@matexide - podzielam w pełni Twoją opinię, bo mam jak najbardziej złe doświadczenia z Supportem FTP, szcególnie z jego "polską wersją". Ale po przeczytaniu Waszych ostatnich postów tutaj, to myślę, że i tak miałem dużo szczęścia, bo udało mi się "wyprostować" sytuację dosyć szybko. Tylko nie z Polakami - szkoda na nich nerwów i cennego czasu...
Jak już załatwiłem sobie te wypłaty - to podniosłem jeszcze parę innych problemów i nawet szybko mi odpisali... Tylko trochę dziwnie i też nie za bardzo rozumiem tę akcję...
Chodziło mi o punkty FTP i o to, że w ogóle nie otrzymuję Rakebacku (...a przecież powinienem dostawać, bo jak by nie było - podobno rakeback jest lifetime, nie..?).
I jakoś tak dziwnym trafem...
właśnie w czasie tej pisaniny, ni stąd ni z owąd - mój rakeback nagle ruszył... i zacząłem otrzymywać kaskę od FTP w piątki. Tylko, że odpisali mi niby tak:
"Hello Dariusz,
Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.
We have attached a point balance sheet to this email for you to review.
As in regards to your second question, unfortunately Full Tilt Poker does not pay out rakeback to their customers and we would like to ask you to contact your affiliate directly."
Ponieważ ja dalej drążyłem temat, więc potem odpisali tak:
"When there is any real-money transaction, you will be notified automatically by our system.
However, as rakeback is calculated and paid by your affiliate, you will direct all your rakeback-related questions to your affiliate.
Please contact your affiliate directly for any information regarding your rakeback payment."
Czyli z tego wynika, że to nie FTP płaci ten rakeback, tylko nasz partner - tzn. PokerStrategy...? Trochę to dziwne, tym bardziej, że ja nie pisałem do PS tylko do Supportu FTP i własnie dopiero wtedy mój rakeback ruszył...
@nazarodelima - to rzeczywiście super historyjka, po prostu cuda opowiadasz...
Ja w to nie wierzę, chyba że coś tu ściemniasz...