Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
124 K Wyświetlenia

Napisane przez MiroKey
@mistszu1:
nie masz racji w kwestii pierwszego poziomu blindów. Wynoszą nie jak piszesz 25/10 tylko 25/50, czyli dokładnie tak jak to opisuje TeddyPL.
A jaka jest różnica w sensie technicznym między 20 a 25 skoro najmniejszy nominał żetonu, jaki masz przed sobą to 25?? No to mi powiedz, jak wpłacić blindy w wysokości 10 czy 20 żetonem o nominale 25?? Ok, można to zrobić żetonem o wyższym nominale ale jak i czym w takim razie wydać resztę?
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Stary nie kompromituj sie blindy na wejscie napewno nie byly 25/50 po pierwsze po drugie sam sobie zadales pytanie i sam sobie na nie odpowiedziales zadna

Napisane przez TeddyPL
A najważniejsza różnica jest taka że przy 25/50 turniej zaczynasz z 200BB a nie z 500BB w przypadku startowego poziomu 10/20.

Nie rozumiem po prostu jak można zagrać turniej i nawet nie wiedzieć jakie żetony miało się przed sobą i jakie poziomy się grało hehe

a co wynika z tej roznicy bo rozumiem ze twoja inteligencja nie konczy sie na tym ze 5 rozni sie od 2, a ja sie pytalem o roznice techniczne wynikajace z tej ilosci a nie matematyczne no ale widze nie rozumiesz pytania ale chetnie na nie odpowiadasz :facepalm:

Napisane przez mistszu1

Napisane przez MiroKey
@mistszu1:
nie masz racji w kwestii pierwszego poziomu blindów. Wynoszą nie jak piszesz 25/10 tylko 25/50, czyli dokładnie tak jak to opisuje TeddyPL.
A jaka jest różnica w sensie technicznym między 20 a 25 skoro najmniejszy nominał żetonu, jaki masz przed sobą to 25?? No to mi powiedz, jak wpłacić blindy w wysokości 10 czy 20 żetonem o nominale 25?? Ok, można to zrobić żetonem o wyższym nominale ale jak i czym w takim razie wydać resztę?
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Stary nie kompromituj sie blindy na wejscie napewno nie byly 25/50 po pierwsze po drugie sam sobie zadales pytanie i sam sobie na nie odpowiedziales zadna

na pewno byly 25/50.

Jak ja was chce spotkac przy stole :facepalm: Jak wy macie na 2 dni przed turniejem takie problemy to ja chce z wami grac :D Ogarnijcie sie i przestancie spamowac. Po pierwsze gdzies juz na forum widzialem dokladna strukture blindow i ante, wystarczy dobrze poszukac. Po drugie najmniejszy nominal to zielony zeton i jetem prawie na 100% pewien ze to 25. Zreszta kolega na gorze tez mowi ze 25/50 tak wiec raczej sprawa rozwiazana.

sojowyjarz
PokerStrategist

Swoja drogą blindy 20 /25, czy 10/20 przy stackach 10 000 to byłby niezły deep ;)

Napisane przez mistszu1

Napisane przez TeddyPL
A najważniejsza różnica jest taka że przy 25/50 turniej zaczynasz z 200BB a nie z 500BB w przypadku startowego poziomu 10/20.

Nie rozumiem po prostu jak można zagrać turniej i nawet nie wiedzieć jakie żetony miało się przed sobą i jakie poziomy się grało hehe

a co wynika z tej roznicy bo rozumiem ze twoja inteligencja nie konczy sie na tym ze 5 rozni sie od 2, a ja sie pytalem o roznice techniczne wynikajace z tej ilosci a nie matematyczne no ale widze nie rozumiesz pytania ale chetnie na nie odpowiadasz :facepalm:

Jeśli dla ciebie nie ma różnicy między rozpoczynaniem turnieju z 200 czy 500 BB to nie wypalaj mi tu z inteligencją
A technicznie to obsługa musiałaby robić jeszcze jeden chiprace który przy odpowiedniej ilości nominału 10 żeby się swobodnie grało trwałby godzinę LOL

Następnym razem jak będziesz grał turniej to otwórz oczy ... może będzie ci łatwiej.

Napisane przez TeddyPL

Napisane przez mistszu1

Napisane przez TeddyPL

Jeśli dla ciebie nie ma różnicy między rozpoczynaniem turnieju z 200 czy 500 BB to nie wypalaj mi tu z inteligencją
A technicznie to obsługa musiałaby robić jeszcze jeden chiprace który przy odpowiedniej ilości nominału 10 żeby się swobodnie grało trwałby godzinę LOL

Następnym razem jak będziesz grał turniej to otwórz oczy ... może będzie ci łatwiej.

ok moze i ja sie skompromitowalem piszac o kompromitacji, ale ja pamielam ze byl to turniej super deep , byl on prawie dwa tygodnie temu w Kielcach freeroll itd........,jak bede kiedys gral w vegas wsop to na bank na cale zycie zapamietam strukture

Powiem Ci ze dla mnie nie ma roznicy cz jestem na 200 czy na 500 (generalnie nie wchodzac w szczegoly) roznice robi czy jestem na szrcie na sredniej czy powyzej a czy powyzej 500 czy 200 BB to ma roznice an stole finalowym i tez nie jest to roznica decydujaca

pozdarwaiam

ps. dosyc tego spamowania na 99% bede we wrocku do zobaczenia

InTooDeep
PokerStrategist

45 stron, jest jakieś streszczenie?

