no to wpadam na 19 i robie wam crazy poker
Witam
Z racji małej przejrzystości tych 40 paru stron, miałem problem ze znalezieniem odpowiedzi. Z tego co wiem to 10k stacka początkowego i 25 minutowy level. Nigdzie jednak nie mogę znaleźć samej struktury ciemnych i stosunku BB do stacka na początku. Z góry dzięki za odpowiedź.
BTW Wrocław A
Napisane przez markman303
Witam
Z racji małej przejrzystości tych 40 paru stron, miałem problem ze znalezieniem odpowiedzi. Z tego co wiem to 10k stacka początkowego i 25 minutowy level. Nigdzie jednak nie mogę znaleźć samej struktury ciemnych i stosunku BB do stacka na początku. Z góry dzięki za odpowiedź.BTW Wrocław A
na poczatku 10/20 stroktora moim zdaniem za bardzo plaska jak konczylem okolo 17.00 blindy byly 300/600, a ja byem na 6k praktycznie grajac dwa spoty caly turniej (raz nadzielem sie z fulem na kartke) generalnie spokojnie bez stersu mozna posiedziec pare godzin
ps. Panowie jak ktos byl w Kielcach to z ciekawosci sie zapytam o ktorej sie zkonczyl turniej bo ja slysalem ze o 2-3 w nocy ?
A nie przypadkiem 25/50?:P
No ok ale co zrobisz z 6k zetono jak masz 10BB? push/fold jedynie. A chcesz tak grac caly day 2? Zreszta przewaznie rozgrywanych jest pierwszego dnia ok 10 poziomow. Konczy sie chyba blindami 600/1200 i ante ok 200 nie pamietam a nie chce mi sie szukac. 4k to na jedno kolko jest potrzebne.
Ja byłem w Krakowie i impreza trwała do około 00.
Co do gry "na boku" - mieliśmy żetony i kiedy zaczynaliśmy grać przy turniejowym stole powiedzieli, że niestety nie można itp itd także jak jest miejscówka inna i chętni to nie widzę problemu.
My się wybieramy do Wrocławia z Bytomia na 19, są 4 osoby, mamy zestawik, wiec zero problemu.
pozdrówki
Napisane przez ElendilQuOrl
A nie przypadkiem 25/50?:P
No ok ale co zrobisz z 6k zetono jak masz 10BB? push/fold jedynie. A chcesz tak grac caly day 2? Zreszta przewaznie rozgrywanych jest pierwszego dnia ok 10 poziomow. Konczy sie chyba blindami 600/1200 i ante ok 200 nie pamietam a nie chce mi sie szukac. 4k to na jedno kolko jest potrzebne.
w Kielcach nie bylo drugiego dnia skonczylem 50 ktorys, 10 BB pusz/fold ok tylko ja wzucilem bez pozycji po drugim podbiciu swoje AK ale to nie wynkalo z tego ze jestem wierzacy tylko oszukalem sie na blindach tzn. myslalem ze turniej skonczy sie okolo 19 bo musialem byc w wawaie brat by mi nie wybaczyl 30 bezemnie, a ze nie bylem sam bo bylem z kolega to bylby jeszcze trup utluczony tluczkiem do miesa ..........
ps. zeby nie bylo ze skonczylem bo musiale a moglem wygrac bo napewno nie, niemniej gralem opotymalni z moimi rekami, to wiem bo patrzylem na kazde rozdanie karty mialem tragiczne moze to o tyle dobrze ze latwiej wyzucic 26o niz AT i dzieki temu tak dlugo siedzialem na szorcie.
nie napewno 10/20 masakra przy 10000
Jedzie ktoś do Wrocka na 19 z Legnicy lub okolic (Chojów, Lubin, Złotoryja, Bolesławiec itp.)
Napisane przez mistszu1
Jak można zagrać poziom 10/20 jesli najniższy nominał w stacku to 25?
