Przejdź do forum
Poradnik + FAQ | Ir...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poradnik + FAQ | IronMan

219 Posty
90 Użytkownicy
0 Reakcje
34.1 K Wyświetlenia
FishTu
PokerStrategist

Bonus mid-year oraz year są już niedostępne ?

"Ta promocja nie jest już dostępna. Odwiedź stronę All Promotions, aby zapoznać się ze znakomitymi promocjami oferowanymi obecnie przez Full Tilt Poker"

Wiecie coś więcej na ten temat ? Co z tymi miesiącami gdy ta promocja jeszcze trwała ? Otrzymam takowy bonus ?

Jeżeli zacząłem przygodę z FTP w lutym.
To dostanę bonus za "połowę roku"?

Dzień dobry serdecznie
Przepraszam iż piszę tutaj ale nie chcę tworzyć osobnego tematu.
Moje question: Ile dni trzeba czekac na odpowiedz od supportu pokoju pokerowego jakim jest Full Tilt Poker ?

od 48h do 72h.

NequinPl
Oldschool Grinder

Witam! Jak sprawdzic, na ktorym levelu mam iron mana? Cos mi tu nie pasuje.
Teoretycznie w marcu nawet brazu nie urobilem, a na stronie iron mana mam napisane: months at Level: 2. ( w styczniu i lutym sie zalapalem). Zatem to powinno mi wygasnac.

1,Chce wyrabiac ~1500 ftp points dziennie, ile tych medali nastukam po miesiacu majac iron status i grajac z taka czestotliwoscia. Bede sie kwalifikowal do tego przedzialu 2-3months czyli 120+100[bilet do freerola]+5 medali dziennie z racji ze bede mial >1000 pkt[iron man plus]? To wyjdzie jakies 370 miesiecznie ;/ tyle co nic.

2,Liczy sie srednia z 30 dni czy w kazdym dniu musi byc powyzej 500/1000?

czatolpl
Oldschool Grinder

W każdym dniu musisz mieć 500pkt (20 dni w miesiącu), żeby mieć status Iron. A za każdy dzień w którym przekroczysz 1000pkt to dostajesz dodatkowe medale.

czy ta promocja wplywa jakos na otrzymywany rb? jezeli tak to czy duzo go zmniejsza?

Napisane przez bobsonNS
czy ta promocja wplywa jakos na otrzymywany rb? jezeli tak to czy duzo go zmniejsza?

Przeciez masz napisane xD

za status iron man zdobywa się medale i uczestnictwo we freerollu, czy tylko jedno z dwojga? I gdzie znaleźć te bilety do FR, bo w kasjerze nie widać.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Uczestnictwo we freerollu można wybrać zamiast dodatkowych medali za status, jeśli wybierzesz tą opcję to automatycznie zostaniesz zapisana do freerolla.

Pozdrawiam.

JASIU23
Oldschool Grinder

witam

Mam małe pytanko jezeli np przez 8 miesiecy robie status srebro Iron man to jak w 9 zrobie braz to dostane medale tak jak bym miał 9 miesięcy brazu czy liczy mi sie od nowa.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Jeśli przez 8 miesięcy wyrabiasz stratus srebro, a w 9 miesiącu tylko brąz, to 9 miesiąca dostaniesz medale za status brąz liczony od nowa.

JASIU23
Oldschool Grinder

a jak zrobie w 9 złoto

Head Admin
spinek
PokerStrategist

Sprostuje tutaj bo dwie ostatnie odpowiedzi moderatora wprowadzają w błąd (sorki imgoingtomirage).

@Jasiu23
Jak ugrasz w 9 miesiącu brąz dostajesz 45 medali, a jak złoto to 125 medali.
Wracasz do pierwszej kolumny tabeli z medalami tylko wtedy gdy w którymś miesiącu nie ugrasz żadnego statusu IronMan. Wystarczy ugrać brąz, żeby utrzymać ciągłość

@iinnaattii
Do turniejów trzeba się rejestrować samemu. Można tez wymienić ticket na dodatkowe medale. Nie dostajesz ticketu od razu po osiągnięciu statusu bo jeszcze masz przecież dużo czasu, żeby powalczyć o wyższy status w tym miesiącu, a wtedy przysługuje Ci bilet do innego (wyższego) freerolla, dlatego tickety przyznawane są dopiero na początku miesiąca. Są widoczne w kasjerze i masz 2 lata na ich wykorzystanie.

Dzięki, ale nie widzę opcji wyboru medale/freerolle. Obecnie mam 70 medali + 55 medali dodatkowych, mam złoty status i 4 dni do irona brakuje. Czyli te 70 medali już dostałam za wyrobienie złotego statusu?

Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez iinnaattii
Dzięki, ale nie widzę opcji wyboru medale/freerolle. Obecnie mam 70 medali + 55 medali dodatkowych, mam złoty status i 4 dni do irona brakuje. Czyli te 70 medali już dostałam za wyrobienie złotego statusu?

My promotions->Wyzwanie Iron Man->Wymiana biletów(ostatnia opcja po prawej na górze). Jeżeli to jest Twój pierwszy miesiąc w programie to nie masz tam żadnego biletu bo dostaniesz je dopiero po zakończeniu miesiąca (a może w ogóle ta opcja jest niewidoczna jeżeli nie masz żadnego biletu).

To ile masz medali widzisz po prawej stronie gdzie jest napisane:
Sklep Iron Man
Masz x medali.

To co jest wyżej określa na jakim jesteś aktualnie poziomie w tym miesiącu.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Wracasz do pierwszej kolumny tabeli z medalami tylko wtedy gdy w którymś miesiącu nie ugrasz żadnego statusu IronMan. Wystarczy ugrać brąz, żeby utrzymać ciągłość

Jesteś tego pewien?
Bo moim zdaniem tak nie jest, przykładowo jeśli przez 37+ miesięcy wyrabiałbyś cały czas Bronze status, a 38 miesiąca zrobiłbyś Iron to dostałbyś 900 medali? Możliwe też, że działa to tylko wstecz.

Co do pytania iinnaattii to rzeczywiście trzeba się samemu zapisywać.
70 medali możesz otrzymać za wymianę biletu do freerolla.

Pozdrawiam.

Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage

Jesteś tego pewien?
Bo moim zdaniem tak nie jest, przykładowo jeśli przez 37+ miesięcy wyrabiałbyś cały czas Bronze status, a 38 miesiąca zrobiłbyś Iron to dostałbyś 900 medali? Możliwe też, że działa to tylko wstecz.

Tak, dostałbyś 900 medali.
Tutaj masz link do wątku gdzie było to obszernie dyskutowane (zresztą też się tam wypowiadałem).
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=959720#post959720

SnikerS89
Elite Grinder

Nie grałem teraz w kwietniu i chciałem zaopatrzyć się w ten Continuing Month ze sklepiku iron man. Jednak gdy kupuje go, to nic się nie dzieje, medali nie ubywa, nadal nie jestem zakwalifikowany w tym miesięcu itp. Rozumiem więc, że jeśli chce kupić Continuing Month na kwiecień, to kupuje go maju dopiero, tak? Brał ktoś już to, żeby potwierdzić jak to wygląda? Nie chciałbym przypadkiem stracić tych miesięcy, mam już rok ciągłości, więc sporo :P