Przejdź do forum
Rakeback i bonus - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback i bonus - 2 pytania

14 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
874 Wyświetlenia

Chcialbym zalozyc konto na FTP, jesli zainstaluje oprogramowanie ze strony pokerstrategy i wpisze potrzebny kod otrzymam 27% RB? W sumie to chcialbym od razu bonus 100%, czy jesli zarejestruje sie z linka z pokerstrategy to zostanie mi on przyznany ? 600$ do bonusu ma mi przelac znajomy, czy nie bedzie problemu jesli dane z konta moneybookers beda inne niz na FTP ?

13 odpowiedzi
shin0bi69
PokerStrategist

czy nie bedzie problemu jesli dane z konta moneybookers beda inne niz na FTP ?

bedzie, dane musza sie zgadzac. zawsze moze wyslac kase na twoje konto mb i potem wplacisz ze swojego.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Konta mb jeszcze nie mam. Jaki sa tam limity bez aktywacji listownej ? Bez problemu przesle 600$?

tak do 1k ojro

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Super, pozostaje pytanie czy jesli zarejestruje sie z linka pokerstrategy to czy przyslyguje mi bonus 100% first depo.

MrBaikal
Oldschool Grinder

Napisane przez Paavo
Super, pozostaje pytanie czy jesli zarejestruje sie z linka pokerstrategy to czy przyslyguje mi bonus 100% first depo.

na pewno - bonus wypłacany jest w ratach, btw* jeżeli nie masz konta na MB to przeszukaj forum - możesz dostać 100 strategy points'ow ;) za założenie nowego konta... (czyli srebrny status ^_^)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Troche za pozno sie dowiedzialem o tych punktach za moneybookers bo wlasnie zalozylem konto. Powiazalem konto FTP z PS. Jutro wplace, zobaczymy co to bedzie.

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

jeśli założysz konto używając kodu "PSVIP" Twoje konto będzie powiązane z PokerStrategy, a Ty otrzymasz bonus 100% do 600$ i cotygodniowy rakeback 27%. Pamiętaj tylko, że w okresie gdy będziesz wyrabiał first depo, Twój rakeback będzie pomniejszony. Po wyrobieniu first depo, rakeback będzie wynosił dokładnie 27%. Jeśli chcesz wiedzieć więcej o rb'u, zajrzyj tutaj:
Rake back na full tilt

Pozdrawiam serdecznie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, ale jak szybko sa naliczane punkty? Wczoraj pogralem troche a jeszcze nie otrzymalem strategy points. Czy moje konto zaostalo pomyslnie powiazane?

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Paavo
Ok, ale jak szybko sa naliczane punkty? Wczoraj pogralem troche a jeszcze nie otrzymalem strategy points. Czy moje konto zaostalo pomyslnie powiazane?

Odczekaj kilka dni, czasami są opóźnienia z naliczeniem StrategyPoints.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, juz sa, chcialem sie upewnic ze mi sie polaczyly konta.

PS. Fajnie te punkciki leca, po pierwszej sesji mam juz prawie srebro ;)

To widzzę że grindujesz :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Totalnym nowicjuszem nie jestem, wiec odpalilem 6 stolikow nl25 SH i polecialo. Jak mi jutro naliczy punkty to na bank bedzie srebro ;)

Ta opinia o tak strasznie wysokim poziomie na miecro na FTP jest zdecydowanie przesadzona, no a tak genialnego softu nie ma nikt ;)

salyk
Oldschool Grinder

Również czasami siądę na nl25 SH na FTP, poziom jest niski, agresja również. Większe schody się zaczynają od nl50, ale i tak powodzenia życzę :f_thumbsup:

A soft jest genialny :f_love: