Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
124 K Wyświetlenia
czatolpl
Oldschool Grinder

Napisane przez rimfiztrik
Suport dalej mnie zlewa. Wysłałem dodatkowego maila do działu eventów i do polskiego suportu i dalej brak odpowiedzi :f_confused: A rejestracja zamyka się już jutro. X(

Mnie nie olał :]

Odp:
Można wziąć udział w ilu się chce.

PS. Jedzie ktoś z PS do Zielonej Góry?

rimfiztrik
PokerStrategist

Dzięki wielkie za informację! Bo już prawie wyszedłem z siebie i stanąłem obok. Ja na 80% jadę. Powstrzymać może mnie tylko alkohol, dziewczyny i gril :f_tongue:

HandOnFire
BlackMember

gdzie moge wygrac bilet do tych mistrzostw?

rimfiztrik
PokerStrategist
radzio195
PokerStrategist

ja mam pytanie czy do tego turnieju w zielonej gorze lub chodziaz do innych, ktore beda w innych miastach jest jakies wpisowe czy trzeba miec bilet?? I czy osoby ktore nie maja konta na full tilt moga wziasc udzial?? Pozdrawiam

SnikerS89
Elite Grinder

Wejściówkę do tych turniejów live zdobywasz w satelitkach online. Wszystko masz w linku piętro wyżej... I nie, nie ma ma wymogu posiadania konta na Full Tilit Poker. Jeśli uda Ci się zagrać sateltikę na FTP nie posiadając tam konta, to... hmm... za sam ten wyczyn zapewne dostaniesz w prezencie miejsce w turnieju live _thumbsup:

HandOnFire
BlackMember

nie moge sie zajrestrowac do tych freeroli ? wiek ktos why?

rimfiztrik
PokerStrategist

Rejestracja nie odbywa się w lobby turniejowym tylko z poziomu przeglądarki- zaznacz turniej w głównym oknie FTP i kliknij w niebieskie hiperłącze z napisem "register here" Zostaniesz przekierowany na stronę do rejestracji.

vikarsky
Oldschool Grinder

No tak - zarejestrowałem się na ten Lubuski Championship, ale nie da się już wyrejestrować (tak wyszło) - żeby nie było szopy, czemu się nie zjawiłem :(

Swoją drogą bardzo mało zarejestrowanych - w chili obecnej 52 os.

czatolpl
Oldschool Grinder

Zna ktoś dokładny adres i godzinę rozpoczęcia turnieju ?

Swist87
Elite Grinder

wogóle czy fulltilt komuś cokolwiek wysłał na maila ? ; o

rimfiztrik
PokerStrategist

Ja nadal nic nie mam- ale to nie dziwota. FTP z uporem maniaka ignoruje mnie od tygodnia.

rimfiztrik
PokerStrategist

Czy FTP zamierza przesłać maile z informacją o turnieju jutro godzinę przed rozpoczęciem czy o co chodzi? Turniej w ogóle się odbędzie? Ktoś coś wie? Bo na mnie support nałożył chyba jakiegoś bana.

czatolpl
Oldschool Grinder

Dostałem takiego maila od FTP:

Panie Dawidzie, informacja o dokładnej lokalizacji turnieju zostanie wysłana przed jego rozpoczęciem na Pana adres email. Prosimy o sprawdzanie swojej poczty elektronicznej poprzez którą to przekażemy szczegóły związane z lokalizacją turnieju.

Stawiam, że dziś o 20:25 dowiemy się gdzie i o której odbędzie się turniej.
Nie chce dostać godzine przed turniejem, bo sam dojazd będzie u mnie trwał ze 4h.

rimfiztrik
PokerStrategist

Dzięki za info. Przynajmniej komuś odpowiadają...

W mailu przesłanym przez FTP znalazł się błąd. Start turnieju to 13:00, klub Magma, Kożuchowska 10.

czatolpl
Oldschool Grinder

Napisane przez Karooluch
W mailu przesłanym przez FTP znalazł się błąd. Start turnieju to 13:00, klub Magma, Kożuchowska 10.

Skąd masz takie informacje?

Bo dzwoniłem do Magmy i potwierdzialem to. Godzina 20:25 to czas kiedy ruszaja satelity online.

Start turnieju na 100% jest o 13.

czatolpl
Oldschool Grinder

OK no to do zobaczenia jutro o 13 ;)

rimfiztrik
PokerStrategist

Super. Mam 5 godziny drogi i na 13 jest to już niewykonalne :facepalm: Napiszcie chociaż jak było. _cry: