Hej! Jestem Kamil, mam 21 lat, mieszkam w Chorzowie i jestem studentem na Politechnice Śląskiej. To już moje drugie podejście do blogowania, pierwsze nie dotrwało nawet do drugiej strony i mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. Poza standardowymi motywami jak monitorowanie swoich wyników chcę ponarzekać troszkę na pokera i badbeaty, których mam wrażenie, że w ostatnim czasie jakby przybyło.
To coś o mojej pokerowej karierze...
W pokera gram od początku stycznia tego roku i mimo tego, iż czuję, że moja gra jest coraz to lepsza, nie przekłada się to na wyniki. W najlepszym momencie mój bankroll wynosił ok. 190$ (pod koniec czerwca), a w najgorszym- 0,8$ (z 1,5 tygodnia temu) . Moje największe sukcesy to wygrana w 1,1$ Rush Tournament , 3 miejsce w 2,2$ Tournament i wygrana w 3,3$ KO SnG. Jednak wykres moich wygranych przypomina sinusoidę. Z 50$ kapitału startowego zostało mi 40.38$ co uważam za sporą porażkę po takim czasie. Teraz chcę usystematyzować swoją grę- grywam na FTP MTT za 1$ i SnG na tej samej platformie. Co do sitów to ze względu na rake wchodzą w grę tylko 90 i 45-osobowe, a z racji tempa rozgrywania skupię się głównie na tych 45- gra się je ok. 2h a za 1miejsce jest 17$, a w tych 90tkach gra się 4h a za pierwsze miejsce otrzymuje się 22$. Więc są one dla mnie bardziej opłacalne.
To na tyle tytułem wstępu. Poniżej link-inspiracja mojego nicku (2.25).
Pozdrawiam
Bankroll: 40.38$