Po raz kolejny potwierdza się, że nie opłaca się kontaktować z polskim supportem, a szkoda.
Cieszę się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Po raz kolejny potwierdza się, że nie opłaca się kontaktować z polskim supportem, a szkoda.
Cieszę się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Napisane przez spydar
Od razu byłem pewny swego, tylko teraz tak się zastanawiam, po jakie licho ten dupek (Zbychu) z polskiego suportu - nie przyjmował do wiadomości moich logicznych argumentów, tylko uporczywie słał mi w odpowiedzi te same durne maile, że nie wyrobiłem jeszcze wystarczającej liczby punktów FTP...? Co on chciał przez to uzyskać...? A moze naprawdę to był jakiś niedouczony głupek...
Zbluzgałem go w końcu w ostatnim mailu... i przestałem w ogóle pisać z Polakami.
D.
Moje doświadczenia z supportem FTP są identyczne. W jakimś mailu pod wpływem bezsilności błagałem go żeby przestał mi wysyłać te szablonowe maile i napisał tylko "nie wiem o co panu chodzi, ale rozumiem język polski" Oczywiście nic to nie zmieniło...
Dziwią mnie Wasze kłopoty, bo sam miałem kilka problemów związanych z FTP, zawsze pisałem do polskiego supportu i zawsze Pan Zbyszek rozwiązał mój problem, nierzadko w kilka h
Myślę, że i tak FTP ma jeden z najlepszych (najlepszy?) support
Pozdrawiam
a ktos wie ile leci kasa? Zlecilem wyplate 3 lutego , na FT mam napisane ze juz transakcje przetworzono a do dzis nie mam kasy a to juz 12 dni ..
To zależy od sposobu wypłaty. Na Neteller lub Moneybookers pieniądz pojawiają się zazwyczaj po 24 godzinach.
Jaką formę wypłaty wybrałeś?
moneybookers i to jest moja 1 wyplata i w mailu bylo napisane ze trwa to od 10 do 15 dni
OK, daj znać, jak kasa dojdzie, czy wszystko przebiegło bez dodatkowych problemów.
Ten pokerroom to jest jedno wielkie g... Nie potrafię zrozumieć co oni zyskują robiąc graczom takie problemy. Zweryfikowałem swoje konto już jakiś czas temu, na własną prośbę. W celu uniknięcia przeciągającej się weryfikacji w czasie wypłaty. Trochę to trwało ale w końcu się udało. Konto zweryfikowane, wszystko fajnie. Zleciłem wypłatę skromnej części rolla 2 dni temu. Dziś przyszło mi powiadomienie, że wypłata została zablokowana, a moje konto zostało zablokowane na 72 godziny... Super. Prze to nie wyrobię w tym miesiącu Iron Mana, a poza tym nie mogę grać.. Nie dosyć że poziom ich maili jest żałosny, na wiadomość czeka się po kilka dni to jeszcze blokują konta.. Jaki pokerroom tak robi?!! Czas chyba dać sobie spokój ze zbieraniem Strategy Points i wrócić na nieprzypisane Starsy.. Dla porównania na P* wczoraj napisałem maila że wyrobiłem odpowiednią ilość punktów aby przyznali mi bonus. Po 2 godzinach kasa była na koncie, a w mailu przeprosili za zwłokę..
♠_thumbsup: Szkoda, że nie mogę zaznaczyć "lubię to" Po przeczytaniu ostatnich postów na forum + tego powyżej utwierdziłem się w przekonaniu, że trza wracać na starsy...
Ja już się w tym przekonaniu utwierdziłem jakiś czas temu próbując zweryfikować swoje konto ( jak się okazało na darmo, bo teraz nawet nie napisali dlaczego mi konto zablokowali, a na mojego maila odpiszą za kilka dni pewnie) Do polskiego supportu to już nawet nie próbuje pisać, bo to jakaś kpina... W mailu napisali że dane czy coś mogą się nie zgadzać ( sprawdzałem ze 3 razy) i żebym poprawił je i spróbował raz jeszcze zlecić wypłatę.. Niby jak mam to zrobić skoro moje konto jest zablokowane?!! Śmiech na sali, nawet poprawnie nie potrafią wkleić gotowych tekstów...
