Na ile dni przed turniejem live w danym mieście ruszają do niego satelity? Dokładniej interesuje mnie Białystok
Lublin Lubelskie 29 maja
Białystok Podlasie 12 czerwca
więc pewnie od 27-28 maja ruszą zapisy na Białystok
Jak tam wczorajszy tur live?
MI wczoraj nie pykło - byłem jakoś 25 na 76 graczy.
Zawaliłem sprawdzając all-in'a mając AQo i dość duży stack. Nabiłem się na AK.
No a jak sam klimat, organizacja itp?
76 było zapisanych czy tylko 76-ciu się zjawiło wczoraj?
Ok. 76 się zjawiło. Organizacja była dobra, tylko szkoda że nie było oficjalnego sprostowania, że turniej zaczyna się o 13.
A poziom gry przeciwników był słaby. Na początku przeważały bety na flopie za 500-1000 gdzie w puli było 200-300. Słyszałem o sytuacjach gdzie niektórzy pytali czy mogą czekać nie bedąc na BB. Dla niektórych zrzucenie flushdrawa na turnie przy mocnym becie przeciwnika było niesamowicie trudne.
Ogólnie nie wiem jak niektórzy przeszli kwalifikacje online to tego turnieju.
Takie turnieje to zawsze były z krupierami.
Przypomniała mi się jedna ważna informacja - w turnieju organizowanym przez FTP można zagrać maksymalnie w 3 miastach. Następne w których będę grał to w Sopocie i Gliwicach.
...w turnieju organizowanym przez FTP można zagrać maksymalnie w 3 miastach
No to teraz pytanie czy jeśli byłem zarejestrowany do tego turnieju Lubuskiego, a nie zagrałem to zaliczą jako grany?
Czemu na tym forum nie ma nikogo z FTP
hmm, moglby mi ktos powiedziec dlaczego przy wszystkich freerollach mam restricted zrobione? musze miec polskiego klienta czy jak to wyglada? konto mam normalnie na polske zarejestrowane
Napisane przez Pixcier
hmm, moglby mi ktos powiedziec dlaczego przy wszystkich freerollach mam restricted zrobione? musze miec polskiego klienta czy jak to wyglada? konto mam normalnie na polske zarejestrowane
kliknij na dole w register here obok turnieju. wtedy cie przeniesie na strone www.ftp i tam sie bedziesz mogl zarejestrowac.
Ktos się orinetuje czy freerolle dla Lubelskiego już przegapiłem czy jeszcze ich nie było? Zero informacji na stronie FTP odnośnie terminów poszczególnych freerolli. :/
A, i jeszcze jedno. Wygrałem dzisiaj bilet na live w Gdańsku. Trochę nie chce mi się jechać taki kawał... Rozumiem, że jak przez 48 h nie wykorzystam biletu i nie zarejestruję się w live, to bilet przepada?
Napisane przez Stiggy37
Ktos się orinetuje czy freerolle dla Lubelskiego już przegapiłem czy jeszcze ich nie było? Zero informacji na stronie FTP odnośnie terminów poszczególnych freerolli. :/
Zero...?
W tym temacie kilka razu już podawany był link do harmonogramu turniejów.
Koledze chodziło zapewne o terminy freerolli kwalifikacyjnych, bo tych terminów nie widzę na stronie.
Freerolle do interesującego nas turnieju regionalnego zaczynają się, gdy skończą się freerolle do turnieju poprzedzającego, a one kończą się chyba 2 dni przed terminem turnieju live.