Napisane przez TeddyPL
Napisane przez mistszu1
Napisane przez TeddyPL
A najważniejsza różnica jest taka że przy 25/50 turniej zaczynasz z 200BB a nie z 500BB w przypadku startowego poziomu 10/20.
Nie rozumiem po prostu jak można zagrać turniej i nawet nie wiedzieć jakie żetony miało się przed sobą i jakie poziomy się grało hehe
a co wynika z tej roznicy bo rozumiem ze twoja inteligencja nie konczy sie na tym ze 5 rozni sie od 2, a ja sie pytalem o roznice techniczne wynikajace z tej ilosci a nie matematyczne no ale widze nie rozumiesz pytania ale chetnie na nie odpowiadasz
Jeśli dla ciebie nie ma różnicy między rozpoczynaniem turnieju z 200 czy 500 BB to nie wypalaj mi tu z inteligencją
A technicznie to obsługa musiałaby robić jeszcze jeden chiprace który przy odpowiedniej ilości nominału 10 żeby się swobodnie grało trwałby godzinę LOL
Następnym razem jak będziesz grał turniej to otwórz oczy ... może będzie ci łatwiej.
ok moze i ja sie skompromitowalem piszac o kompromitacji, ale ja pamielam ze byl to turniej super deep , byl on prawie dwa tygodnie temu w Kielcach freeroll itd........,jak bede kiedys gral w vegas wsop to na bank na cale zycie zapamietam strukture
Powiem Ci ze dla mnie nie ma roznicy cz jestem na 200 czy na 500 (generalnie nie wchodzac w szczegoly) roznice robi czy jestem na szrcie na sredniej czy powyzej a czy powyzej 500 czy 200 BB to ma roznice an stole finalowym i tez nie jest to roznica decydujaca
pozdarwaiam
ps. dosyc tego spamowania na 99% bede we wrocku do zobaczenia