder

1. Gratuluje!
2. Swing na $4k? OMG jak to zniosłeś?
3. Używasz jakiegoś dodatkowego oprogramowania? Chyba posucha ze Studami jest.. ;/

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez PatriceMilev
1. Gratuluje!
2. Swing na $4k? OMG jak to zniosłeś?
3. Używasz jakiegoś dodatkowego oprogramowania? Chyba posucha ze Studami jest.. ;/

1. Dzięki
2. To było ciężkie. Nie ustrzegłem się błędów w tym okresie. To był swing na ponad 4$k. Przy minuie 4$k zacisnąłem zęby i starałem się grać optymalnie. Pewnie spadek mógłby być mniejszy, ale żelaznej psychiki jeszcze nie mam.
3. Póki co PT2, niestety nie znalazłem żadnego dobrego HUD'a. Czekam teraz na twórców HEM. Podobno szykują coś, ale kiedy zobaczymy efekt ich pracy tego nie wie nikt.

Odpowiedz
Cytat

wow, jestem pod wrażeniem, Gratulacje !

Odpowiedz
Cytat
VictorM
Oldschool Grinder

Gratuluję, bardzo fajny wynik.

Musiałeś grać aż na 14 stawkach, tak słabo ze stolikami? Czy poprostu celowałeś w stoliki z największą oglądalnością 4th street na różnych limitach?

I dlaczego masz zamiar grać mniej niż w tym miesiącu (30k zamiast 46k)

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez VictorM
Gratuluję, bardzo fajny wynik.

Musiałeś grać aż na 14 stawkach, tak słabo ze stolikami? Czy poprostu celowałeś w stoliki z największą oglądalnością 4th street na różnych limitach?

I dlaczego masz zamiar grać mniej niż w tym miesiącu (30k zamiast 46k)

14 level - to 5/10, 8/16, 10/20, 20/40, 30/60 x2 bo dochodzą do tego HU liczone jako osobny level. No i znikoma ilosc rak mam na stawkach 2/4, 3/6 oraz 50/100, ale to sa tak małe ilosci rozdan ze nie maja w ogole znaczenia.

A czemu mniej ? Musze troche odpoczac. Pracuje na etacie jako grafik, projektant architektury stron www w agencji interaktywnej w wymiarze 8h. Wiec tego czasu nie ma za duzo :)

Odpowiedz
Cytat

Nieźle musisz zarabiac jako ten grafik jeśli nie myślisz o grze na poważnie _wink: :f_tongue:

Odpowiedz
Cytat

lol, pierd** robote, zostan ninja

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Co do selekcji stolików nie ma czegoś takiego. Grałem wszystko nawet z:

- Berry Johnston
- Huckleberry Seed
- Eric Seidel
- Nick Schulman

Z nimi czterema dosyć często gram niestety :)

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez wafflecop
Nieźle musisz zarabiac jako ten grafik jeśli nie myślisz o grze na poważnie _wink: :f_tongue:

Kasa z pokera to nigdy nic pewnego i nie może to być pomysłem na życie :) Np. taka ustawa hazardowa. Według mnie nic nie zmieni, ale gdyby poker był jedynym moim źródłem zarobku to miałbym trochę stresujących dni.

Przynajmniej narazie nie mam takiej pewności. Zresztą lubię to co robię.

Odpowiedz
Cytat

To teraz pytanie z innej beczki. Na co zbierasz, jeżeli w ogóle? :D
Czy może po prostu grasz tak tylko "dla skilla"? Ale nie sądzę :P

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez MatiKosa
To teraz pytanie z innej beczki. Na co zbierasz, jeżeli w ogóle? :D
Czy może po prostu grasz tak tylko "dla skilla"? Ale nie sądzę :P

Zbieram na to. W sumie to już uzbierałem :)

Odpowiedz
Cytat

NIe znam się na autach, co to?

Odpowiedz
Cytat
BloodyB
Oldschool Grinder

grasz w bardzo bardzo egzotyczna odmiane pokera, jesli chodzi o dzisiejsze czasy i do tego na najwyzszych stawkach: WOW!

bede czesto zagladal ;)

Odpowiedz
Cytat
kfas
Elite Grinder

hyundai tiburon
ladne wyniki, oby tak dalej

Odpowiedz
Cytat

Hyundai Coupe. Ten nowszy

Odpowiedz
Cytat

Hehe, pamiętam go z NFS'a Undergrounda :D Z tego co patrzę, to kosztuje circa 28-32k PLN. Z przodu fajnie wygląda, z tyłu już mniej IMO. Ale ma te ok. 160-170 KM, więc w sumie nie jest źle :D

Chociaż przy Twoich zarobkach celowałbym wyżej, BMW E60 530i :P

Odpowiedz
Cytat
kamil90
PokerStrategist

bedzie zarabial na to, zeby do niego zalac;d tam sa typowe silniki amerykanskie v6 170 koni, wiec pali to tez nie malo, okolo 15 w miescie lekko ;)

Odpowiedz
Cytat