pytanie czy na taki turniej wpuszczane sa tylko osoby ktore sie zakwalifikowaly? Czy tam moze byc jakas widownia?
Np kolega ktory nie gra, moze wejsc?
a czy w tych turniejach sa w ogole nagrody pieniezne (niby pula 1500$)?
Bo tak czytam o relacji z Kielc i widze tylko jakies punkty rankingowe(whats that?? punkty FTP?:D) i statuetki..co to ma byc? ;o
Są to amerykańskie punty rankingowe zwane w skrócie $$$$.
No przecie nie mogą napisać, że kasa do wygrania. Oni dają w Polsce punkty, które FTP zamienia na $$$ (na zagranicznym serwerze) i wszystko jest ok.
Napisane przez Rinnok
widze tylko jakies punkty rankingowe
Przecież w Polsce nie wolno grać na pieniądze
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez mistszu1
Napisane przez KudlatyPL
a ja chce zeby mnie przepisali z grupy B do A![]()
czwarty dzein juz czekam na odpowiedz z supportu![]()
Stary TO nie CZEKAJ na ODPOWIEDZ tylko SIE przerejestruj z 183472906 do 183472900i TO szybko BO zostalo 10 miejsc
ps. Ja tez na to nie zwrocilem uwagi i zrejestrowalem sie do B ale potem zobaczylem ze turniej wyzej jest A i SAM w kazdej chwili moge zarejestrowac sie tam albo tam gdzie chce
nie moge sie wyrejestrowac z B imo
![]()
gdziesz czytalem, ze nie mozna wygrac drugiego ticketu a tym bardziej zarejestrowac sie do dwoch grup
najwyzzej przyjde w sobote na 13 i jak beda wolne miejsca to pogram, a jak nie to moje miejsce przepadnie
nie bedzie mial szansy ktos bardziej zdolny![]()
Kurcz to bardzo dziwne bo ja w kazdej chwili moge sie zarejestrowac W B albo w A
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEBY zrejestrowac SIE w A nie MUSISZ sie WYREJESTROWAC z B wystarczy ZE wejdziesz DO A i SIE rejestrujesz A wtedy AUTOMATYCZNIE jetses WYREJESTROWANY z B DAWAJ DAWAJ BO ZOSTALO 5 miejsc
dokladnie zeby sie zrejestrowc do B nie tzreba sie wyrejestrowywac z A tylko wystarczy zarejestrowac sie do B i na odwrot
Nie wiecie czy sa jakies side cashowki lub sth like that zeby sobie widownia pograla?
Napisane przez nubson
Nie wiecie czy sa jakies side cashowki lub sth like that zeby sobie widownia pograla?![]()
ja jestem pewnien ze nie
Napisane przez pimposz
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez mistszu1
Napisane przez KudlatyPL
Stary TO nie CZEKAJ na ODPOWIEDZ tylko SIE przerejestruj z 183472906 do 183472900i TO szybko BO zostalo 10 miejsc
ps. Ja tez na to nie zwrocilem uwagi i zrejestrowalem sie do B ale potem zobaczylem ze turniej wyzej jest A i SAM w kazdej chwili moge zarejestrowac sie tam albo tam gdzie chce
![]()
gdziesz czytalem, ze nie mozna wygrac drugiego ticketu a tym bardziej zarejestrowac sie do dwoch grup
najwyzzej przyjde w sobote na 13 i jak beda wolne miejsca to pogram, a jak nie to moje miejsce przepadnie
Kurcz to bardzo dziwne bo ja w kazdej chwili moge sie zarejestrowac W B albo w A
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEBY zrejestrowac SIE w A nie MUSISZ sie WYREJESTROWAC z B wystarczy ZE wejdziesz DO A i SIE rejestrujesz A wtedy AUTOMATYCZNIE jetses WYREJESTROWANY z B DAWAJ DAWAJ BO ZOSTALO 5 miejsc
faak
nie wygrales przypadkiem dwoch ticketów
no po prostu nie moge sie zarejestrowac
wtf
ticket wygralem w niedziele albo sob
Jeszcze ja mam jedno krótkie pytanie. Jak wygram wejściówkę 1-18 w turnieju, to od razu będę miał przyjemność grania w turnieju LIVE, czy przede mną będzie jakaś kolejna satelita? Proszę o odp. bo nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez nubson
Nie wiecie czy sa jakies side cashowki lub sth like that zeby sobie widownia pograla?![]()
ja jestem pewnien ze nie
Napisane przez pimposz
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez mistszu1
Napisane przez KudlatyPL
![]()
faak
nie wygrales przypadkiem dwoch ticketów![]()
wtf
ticket wygralem w niedziele albo sob![]()
To jest bardzo dziwne ja w kazdej chwili, a na pewno do konca dzisiejszego freerola moge dowolnie rejestrowac sie w A albo w B
Napisane przez mistszu1
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez nubson
ja jestem pewnien ze nie
Napisane przez pimposz
Napisane przez KudlatyPL
Napisane przez mistszu1
Napisane przez KudlatyPL
![]()
faak
nie wygrales przypadkiem dwoch ticketów![]()
wtf
ticket wygralem w niedziele albo sob![]()
To jest bardzo dziwne ja w kazdej chwili, a na pewno do konca dzisiejszego freerola moge dowolnie rejestrowac sie w A albo w B
ale ja juz jestem zarejestrowny w B
w tym problem
nie ma zadnych cashowek itp;)
Po pierwsze nie mozna w Polsce zgodnie z prawem grac na pieniadze! Wiec wezcie zetony;)
Po drugie w Warszawie jak odpadlismy to sie nam nudzilo troche to chcielismy pograc wlasnie w cash.. zetonowke. Nie da rady ani na stole z FTP (tym turniejowym) ani nie pozyczycie zetonow ani kart. Sa turniejowe i nie da rady. Musicie sie zaopatrzyc we wlasny sprzet.
Jak znajdziecie miejsce gdzie usiasc i pograc to da rade zagrac.
Pozdro
pytanie do osob ktore graly wczesniej
jest osiagany cap
(dla osob nie zorientowanych, czy jest max osob - 110/110)
w skrócie jak bylo z frekwencją?
i czy mozna przyjsc sprobowac zagrac w grupie A jak sie jest zarejestrowanym w B? oczywiscie jak nie ma osiagnietego cap
byla taka sytuacja na wczesniejszych turniejach?
mam nadzieje ze zetony daje organizator?:D lol, co trzeba miec ze soba tak w ogole, timer?
(to bedzie moj pierwszy live wystep)
chyba nie ogarne liczenia zetonow, na kompie wszystko widac ^^ porazka
a ile to trwalo wszystko? jak z dowodem osobistym, sprawdzaja przy wejsciu? czy jak sie to odbywa?
Napisane przez nubson
a ile to trwalo wszystko? jak z dowodem osobistym, sprawdzaja przy wejsciu? czy jak sie to odbywa?
Jakieś 10 min. Stajesz w kolejce do rejestracji ->odbierasz identyfikator -> siadasz do stołu -> grasz -> odpadasz -> zgłaszasz się do hostess po czapkę.
Dowód raczej nie jest potrzebny chyba że wyglądasz na smarkacza.
zostawiacie sobie.
Frekwencja to przewaznie ok 80-90 osob.
Co do grania jesli byles niezarejestrowany.. to watpie.
Tych osob niby nie ma. Ale do konca drugiego poziomu blindow mozna sie spoznic i dorejestrowac. I jak sobie wyobrazasz sytuacje ze ktos sie spoznil i rejestruje sie w regulaminowym czasie a Ty siedzisz na jego miejscu?
Miejsca sa przypisane i zetony sobie leza i czekaja jesli kogos nie ma. Blindy sa sciagane ze stacka.
Przy sobie nie musisz nic miec.
w turnieju jest wszystko przygotowane
Co do liczby zetonow to maja napisane nominaly. Mozesz miec problem z ew podbiciami:) Mozesz pomylic wartosc podbicia:P Tutaj nie ma suwaczka jak w online i trzeba sobie samemu policzyc o ile chcesz podbic