Wpadacie na turniej i nawet nie wiecie jakie poziomy graliście... teraz jakiś gość wygrał bilet i sie zapytał na roundersach czy to turniej online czy musi do poznania jechać LOL
A czapeczkę taką samą ma Eric na tym filmie
a przynajmniej podobną hehe
Napisane przez OlsenACAB
ma ktos moze photo Ty czapek rozdawanych?
Bo na allegro jeszcze ich nie ma![]()
Ja widzę, że są
http://allegro.pl/czapka-z-daszkiem-full-tilt-poker-i1321979766.html
Napisane przez TeddyPL
Napisane przez mistszu1
Jak można zagrać poziom 10/20 jesli najniższy nominał w stacku to 25?
Wpadacie na turniej i nawet nie wiecie jakie poziomy graliście... teraz jakiś gość wygrał bilet i sie zapytał na roundersach czy to turniej online czy musi do poznania jechać LOLA czapeczkę taką samą ma Eric na tym filmie
a przynajmniej podobną hehe
no to sie pomylilem 25/10 a nie 20/10 kurcze co za blad ja cie krece ale wpada
ps. a co to za roznica 25 czy 20??? odpisz mi jak jestes taki dokladny jaka roznica w sensie technicznym bo nie rozumiem
to ten turniej jak sie zacznie druga tura o 19, to mniej wiecej o ktorej sie skonczy, rano?
Dobrze ze na 13 sie zapisalem ^^ btw. wie ktos o ktorej zaczynaja sie gry 2 dnia ?
W regulaminie wyraźnie stoii że do drugiej rundy dwudniowych turniejów przechodzi max 50 graczy.
Pierwsza runda o 13 i granie przypuszczam że do 18, bo trzeba zacząć rejestrację nowych zawodników. . Dwa levele na godzinę plus przerwy daje to jakieś 10 leveli. Czyli druga tura może przy takim układzie zakończyć się spokojnie koło północy.
Pytanie tylko czy drugiego dnia zawodnicy zaczynają ze stanem stacków z pierwszego czy turniej idzie od nowa.
Co do czapek i gadżetów, w Kielcach wcześniej odpadający dostawali podkładkę pod mysz i brelokotwieracz. Czapkę już miałem, więc podkładka pod mysz jak znalazł, tym bardziej że doskonale trzyma się biurka.
Czapki zaś są zdecydowanie gorszej jakości niż te które można dostać w Fulltiltowym sklepie. Więc nie jest to czapeczka jaką ma Eric.
@mistszu1:
nie masz racji w kwestii pierwszego poziomu blindów. Wynoszą nie jak piszesz 25/10 tylko 25/50, czyli dokładnie tak jak to opisuje TeddyPL.
A jaka jest różnica w sensie technicznym między 20 a 25 skoro najmniejszy nominał żetonu, jaki masz przed sobą to 25?? No to mi powiedz, jak wpłacić blindy w wysokości 10 czy 20 żetonem o nominale 25?? Ok, można to zrobić żetonem o wyższym nominale ale jak i czym w takim razie wydać resztę?
siemasz elendil odezwij sie do mnie jakas dziwna akcja jest przyslali maila takiego :Gratulacje, zakwalifikowałeś się do udziału w Mistrzostwach Regionalnych na żywo dla woj. dolnośląskiego, organizowanych w dniach 21-22.11.2010 w Hotelu Tumiński przy ul. Wyspa Słodowa 10 we Wrocławiu.
chyba sie pomylili bo 21 to niedziela a22 poniedzialek a powinno byc 20-21?
juz zarezerwowalem hotel za 120 pln czyli po 60 na leb daj znac
A najważniejsza różnica jest taka że przy 25/50 turniej zaczynasz z 200BB a nie z 500BB w przypadku startowego poziomu 10/20.
Nie rozumiem po prostu jak można zagrać turniej i nawet nie wiedzieć jakie żetony miało się przed sobą i jakie poziomy się grało hehe
To w końcu gramy w sobotę, czy w niedzielę ?
Co innego na stronie FTP jest napisane, a co innego w mailu przyszło :/