Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
123.9 K Wyświetlenia
mariuszl2
PokerStrategist

Bardzo fajna inicjatywa FTP. W sumie kij z nagrodami ale mozna pograc w turnieju live za darmo. Troche doswiadczenie nabrac w grze live za darmo :D

majoreq91
Poker Player

Ogółem, to można by się tutaj zgadać z ludźmi którzy jadą i złożyć na jakiś nocleg, wiadomo w kilka osób taniej wyjdzie :)

kapelusznik
Oldschool Grinder

cholera. szkoda, że mam maturę od 5ego maja :(
muszę uznać jej wyższość nad pokerem :facepalm:

krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Troche nie podoba mi sie to, ze te turnieje sa tak bardzo rozlozone w czasie... Pol roku czekania na turniej u siebie. No nic pozostaje czekac i miec nadzieje, ze FTP nie odwola mistrzostw ze wzgledu na frekwencje :)
BTW. czas sie cieszyc, ze cos zaczyna sie dziac w polskim pokerze live. Mistrzostwa Chili, Tobetu i teraz FTP sie wlaczyl, fajnie :D

brommy
Elite Grinder

Napisane przez krzysiekmiszcz
Troche nie podoba mi sie to, ze te turnieje sa tak bardzo rozlozone w czasie... Pol roku czekania na turniej u siebie. No nic pozostaje czekac i miec nadzieje, ze FTP nie odwola mistrzostw ze wzgledu na frekwencje :)
BTW. czas sie cieszyc, ze cos zaczyna sie dziac w polskim pokerze live. Mistrzostwa Chili, Tobetu i teraz FTP sie wlaczyl, fajnie :D

wczesniej Everest robil mysle ze dalej bedzie robic

Napisane przez majoreq91
Ogółem, to można by się tutaj zgadać z ludźmi którzy jadą i złożyć na jakiś nocleg, wiadomo w kilka osób taniej wyjdzie :)

Majoreq,napisz do mnie na gg 987229. Ja tez jadę więc można zgadać się,co z tym noclegiem.

rimfiztrik
PokerStrategist

Czy ktoś uzyskał/ znalazł już informację na temat tego w ilu rozgrywkach na żywo można wziąć udział? Wysłałem zapytanie do suportu i czekam na odp., ale rejestrować się trzeba w 48h po uzyskaniu biletu, wiec sami rozumiecie..

frrrantic007
PokerStrategist

W regulaminie pisało, że w jednej

rimfiztrik
PokerStrategist

No ja nie znalazłem...:

http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/rules

Chyba, że mówisz o tym zapisie:

"Prosimy zauważyć, że gracze mogą wygrać wyłącznie jeden (1) pakiet nagród w drodze tej promocji. Jeśli gracz wygra więcej niż jedną Rundę Finałową - Final Round - w naszych turniejach kwalifikacyjnych online, pakiet nagród zostanie przyznany graczowi, który zajął drugie miejsce w ostatnim turnieju Final Round."

Ale to chyba tyczy się miejsca w finale, a nie w regionalnych rozgrywkach.

grzesiek
Elite Grinder

Z tego co wyczytałem w innym wątku, że aby zagrać na wsopie trzeba mieć 21lat. Co więc w przypadku jeśli finał główny tego turnieju ftp wygra ktoś z przedziału 18-20?

brommy
Elite Grinder

Napisane przez grzesiek
Z tego co wyczytałem w innym wątku, że aby zagrać na wsopie trzeba mieć 21lat. Co więc w przypadku jeśli finał główny tego turnieju ftp wygra ktoś z przedziału 18-20?

no wlasnie kiedys obila mi sie o uszy historia jakiegos 18nastolatka, ktory wygral na jakims pokerroomie wejsciowke do WSOPa, ale mial 18lat, wiec nie mogl grac, bo jak wiadomo w Las Vegas pelnoletnie sa osoby, ktore ukonczyly 21r.z.

Pozdrawiam

czatolpl
Oldschool Grinder

Do wygrania jest pakiet WSOP w 2011, czyli opłaca się grać jedynie tym co w tym roku kończą 20 lat lub więcej.

dorota1978
PokerStrategist

a czy ktos wie kiedy freerol do gdanska bedzie ??

czatolpl
Oldschool Grinder

Satelitki online będą od 28.04 do prawdopodobnie 12.05, a turniej live jest 14-15 maja.

Tutaj harmonogram:
http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/regional-championships

vikarsky
Oldschool Grinder

Dostajecie te maile z rezerwacją na turniej live?

Wygrałem bilet w czwartek i do dziś nic na maila mi nie przyszło, tylko w cashier mi widnieje, że mam PCC Lubuskie Ticket ?(

majoreq91
Poker Player

Vikarsky musisz, na FTP zarejestrować się do turnieju Polish Championship - Lubuskie imo też wygrałem w czwartek ticketa, zarejestrowałem się i nic jeszcze nie dostałem

vikarsky
Oldschool Grinder

No dzięki - szukałem wcześniej tych zapisów, ale pod datą 1.05 tak jak to ogłosili na stronie, a tu się okazuje że 29.04... nie kumam

rimfiztrik
PokerStrategist

Czy ktoś uzyskał informację odnośne ilości rozgrywek regionalnych, w których można wziąć udział? Suport od piątku mi nie odpisał _cry:

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Napisane przez vikarsky
No dzięki - szukałem wcześniej tych zapisów, ale pod datą 1.05 tak jak to ogłosili na stronie, a tu się okazuje że 29.04... nie kumam

Bo można zapisywać się najpóźniej 48h przed turniejem.. W regulaminie jest tak zapisane..

rimfiztrik
PokerStrategist

Suport dalej mnie zlewa. Wysłałem dodatkowego maila do działu eventów i do polskiego suportu i dalej brak odpowiedzi :f_confused: A rejestracja zamyka się już jutro. X(