Chcialbym zalozyc konto na FTP, jesli zainstaluje oprogramowanie ze strony pokerstrategy i wpisze potrzebny kod otrzymam 27% RB? W sumie to chcialbym od razu bonus 100%, czy jesli zarejestruje sie z linka z pokerstrategy to zostanie mi on przyznany ? 600$ do bonusu ma mi przelac znajomy, czy nie bedzie problemu jesli dane z konta moneybookers beda inne niz na FTP ?
czy nie bedzie problemu jesli dane z konta moneybookers beda inne niz na FTP ?
bedzie, dane musza sie zgadzac. zawsze moze wyslac kase na twoje konto mb i potem wplacisz ze swojego.
Konta mb jeszcze nie mam. Jaki sa tam limity bez aktywacji listownej ? Bez problemu przesle 600$?
Super, pozostaje pytanie czy jesli zarejestruje sie z linka pokerstrategy to czy przyslyguje mi bonus 100% first depo.
Napisane przez Paavo
Super, pozostaje pytanie czy jesli zarejestruje sie z linka pokerstrategy to czy przyslyguje mi bonus 100% first depo.
na pewno - bonus wypłacany jest w ratach, btw* jeżeli nie masz konta na MB to przeszukaj forum - możesz dostać 100 strategy points'ow
za założenie nowego konta... (czyli srebrny status ^_^)
Troche za pozno sie dowiedzialem o tych punktach za moneybookers bo wlasnie zalozylem konto. Powiazalem konto FTP z PS. Jutro wplace, zobaczymy co to bedzie.
Witam,
jeśli założysz konto używając kodu "PSVIP" Twoje konto będzie powiązane z PokerStrategy, a Ty otrzymasz bonus 100% do 600$ i cotygodniowy rakeback 27%. Pamiętaj tylko, że w okresie gdy będziesz wyrabiał first depo, Twój rakeback będzie pomniejszony. Po wyrobieniu first depo, rakeback będzie wynosił dokładnie 27%. Jeśli chcesz wiedzieć więcej o rb'u, zajrzyj tutaj:
Rake back na full tilt
Pozdrawiam serdecznie
Ok, ale jak szybko sa naliczane punkty? Wczoraj pogralem troche a jeszcze nie otrzymalem strategy points. Czy moje konto zaostalo pomyslnie powiazane?
Napisane przez Paavo
Ok, ale jak szybko sa naliczane punkty? Wczoraj pogralem troche a jeszcze nie otrzymalem strategy points. Czy moje konto zaostalo pomyslnie powiazane?
Odczekaj kilka dni, czasami są opóźnienia z naliczeniem StrategyPoints.
Ok, juz sa, chcialem sie upewnic ze mi sie polaczyly konta.
PS. Fajnie te punkciki leca, po pierwszej sesji mam juz prawie srebro
Totalnym nowicjuszem nie jestem, wiec odpalilem 6 stolikow nl25 SH i polecialo. Jak mi jutro naliczy punkty to na bank bedzie srebro
Ta opinia o tak strasznie wysokim poziomie na miecro na FTP jest zdecydowanie przesadzona, no a tak genialnego softu nie ma nikt
Również czasami siądę na nl25 SH na FTP, poziom jest niski, agresja również. Większe schody się zaczynają od nl50, ale i tak powodzenia życzę
A soft jest genialny