Przejdź do forum
Poradnik + FAQ | Ir...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poradnik + FAQ | IronMan

219 Posty
90 Użytkownicy
0 Reakcje
34.1 K Wyświetlenia
ablazer
Elite Grinder

Napisane przez saydak
Czy mógłby ktoś mi udzielić informacji czy na FTP jest taka opcja jak automatyczne siadanie do stołu? Tzn otwieram stół i od razu siadam?

Program Table Ninja takie coś zapewnia na FTP.

Napisane przez toxifly

Napisane przez saydak
Czy mógłby ktoś mi udzielić informacji czy na FTP jest taka opcja jak automatyczne siadanie do stołu? Tzn otwieram stół i od razu siadam?
Jeszcze jedno pytanie mam- czy można zrobić tak żeby stół, który jest aktywny migał? Bo przy kilku stołach nie widać czasem, na którym się skupić.
O "sitout next big blind" już nawet nie pytam bo tego już nigdzie nie znalazłem i nie wiem jak to zrobić. :(
Dzięki z góry za pomoc.

Sit out next BB jest na stołach z ante, przy normalnych odznaczasz auto-post BB i samo sit outuje jak nic nie zrobisz ;P

Po dzisiejszym update jest opcja sit out next BB.

Właśnie zauważyłem i byłem zdziwiony. :) Ulepszenie na życzenie można powiedzieć. Jeszcze niech przyciski akcji będą większe i wrzucą automatyczne siadanie do stołu i będzie najlepszy soft bez dwóch zdań.

SnikerS89
Elite Grinder

Jak wezmę Continuing Month w sklepiku irona mana, to zaliczy mi ten miesiąc jako iron status? I czy przede wszystkim dostane do następnej premii półrocznej +100$ za irona w styczniu? Czy bez kasy do bonusu za styczeń?

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez SnikerS89
Jak wezmę Continuing Month w sklepiku irona mana, to zaliczy mi ten miesiąc jako iron status? I czy przede wszystkim dostane do następnej premii półrocznej +100$ za irona w styczniu? Czy bez kasy do bonusu za styczeń?

Podbijam! Bardzo ciekawe pytanie.

masterxaz
PokerStrategist

a jak to wygląda jak nie zagram w tym miechu w silver freeroll, zrobie kolejny ticket na bronz freeroll za luty, to w marcu mogę zagrać w 1 dzień i bronze i silver??

Nie. Tylko nie zresetuje ci licznika.

vikarsky
Oldschool Grinder

Napisane przez masterxaz
a jak to wygląda jak nie zagram w tym miechu w silver freeroll, zrobie kolejny ticket na bronz freeroll za luty, to w marcu mogę zagrać w 1 dzień i bronze i silver??

Tak, bo bilety są ważne przez 1 rok, więc używasz ich kiedy masz ochotę w ciągu tego okresu.

Tak samo jak można grać jednocześnie freerolla np. silver i do tego freeroll One a Day z tej samej promocji.

1MrPiter
Elite Grinder

Napisane przez SnikerS89

Wprawdzie styczeń się już skończył i pytanie pewnie jest nieaktualne, ale dla tych co w przyszłości chcieliby skorzystać z opcji Continuing Month to powiem, że cały miesiąc w którym się wykupi tę opcję jest tak jakby pomijany. Czyli jeśli miałeś 10 miesięcy iron i w jedenastym nie dasz rady grać tyle żeby wyrobić statusu, to kupujesz tę opcję i po prostu nie musisz w tym miesiącu robić punktów. Gdy potem potem ten miesiąc minie to mimo że nie grałeś to nadal po prostu masz 10 miesięcy twojego statusu i ani nie zwiększa się licznik kolejnych miesięcy ze statusem ani nie dochodzi 100$ do premii półrocznej.

SnikerS89
Elite Grinder

Dzięki, no czyli jest tak jak można było się spodziewać.

No ale na szczęście udało mi się jakoś dociułać tego iron mana w styczniu, parę razy wziąłem tego iron man day, parę razy pograło się na kolanie na laptopie, ale jest :f_biggrin:

FidekX
Oldschool Grinder

ktos sie orientuje czy jaki jest limit czasowy na wyrobienie bonusu zakupionego za medale ? polroczny wiem ze jest 45 dni. czy zalezy to od wielkosci zakupionego bonusu ?

casalinga87
Oldschool Grinder

Napisane przez FidekX
ktos sie orientuje czy jaki jest limit czasowy na wyrobienie bonusu zakupionego za medale ? polroczny wiem ze jest 45 dni. czy zalezy to od wielkosci zakupionego bonusu ?

Podbijam. Orientuje się ktoś?

kuczenty
Elite Grinder

Mid-Year Bonus, Year-End Bonus, te promocje sa jeszcze aktualne?

shovi
Oldschool Grinder

Nie obiło mi się o uszy, żeby się z tego wycofali. Niedawno wyrobiłem swój bonus end-year i na swojej stronie iron-mana ciągle widzę tabelkę i pkty do mid-year :)

kuczenty
Elite Grinder

bo znalazlem cos takiego
http://www.fulltiltpoker.com/pl/mid-year-bonus
Ta promocja nie jest już dostępna. Odwiedź stronę All Promotions, aby zapoznać się ze znakomitymi promocjami oferowanymi obecnie przez Full Tilt Poker.

vikarsky
Oldschool Grinder

kuczenty, to co dałeś jest za miniony już okres

Premia jest oparta na liczbie miesięcy, w których zakwalifikowałeś się do Wyzwania Iron Man w pierwszym półroczu 2010 roku (od stycznia do czerwca)

dorota1978
PokerStrategist

a w co lepiej sie oplaca inwestowac freeroll czy medale? pierwszy raz wyrobilem bronze ( moze uda sie silver) i i nie wiem co wybrac ( oczywiscie pod katem $ )?

shovi
Oldschool Grinder

Hej Dorota;)
o ile nie masz Black Carda:) to myślę, że spokojnie freeroll wybieraj. Medali za dużo i tak z tego nie będzie, a z turnieju zawsze jakiś grosz może wpaść. Mając blackcarda można myśleć o zamianie ich na pkty FTP --> kupienie cash bonusu.

dorota1978
PokerStrategist

ok, w takim razie musze wybrac na swojej stronie te opcje i bede automatycznie zarejestrowany...
:f_cry: no nie mam Black Carda ....

Czyli wiemy juz, ze kupienie Iron Month nie daje bonusu i tylko zatrzymuje licznik, a co z Iron Day?

W styczniu wzialem Iron Day i dodalo mi miesiac i medale. Chce tylko wiedziec czy bedzie sie liczylo do Mid Year Bonus. Ktos ma jakies doswiadczenia? W tym miesiacu brakuje mi az 3 dni, trzeba bylo sesje zaliczyc ;) Mam zamiar kupic 3 dni, bo troche szkoda...

Cos takiego znalalem:
"Każdy dzień IronDay dodawany do poziomu Iron liczy się do statusu kwalifikacyjnego gracza oraz do kolejnego poziomu w programie nagród. W ciągu miesiąca można kupić maksymalnie cztery dni IronDay."

"Kontynuacje miesięcy umożliwiają zachowanie poziomu gracza w Wyzwaniu Iron Man, a nie jego podwyższenie. Prosimy zauważyć, że kontynuacji miesięcy nie można kupić dla więcej niż dwóch kolejnych miesięcy."