Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dostanę RB?

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
691 Wyświetlenia

Aloha

Konto mam przypisane do PS. Wyrabiam 1st dep bonus.
1. Czy gdy go jeszcze wyrabiam, przysługuje mi RB?
2. Jeśli tak, to domyślam się, że jest on zmniejszony, o ile?
3. Jak liczyć normalnie RB? Załóżmy, że w tym tyg. wyrobiłem 2500FTP. Z tego co się orientuję 10ftp=1$ rake'u. Czyli zapłaciłem 250$ rake'u. A więc RB = 0.27*250$?

z góry dziękuję,
pozdrawiam

11 odpowiedzi
autic

Napisane przez Tomcio18
Aloha

Konto mam przypisane do PS. Wyrabiam 1st dep bonus.
1. Czy gdy go jeszcze wyrabiam, przysługuje mi RB?
2. Jeśli tak, to domyślam się, że jest on zmniejszony, o ile?
3. Jak liczyć normalnie RB? Załóżmy, że w tym tyg. wyrobiłem 2500FTP. Z tego co się orientuję 10ftp=1$ rake'u. Czyli zapłaciłem 250$ rake'u. A więc RB = 0.27*250$?

z góry dziękuję,
pozdrawiam

3. nie łatwiej sobie w hm/ptr sprawdzić ile wyrobiłeś rake i z niego obliczyć, albo bezpośrednio tam ustawić rakeback ?

1&2. wydaje mi się, że jest od razu i, że nie odlicza się od niego first depo, ale pewny nie jestem, więc pewnie ktoś mnie poprawi

matexide

Z tego co zaobserwowałem u siebie to jeśli w danym tygodniu wyrobisz rate z pierwszego depozytu to rakebacku nie ma ( albo jest pomniejszony). Jesli nie to rakeback masz normalnie.. Chyba ze to ja w tych tygodniach nie dostawalem rakebacku z innych przyczyn ( chociaz nic nie kupowalem, wiec nie sądze).

casalinga87

Napisane przez Tomcio18

Licz z StrategyPoints. (suma SP z danego okresu)/2*27%. Zawsze działa.

salyk

Witam,

oczywiście rakeback dostajesz "z urzędu". Przysługuje Ci on podczas wyrabiania first depo, oczywiście będzie on pomniejszony, wszystko zależne od tego ile rake'u ugrasz w danym tygodniu.

Jak już ktoś wspominał, najlepiej sprawdzać ugrany rake w HM'ie lub PT3.

Tutaj masz link do statystyki rake'u do HM'a, może Ci się przyda
Weighed contributed stat dla FTP

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok, dostałem 13$ :facepalm:

286psp, czyli normalnie dostałbym 38,6$.

Więc dostaje się mniej więcej 33% normalnego RB, czyli prawie 9% :)

z tego co tu napisałęś to w Sumie nie opłaca sie brać bonusu bo w sumie praktycznie tyle samo zgromadziłbyś z RB - na swoim przykładzie też zauważyłem ze teraz gram 4 x wiecej niz wtedy
wtedy 4$ RB
teraz 2-3,5$ (x4 powinno być z 12$ ;/) a ponad tydzien walcze juz o 20$ depo

:ayfkm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mhm, raczej nie.

Tak jak pisałem, dostałbym 38,6$. A mam 80$ bonusu + 13$ RB = 93$

Jakieś 66% RB.

MistyK

Pytanie: dzisiaj dostalem rb za jaki okres? bo cos mi tu nie gra..

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak to sprawdzić?

Na ftp gram od 9.12.2010, więc chyba od wtedy do wczoraj RB.

Witam,

RB dostajemy w piątek za okres od wtorku do poniedziałku poprzedniego tygodnia ( przykład : 17.12 dostaniemy rb za okres 7.12 - 13.12).

Ponadto za first deposit bonus zawsze wychodzi lepszy zwrot pieniędzy niż za samo rakeback , tak to nikt by nie wyrabiał tego First depo :D

Szczegółowe informacje o rakeback w tym FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli wychodzi jeszcze lepiej, bo jakieś 80procent RB łąaał