MiroKey
PokerStrategist

@mistszu1
Jeśli wg Ciebie swoją wypowiedzią (bądź co bądź prawdziwą) się skompromitowałem, to brak mi słów dla Twojego zachowania.. We wszystkich turkach PPC live w tym roku blindy początkowe wynoszą 25/50 ale nagle w CK były inne?? Ciekawa sprawa...
Weź nie bądź śmieszny i , jak to sam przyznałeś, nie kompromituj się więcej.
Btw, to była odpowiedź dla inteligentnych, ale jak widać masz z tym problem.

ablazer
Elite Grinder

Napisane przez InTooDeep

masz poniżej :facepalm:

InTooDeep
PokerStrategist

hehe :)

45 stron rozprawy o początkowych blindach? impossible is nothing

ogólnie blindy w turkach zazwyczaj są 25/50 na starcie.

gdyby zaś blindy były 20/40 można zlipować nawet żetonem 1000 i resztę wydaje krupier, aczkolwiek nie miałoby to sensu żadnego dla krupiera, kasyna i w ogóle sensu by nie miało.
Przynajmniej te turnieje które rozegrałem zawsze miały 25/50 na starcie.

InTooDeep
PokerStrategist

Napisane przez ablazer

Napisane przez InTooDeep

oooo w ogóle dopiero zauważyłem :D fan dextera widzę :D

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

Napisane przez ablazer

Napisane przez InTooDeep

:D :D :D :D

sojowy wpadasz ? boj sie mojego strita z flopa ;)

Napisane przez MiroKey
@mistszu1
Jeśli wg Ciebie swoją wypowiedzią (bądź co bądź prawdziwą) się skompromitowałem, to brak mi słów dla Twojego zachowania.. We wszystkich turkach PPC live w tym roku blindy początkowe wynoszą 25/50 ale nagle w CK były inne?? Ciekawa sprawa...
Weź nie bądź śmieszny i , jak to sam przyznałeś, nie kompromituj się więcej.
Btw, to była odpowiedź dla inteligentnych, ale jak widać masz z tym problem.

moze i nie jestem inteligentny , ale nie jestem analfabeta, miales i ponownie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem :facepalm:, napisalem post wyzej ze moze i tak bylo nie wchodzac w szczegoly bylo mega deep, a ty jak 5 letnie dziecko 25 nie 50 tak ok ok masz racje szczesliwy?

krak3n
PokerStrategist

Jedzie może ktoś z okolic Kielc?

Witam

Aby rozwiać wszelkie wątpliwości, podaję szczegóły odnośnie turnieju we Wrocławiu. Odbędzie sie on w dniach 20 i 21 listopada we Wrocławiu w Hotelu Tumskim, przy ul. Wyspa Słodowa 10, odbędzie się kolejny turniej z cyklu PIERWSZYCH Polskich Mistrzostw Pokerowych 2010. Początek imprezy zaplanowany jest na godzinę 13.00. kiedy to odbędzie się DAY 1A. DAY 1B odbędzie się również w tę samą sobotę o godzinie 19:00, a gracze którzy przejdą przez dzień pierwszy powrócą do gry w niedzielę o godzinie 13:00.

Pozdrawiam

Mooris
PokerStrategist

Panowie, nie będę edytował wszystkich poprzednich wypowiedzi, ale przypominam, że na forum zabrania się wzajemnego obrażania oraz wypowiadania się w taki sposób, w jaki to robicie.

Jednocześnie ostrzegam, że jeśli sytuacja będzie się powtarzała, będziemy zmuszeniu dokonać blokady kont.

Pozdrawiam

Lazaruspl
Oldschool Grinder

W ramach scislosci event zaczyna sie o 12:15 (wtedy zaczyna sie rejestracja). Wiem bo bylem dzisiaj zapytac obsluge w hotelu.

// Mi niestety nie wyszlo. Po ponad 4h ktos wsunal all ina z JTo, mialem JJ wiec sprawdzilem, board jakos tak wypadl:
8269Q
I dowidzenia :P

OlsenACAB
PokerStrategist

Ja narazie nie narzekam ;)
Jest Day2 jest 48k w stacku- mozna powalczyc.

KudlatyPL
PokerStrategist

Napisane przez Lazaruspl
// Mi niestety nie wyszlo. Po ponad 4h ktos wsunal all ina z JTo, mialem JJ wiec sprawdzilem, board jakos tak wypadl:
8269Q
I dowidzenia :P

:D
JTo to był nuts na tym stole :f_biggrin:
43k w day 2
QTs>AK>A7
triple up :f_biggrin: