Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wypłata ...

61 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
9,970 Wyświetlenia

@matexide - podzielam w pełni Twoją opinię, bo mam jak najbardziej złe doświadczenia z Supportem FTP, szcególnie z jego "polską wersją". Ale po przeczytaniu Waszych ostatnich postów tutaj, to myślę, że i tak miałem dużo szczęścia, bo udało mi się "wyprostować" sytuację dosyć szybko. Tylko nie z Polakami - szkoda na nich nerwów i cennego czasu...

Jak już załatwiłem sobie te wypłaty - to podniosłem jeszcze parę innych problemów i nawet szybko mi odpisali... Tylko trochę dziwnie i też nie za bardzo rozumiem tę akcję... ?(
Chodziło mi o punkty FTP i o to, że w ogóle nie otrzymuję Rakebacku (...a przecież powinienem dostawać, bo jak by nie było - podobno rakeback jest lifetime, nie..?).
I jakoś tak dziwnym trafem... :D właśnie w czasie tej pisaniny, ni stąd ni z owąd - mój rakeback nagle ruszył... i zacząłem otrzymywać kaskę od FTP w piątki. Tylko, że odpisali mi niby tak:

"Hello Dariusz,
Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.
We have attached a point balance sheet to this email for you to review.

As in regards to your second question, unfortunately Full Tilt Poker does not pay out rakeback to their customers and we would like to ask you to contact your affiliate directly."

Ponieważ ja dalej drążyłem temat, więc potem odpisali tak:

"When there is any real-money transaction, you will be notified automatically by our system.
However, as rakeback is calculated and paid by your affiliate, you will direct all your rakeback-related questions to your affiliate.
Please contact your affiliate directly for any information regarding your rakeback payment."

Czyli z tego wynika, że to nie FTP płaci ten rakeback, tylko nasz partner - tzn. PokerStrategy...? Trochę to dziwne, tym bardziej, że ja nie pisałem do PS tylko do Supportu FTP i własnie dopiero wtedy mój rakeback ruszył...

@nazarodelima - to rzeczywiście super historyjka, po prostu cuda opowiadasz... :D Ja w to nie wierzę, chyba że coś tu ściemniasz... :facepalm:

Dahid84

moze ktos podac email do amerykanskiego supportu ? poproszono mnie o weryfikacje konta a nie chce czekac miesiecy piszac z polskim suportem :)

- ile mniej wiecej czekaliscie na zalatwienie sprawy z weryfikacja konta ?
- jakie dokumenty wysylaliscie ? ( ja moge tylko potwierdzenie z banku + dowod i paszport)
- dokladnie co musze wyslac z banku ? czy moge to wydrukowac na kompie ze strony www.inteligo czy mam do nich pisc zeby cos przyslali ?

Weryfikacja z polskim supportem trwała dla mnie od wysłania dokumentów 3-5 dni z tego co pamiętam, konto mojego taty zweryfikowane zostało w niecałą dobę. Więc nie jest tak źle. Poza tym polski support może łatwiej dać wiarę rachunkom itd a angielski może wymyślić sobie sweet focie z dowodem czego raczej większość z nas wolałaby uniknąć.

Chciałem tylko napisać, że w końcu udało mi się odblokować 2 konta w 1 gospodarstwie domowym i mam nadzieję, że po weryfikacji, nie będzie potrzebna powtórna weryfikacja przy wypłacie.

Dahid84

hmm no to juz sam nie wiem co robic... czy z polskim czy z ameryksnskim supportem sie kontaktowac... mimo wszystko prosze o 2 emaile :) wysle tutaj i tutaj :)

Nie radzę jednak wysyłać papierów do obu supportów, gdyż wówczas na pewno coś zamieszają. Jeżeli wystarczająco znasz język angielski, to polecam wysłać do supportu angielskiego.

Dahid84

wyslalem 2 dni temu dokumenty pod ten adres...

"Please send scanned, clear copies of the following documents to IDrequests@fulltiltpoker.com"

czy dobrze zrobilem czy mam wyspac na adres supportu ? support@fulltiltpoker.com

matys1987

Czy można im wysłać wyciąg z konta, jeżeli nie opłaca się żadnych rachunków?

Można, mi zaakceptowali wyciąg z konta, które nie używam i na którym jest 12 groszy. :) Dla nich to bez różnicy co to za konto, ważne żeby się adres zgadzał.

matys1987

wysłałeś im wersje elektroniczna czy robiłeś skan/zdjęcie papierowego wyciągu?

Papier, podobno się czepiają czasem elektronicznych.

Zawsze trzeba przesłać kopię dokumentów papierowych. Sam miałem podobny problem, gdy przesłałem wyciąg jako plik pdf i nie został zaakceptowany. Dopiero przesłanie zdjęcia innego rachunku pomogło.

matys1987

to jest masakra jakaś.... z tą weryfikacją... idę jutro do biedronki po fakturę bo wyciągu z konta mi nie uznali bo nie było na nim adresu :/

Z biedry faktury też mogą nie uznać. Ja bym na twoim miejscu zamówił wyciąg papierowy. Chyba, że fakturę uznają.

matys1987

najlepsze jest to że u mnie na wyciągu nie ma adresu... no i jak tu potwierdzić adres?

Petros86

Na wyciągu z rachunku bankowego opatrzonego pieczęcią i podpisem musi być adres zamieszkania. A wydruk samodzielnie wygenerowany nie może być uznany za dowód bo sfałszowanie go nie przedstawia żadnych trudności.

Dahid84

mam ten sam problem....
rachunki place za tel i Nk przez neta...to jest max co moge im wyslac

A moze w urzedzie miasta e dziale ewidencja ludnosci ... wystawia mi ze mieszkam gdzie mieszkam i im to przesle czy to tez bedzie zle ?

ps. co mam zrobic zeby wyslac im potwierzenie z banku ? ( o co mam poprosic moj bank internetowy) ?

utility bills ? dokladnie o co chodzi ?

Tak jak napisał Petros86, potrzebujesz wyciągu z konta bankowego opatrzonego stemplem, banku.
W ostateczności możesz zakupić coś i dać sobie wystawić fakturę VAT, na której też będzie Twój adres zamieszkania.

Dahid84

no i jest problem... bo w moim banku nie chcieli podbic pieczatki ani dac podpisu... mowili ze to nie zgdone z klauzula.. . wyslalem dokumenty i ciagle czekam... jak to nie przejdzie to co wtedy >

Cykor

witam, co do potwierdzenia tożsamości, czy może to być faktura ze stacji benzynowej? i co musi się na niej znaleźć?
imie nazwisko adres, coś jeszcze?

pozdrawiam :f_thumbsup: