Przejdź do forum
Poradnik + FAQ | Ir...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poradnik + FAQ | IronMan

219 Posty
90 Użytkownicy
0 Reakcje
34.1 K Wyświetlenia
kuczenty
Elite Grinder

ilu graczy mozna sie spodziewac w gold 20k freerollu?

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez kuczenty
ilu graczy mozna sie spodziewac w gold 20k freerollu?

Zobacz ilu było w ostatnim turnieju z 12. lutego

kuczenty
Elite Grinder

racja, jeszcze nie opanowalem softu FTP ;)
tak na pierwszy rzut oka, jak sie nie ma black card, przy statusie gold, duzo bardziej oplaca sie grac te freerolle. 360 platnych miejsc wsrod 1100 osob z czego 1/3 pewnie jest offline

dorota1978
PokerStrategist

a czy mozna jeszcze lutowe medale na freeroll marcowy wymienic?przez pomylke sprzedalem \wymienilem ticket na medale i nie wiem czy jestem zarejestrowany to tego turnieju czy nie.. jak to sprawdzic

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez dorota1978
a czy mozna jeszcze lutowe medale na freeroll marcowy wymienic?przez pomylke sprzedalem \wymienilem ticket na medale i nie wiem czy jestem zarejestrowany to tego turnieju czy nie.. jak to sprawdzic

Skoro nie rejestrowałeś się do turnieju, to nie jesteś zarejestrowany - proste.

dorota1978
PokerStrategist

na tak ale bylo do wyboru ticket lub medale, i dzis wymienilem ticket na medale.. wiec wiem ze nie jestem zarejestrowany.Tylko moje pytanie jest takie.. czy jest mozliwosc zamiany 25 medali znow na ticket..

Wyrobiłem irona i mam ticket, tylko gdzie znaleźć ten turniej? :facepalm:

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez dorota1978
na tak ale bylo do wyboru ticket lub medale, i dzis wymienilem ticket na medale.. wiec wiem ze nie jestem zarejestrowany.Tylko moje pytanie jest takie.. czy jest mozliwosc zamiany 25 medali znow na ticket..

nie

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez theBaQ

na pewno w zakladce turnieje bodajze 1 lub 2 ale sobota miesiaca polecam wejsc na FTP.com i poszukac w jakims faq albo wejdz w opcje na FTP i zobacz w jakich turniejach jestes zarejestrowany... albo odpal FTP i wcisnij ctrl+f i bedzie gites

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez theBaQ

ID: 216102798

Wszystkie turki z Irona są w zakładkach All>Holdem>Freerolls, a te turnieje odbywają się zawsze w drugą sobotę miesiąca w godzinach 15:15 (brąz), 15:45 (srebro), 16:15 (złoto), 16:45 (iron) czasu ET.

Dzięki wielkie, już znalazłem, tylko że nie jestem automatycznie w nim zapisany tak jak pisaliście. Szkoda swoją drogą że turnieje te są w soboty a nie niedziele :>

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez theBaQ
Dzięki wielkie, już znalazłem, tylko że nie jestem automatycznie w nim zapisany tak jak pisaliście. Szkoda swoją drogą że turnieje te są w soboty a nie niedziele :>

Kto pisał, że automatycznie?

Póki się nie zarejestrujesz, póty nie jesteś zarejestrowany - całkiem proste _ugly:

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez vikarsky

Napisane przez theBaQ

Kto pisał, że automatycznie?

Póki się nie zarejestrujesz, póty nie jesteś zarejestrowany - całkiem proste _ugly:

A mozna zagrac we wszystkich na raz (tzn srebro/iron/zloto), bo mi sie tych biletow nazbieralo, a wymieniac chyba sie ich nie oplaca.

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez magda25uk
A mozna zagrac we wszystkich na raz (tzn srebro/iron/zloto), bo mi sie tych biletow nazbieralo, a wymieniac chyba sie ich nie oplaca.

Zarejestruj się to zobaczysz ;)

może to głupie pytanie, ale do promocji licza sie zdobyte punkty FTP czy punkty Iron man ? w FAQ jest napisane, że FTP, wiec do czego sie licza punkty Iron man ?

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez kubota88
może to głupie pytanie, ale do promocji licza sie zdobyte punkty FTP czy punkty Iron man ? w FAQ jest napisane, że FTP, wiec do czego sie licza punkty Iron man ?

A co to są punkty Iron Man?

hm no wiec jak widać moja wiedza jest niewielka, widocznie źle to nazwałem :)

Ustawiłem na FTP sobie z prawej strony status Iron man, no i tam naliczają się punkty, i o to chodzi ze ich ilość podczas sesji nie zgadza się z ilością punktów FTP które wyświetlają mi się w "informacje o sesji".

tak to wygląda, wiec w tym wypadku jest zaliczone czy muszę uzbierać jeszcze 11pkt tych z tabelki Iron Man ?

DieHardPL
Elite Grinder

Musisz dobić do 50 pkt według licznika w Statusie Iron Man. W info o sesji masz punkty zsumowane z bazowych i promocyjnych. Dodatkowe punkty dostajesz za grę podczas Happy Hours bądź z mnożników Black Card. Pzdr!

mko101
Oldschool Grinder

kubota, pewnie tam zalicza czy Happy Hours a do iron mana sie one nie zaliczaja ;)

doloz sobie widget co ci podaje ilosc pkt ftp + ilosc pkt ftp (wliczone z happy hours)

Dzięki, już wszystko wiem, teraz pozostaje zdobywanie kolejnych statusów :D