Bardzo fajna inicjatywa FTP. W sumie kij z nagrodami ale mozna pograc w turnieju live za darmo. Troche doswiadczenie nabrac w grze live za darmo
Ogółem, to można by się tutaj zgadać z ludźmi którzy jadą i złożyć na jakiś nocleg, wiadomo w kilka osób taniej wyjdzie
Troche nie podoba mi sie to, ze te turnieje sa tak bardzo rozlozone w czasie... Pol roku czekania na turniej u siebie. No nic pozostaje czekac i miec nadzieje, ze FTP nie odwola mistrzostw ze wzgledu na frekwencje
BTW. czas sie cieszyc, ze cos zaczyna sie dziac w polskim pokerze live. Mistrzostwa Chili, Tobetu i teraz FTP sie wlaczyl, fajnie
Napisane przez krzysiekmiszcz
Troche nie podoba mi sie to, ze te turnieje sa tak bardzo rozlozone w czasie... Pol roku czekania na turniej u siebie. No nic pozostaje czekac i miec nadzieje, ze FTP nie odwola mistrzostw ze wzgledu na frekwencje![]()
BTW. czas sie cieszyc, ze cos zaczyna sie dziac w polskim pokerze live. Mistrzostwa Chili, Tobetu i teraz FTP sie wlaczyl, fajnie![]()
wczesniej Everest robil mysle ze dalej bedzie robic
Napisane przez majoreq91
Ogółem, to można by się tutaj zgadać z ludźmi którzy jadą i złożyć na jakiś nocleg, wiadomo w kilka osób taniej wyjdzie![]()
Majoreq,napisz do mnie na gg 987229. Ja tez jadę więc można zgadać się,co z tym noclegiem.
Czy ktoś uzyskał/ znalazł już informację na temat tego w ilu rozgrywkach na żywo można wziąć udział? Wysłałem zapytanie do suportu i czekam na odp., ale rejestrować się trzeba w 48h po uzyskaniu biletu, wiec sami rozumiecie..
No ja nie znalazłem...:
http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/rules
Chyba, że mówisz o tym zapisie:
"Prosimy zauważyć, że gracze mogą wygrać wyłącznie jeden (1) pakiet nagród w drodze tej promocji. Jeśli gracz wygra więcej niż jedną Rundę Finałową - Final Round - w naszych turniejach kwalifikacyjnych online, pakiet nagród zostanie przyznany graczowi, który zajął drugie miejsce w ostatnim turnieju Final Round."
Ale to chyba tyczy się miejsca w finale, a nie w regionalnych rozgrywkach.
Z tego co wyczytałem w innym wątku, że aby zagrać na wsopie trzeba mieć 21lat. Co więc w przypadku jeśli finał główny tego turnieju ftp wygra ktoś z przedziału 18-20?
Napisane przez grzesiek
Z tego co wyczytałem w innym wątku, że aby zagrać na wsopie trzeba mieć 21lat. Co więc w przypadku jeśli finał główny tego turnieju ftp wygra ktoś z przedziału 18-20?
no wlasnie kiedys obila mi sie o uszy historia jakiegos 18nastolatka, ktory wygral na jakims pokerroomie wejsciowke do WSOPa, ale mial 18lat, wiec nie mogl grac, bo jak wiadomo w Las Vegas pelnoletnie sa osoby, ktore ukonczyly 21r.z.
Pozdrawiam
Do wygrania jest pakiet WSOP w 2011, czyli opłaca się grać jedynie tym co w tym roku kończą 20 lat lub więcej.
Satelitki online będą od 28.04 do prawdopodobnie 12.05, a turniej live jest 14-15 maja.
Tutaj harmonogram:
http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/regional-championships
Dostajecie te maile z rezerwacją na turniej live?
Wygrałem bilet w czwartek i do dziś nic na maila mi nie przyszło, tylko w cashier mi widnieje, że mam PCC Lubuskie Ticket
Vikarsky musisz, na FTP zarejestrować się do turnieju Polish Championship - Lubuskie imo też wygrałem w czwartek ticketa, zarejestrowałem się i nic jeszcze nie dostałem
No dzięki - szukałem wcześniej tych zapisów, ale pod datą 1.05 tak jak to ogłosili na stronie, a tu się okazuje że 29.04... nie kumam
Czy ktoś uzyskał informację odnośne ilości rozgrywek regionalnych, w których można wziąć udział? Suport od piątku mi nie odpisał ♠_cry:
Napisane przez vikarsky
No dzięki - szukałem wcześniej tych zapisów, ale pod datą 1.05 tak jak to ogłosili na stronie, a tu się okazuje że 29.04... nie kumam
Bo można zapisywać się najpóźniej 48h przed turniejem.. W regulaminie jest tak zapisane..
Suport dalej mnie zlewa. Wysłałem dodatkowego maila do działu eventów i do polskiego suportu i dalej brak odpowiedzi
A rejestracja zamyka się już jutro.