ilu graczy mozna sie spodziewac w gold 20k freerollu?
Napisane przez kuczenty
ilu graczy mozna sie spodziewac w gold 20k freerollu?
Zobacz ilu było w ostatnim turnieju z 12. lutego
racja, jeszcze nie opanowalem softu FTP
tak na pierwszy rzut oka, jak sie nie ma black card, przy statusie gold, duzo bardziej oplaca sie grac te freerolle. 360 platnych miejsc wsrod 1100 osob z czego 1/3 pewnie jest offline
a czy mozna jeszcze lutowe medale na freeroll marcowy wymienic?przez pomylke sprzedalem \wymienilem ticket na medale i nie wiem czy jestem zarejestrowany to tego turnieju czy nie.. jak to sprawdzic
Napisane przez dorota1978
a czy mozna jeszcze lutowe medale na freeroll marcowy wymienic?przez pomylke sprzedalem \wymienilem ticket na medale i nie wiem czy jestem zarejestrowany to tego turnieju czy nie.. jak to sprawdzic
Skoro nie rejestrowałeś się do turnieju, to nie jesteś zarejestrowany - proste.
na tak ale bylo do wyboru ticket lub medale, i dzis wymienilem ticket na medale.. wiec wiem ze nie jestem zarejestrowany.Tylko moje pytanie jest takie.. czy jest mozliwosc zamiany 25 medali znow na ticket..
Napisane przez dorota1978
na tak ale bylo do wyboru ticket lub medale, i dzis wymienilem ticket na medale.. wiec wiem ze nie jestem zarejestrowany.Tylko moje pytanie jest takie.. czy jest mozliwosc zamiany 25 medali znow na ticket..
nie
Napisane przez theBaQ
Wyrobiłem irona i mam ticket, tylko gdzie znaleźć ten turniej?![]()
na pewno w zakladce turnieje bodajze 1 lub 2 ale sobota miesiaca polecam wejsc na FTP.com i poszukac w jakims faq albo wejdz w opcje na FTP i zobacz w jakich turniejach jestes zarejestrowany... albo odpal FTP i wcisnij ctrl+f i bedzie gites
Napisane przez theBaQ
Wyrobiłem irona i mam ticket, tylko gdzie znaleźć ten turniej?![]()
ID: 216102798
Wszystkie turki z Irona są w zakładkach All>Holdem>Freerolls, a te turnieje odbywają się zawsze w drugą sobotę miesiąca w godzinach 15:15 (brąz), 15:45 (srebro), 16:15 (złoto), 16:45 (iron) czasu ET.
Dzięki wielkie, już znalazłem, tylko że nie jestem automatycznie w nim zapisany tak jak pisaliście. Szkoda swoją drogą że turnieje te są w soboty a nie niedziele :>
Napisane przez theBaQ
Dzięki wielkie, już znalazłem, tylko że nie jestem automatycznie w nim zapisany tak jak pisaliście. Szkoda swoją drogą że turnieje te są w soboty a nie niedziele :>
Kto pisał, że automatycznie?
Póki się nie zarejestrujesz, póty nie jesteś zarejestrowany - całkiem proste ♠_ugly:
Napisane przez vikarsky
Napisane przez theBaQ
Dzięki wielkie, już znalazłem, tylko że nie jestem automatycznie w nim zapisany tak jak pisaliście. Szkoda swoją drogą że turnieje te są w soboty a nie niedziele :>Kto pisał, że automatycznie?
Póki się nie zarejestrujesz, póty nie jesteś zarejestrowany - całkiem proste ♠_ugly:
A mozna zagrac we wszystkich na raz (tzn srebro/iron/zloto), bo mi sie tych biletow nazbieralo, a wymieniac chyba sie ich nie oplaca.
Napisane przez magda25uk
A mozna zagrac we wszystkich na raz (tzn srebro/iron/zloto), bo mi sie tych biletow nazbieralo, a wymieniac chyba sie ich nie oplaca.
Zarejestruj się to zobaczysz
może to głupie pytanie, ale do promocji licza sie zdobyte punkty FTP czy punkty Iron man ? w FAQ jest napisane, że FTP, wiec do czego sie licza punkty Iron man ?
Napisane przez kubota88
może to głupie pytanie, ale do promocji licza sie zdobyte punkty FTP czy punkty Iron man ? w FAQ jest napisane, że FTP, wiec do czego sie licza punkty Iron man ?
A co to są punkty Iron Man?
hm no wiec jak widać moja wiedza jest niewielka, widocznie źle to nazwałem
Ustawiłem na FTP sobie z prawej strony status Iron man, no i tam naliczają się punkty, i o to chodzi ze ich ilość podczas sesji nie zgadza się z ilością punktów FTP które wyświetlają mi się w "informacje o sesji".
tak to wygląda, wiec w tym wypadku jest zaliczone czy muszę uzbierać jeszcze 11pkt tych z tabelki Iron Man ?
Musisz dobić do 50 pkt według licznika w Statusie Iron Man. W info o sesji masz punkty zsumowane z bazowych i promocyjnych. Dodatkowe punkty dostajesz za grę podczas Happy Hours bądź z mnożników Black Card. Pzdr!
kubota, pewnie tam zalicza czy Happy Hours a do iron mana sie one nie zaliczaja
doloz sobie widget co ci podaje ilosc pkt ftp + ilosc pkt ftp (wliczone z happy hours)