A nie masz jakichś polskich znaków w nazwisku? bo z tym też były problemy z tego co pamiętam
Owszem mam, ale też o tym czytałem wcześniej i zarówno w moneybookers jak i w FTP ich nie użyłem.. Sytuacja na to chwilę wygląda tak, że konto mi odblokowali ( bez podania żadnego wyjaśnienia, po co je zablokowali), natomiast pieniądze które zleciłem wypłacić pojawiły się na koncie.. Czyli co, nie mogę ich przesłać na monebookers, mimo że stamtąd je wpłaciłem?? Na maila pewnie będą odpisywać kilka dni bo przecież weekend... Tyle dobrze że grać mogę..
Napisalem im maila a tak z ciekawosci taki filmik znalazlem ;D
zgadnijcie ktory z nich to ja a ktory to FT
tak to powinno wygladac a nie cackac sie z nimi... ile mozna czekac na wszytko
na wyplate... na odpowiedz... jakies blokowania kont (co to k... jest ) mimo iz fajnei sie gra na tym pokerromie to reszta do bani ... czas sie przeniesc
Dlatego na P* jest w szczycie 300tys osób a na FTP 170tys.
Do mnie po 4 miesiącach i jakichś 8-10 mailach łaskawie odpisali, że muszę przesłać skany wyciągu itd. Zablokowali możliwość wypłaty na koncie mojego taty jak i możliwość gry. Może do niego też wysłali taki mail? Nie wiem bo teraz nie jestem tego w stanie sprawdzić.
Najlepsze jest to, że po takim czasie p. Katarzyna pisze, że już wysłałem skan dowodu.. Jak ona go w tym bałaganie znalazła?
I mimo, że promocje, soft, ilość stołów to bajka to gram sobie na 888 od wczoraj i nie narzekam, bo staw jest wspaniały. Ale nie ukrywam, że jak FTP przestaje robić cyrki to mam zamiar tam wyrobić first depo i możliwie, że domyślnie grać.
a mi napisali ze kase wyslali 3 lutego powinna dojsc w 48 godzin a dzis mamy 15 lutego i cisza ;O
Spytałem w mailu, co było przyczyną zablokowania mi konta oraz tego że wypłata na Moneybookers została odrzucona.. W odpowiedzi dostałem przeprosiny i wyjaśnienie, że mają dużo pracy. A wypłaty czekiem mogą zająć do 15 dni roboczych:) Tylko co mnie obchodzą jakieś wypłaty czekiem.. Oni te maile w ogóle czytają?
Jak czytam ostatnio posty w tym dziale to ręce mi opadają jaki ten support tam jest kiepski (dobrze że tymczasowo tam nie gram
- chociaż ja akurat nie miałem kłopotów jak kiedyś grałem)
Pozdrawiam
Niestety, taka jest prawda. Support FTP jest zdecydowanie najgorszym supportem z jakim miałem do czynienia. Już bym mógł znieść to, że nie odpisują zbyt szybko, ale żeby chociaż odpisywali na temat... Dziś na moje szczęście wypłata została zatwierdzona, choć pewnie nigdy się nie dowiem co było przyczyną blokowania, już zweryfikowanego konta na 3 dni, bo nic nie zmieniałem w danych osobowych i tym razem było ok. Szkoda tylko punktów w iron manie bo mi zabraknie do srebra tych 2-3 dni. Postanowiłem, że zostanę tu jeszcze ze względu na punkty SP i rakeback, ale jak przy następnej wypłacie będą takie cyrki to czas zmienić room. Życzę cierpliwości wszystkim, którzy coś załatwiają z tym supportem
a teraz wam opowiem super historei ;D kase wysylalem sobie z moneybookers z mojego konta a FT mial mi wyslac kase na moje konto i dostalem miala tego 3 lutego ze wyslali a ja nic nie mialem... okazalo sie ze full tilt stworzyl mi nowe kotno na moneybokers i tam byla kasa ;O a ja o tym nic nie wiedizalem.. myslalem ze wysla mi na to z kotrego ja kase wyslalem