Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wypłata

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
577 Wyświetlenia
kustra

Witam

Mam kilka glupich pytan dot. wyplaty.
Otoz, czy mail z nt musi sie zgadzac z tym z ftp? Dane sa takie same. Jezeli maile sie nie zgadzaja to co mam zrobic? Zalozyc drugie konto na nt z takimi samymi danymi :| ? Co jezeli ten mail jest juz wykorzystywany w NT? O ile pamietam pomylilem sie i nie wpisalem poprawnych danych na to 1 konto, dlatego zalozylem drugie. Co teraz mam zrobic?
Oraz ile trwa wyplata z ftp->nt?

pozdrawiam

8 odpowiedzi
Urbi23

Hej,

Po prostu zmień maila na FTP :)

Wypłata to maks 48h

kustra Autor wątku
kustra

Oooo :) Dziekuje, nie wiedzialem, ze tam moge zmienic :)
A co z tym dowodem? Czy znow musze wysylac jakis dowod? Jezeli tak to o ile ta wyplata moze sie przedluzyc?

Urbi23

Jeżeli wpłacisz coś na FTP z Netellera, to wypłata odbędzie się już bez żadnych problemów.

Chyba, że pytasz o samą weryfikację Netellera. Ona może trochę potrwać, ale nie musisz mieć zweryfikowanego konta, żeby przelewać $ między roomami

czekam na swój cash out. z jakieś 45h. Wpłaciłem kasę przez MB i na MB chciałem żeby wysłali. zaczynam się już denerwować. na party pierwsza wypłata zajeła max 6h, a tu czekam i czekam

Ja wypłacałem pare dni temu z FTP na neteller to szło też koło 48 h więc bez obaw :)

to już mają 56h a wypłaty jak nie było tak nie ma. na party robiłem 3 wypłaty. jedna trawała 14h, druga niesałe 5h, a trzecia była instant ;].

mejle do suportu już poszły

Urbi23

Różnie z tym FTP bywa. Mi na przykład przelewają $ w mniej niż godzinę, a niektórym w 3 dni. Trochę cierpliwości ;)

mam do opłacenia rachunki i długi. rzecz w tym że wypłaciłem wszystko, część chciałem zabrać, a resztę wrzucią z powrotem, tak by po wypłacie nic nie zalegało na MB. a tak to ani kasy na MB, ani na ftp. kasy nie ma i nie ma czym grać drugi dzień ;]. domyślam się że im częściej dokonujesz wypłat tym szybciej to się odbywa, ale mnie po prostu gonią terminy ;]

ok, wypłata zajeła im 63h, w międzyczasie zdążyłem wysłać łącznie 5 maili do amerykańskiego i polskiego supportu