Przejdź do forum
Full Tilt Poker PL

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Full Tilt Poker PL

387 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
49 K Wyświetlenia
MonsterFil
Oldschool Grinder

Jaką inną sprawdzoną formę wypłaty proponujesz? Chętnie sprawdzę. Oczywiście proszę o pewne i sprawdzone info.

Napisane przez sickpastor

na net+ też nie przechodzi :] szlag powoli trafia, bo muszę sobie długi live robić by opłacić parę rzeczy...

Witaj sickpastor,

Jeśli chodzi o wypłatę z FullTiltPoker na konto NETELLER to należy uzbroić się w cierpliwość. Niestety nie jest to wygodne dla użytkowników, którzy zlecili wypłaty i teraz muszą czekać na pieniądze dłużej niż zazwyczaj, ale też należy pamiętać, że sytuacja, która to spowodowała - była niecodzienna.

Co może być pozytywnym aspektem jest fakt, że NETELLER został zapewniony przez FullTiltPoker, iż opóźnienia w transakcjach moga potrwać dłużej niż zazwyczaj, ale powinny zostać rozwiązane w przeciągu kilku dni.

Pozdrawiam,

Natalia

B2B - Key Account Manager

PokerStrategy.com

bolek147
PokerStrategist

Witaj nieznajoma Natalio :f_biggrin:

magda25uk
Oldschool Grinder

Ja wyplacajac na konto bankowe mam juz pol rolla na koncie, wiec problemy z mb/nett sa pewnie chwilowe.
Spokojnie, oddzyskacie kase _thumbsup:

wujekryba
Oldschool Grinder

mijają już prawie 84h od czasu zlecenia wypłaty i wciąż nic więc co jak co ale ja zaczynam się martwić.

Petros86
Oldschool Grinder

Napisane przez MissNatalia

Jeśli chodzi o wypłatę z FullTiltPoker na konto NETELLER to należy uzbroić się w cierpliwość. Niestety nie jest to wygodne dla użytkowników, którzy zlecili wypłaty i teraz muszą czekać na pieniądze dłużej niż zazwyczaj, ale też należy pamiętać, że sytuacja, która to spowodowała - była niecodzienna.

Co może być pozytywnym aspektem jest fakt, że NETELLER został zapewniony przez FullTiltPoker, iż opóźnienia w transakcjach moga potrwać dłużej niż zazwyczaj, ale powinny zostać rozwiązane w przeciągu kilku dni.

Pozdrawiam,
Natalia
PokerStrategy.com

Pokerstars nie ma takich problemów z wypłatami na MB i NET. Winny w tym wypadku nie jest Neteller a FTP, który próbuje jak może grać na zwlokę.

szok38
Elite Grinder

Tak jakby system wyrywkowo traktował. Ja wypłaciłem część pieniędzy chyba w momencie maksymalnej paniki. Kasa bez problemów dotarła na MB .
Wpłacać na FTP teraz w ogóle można ?? Czy mamy zamknięty obieg ,który zżera tylko rake ?

Cykor
PokerStrategist

Napisane przez bolek147
Witaj nieznajoma Natalio :f_biggrin:

+1 :f_thumbsup:

Maciekmax
PokerStrategist

czemu wyplata na moneybookers nie jest w ogóle możliwa na FTP ? tzn nie da sie jej zlacić? przecież to są jaja jakieś.

kilnamanaght
Oldschool Grinder

Wie ktos moze Jak anulować wypłate na FTP ?(

Tak, było to wiele razy na forum. Robisz tak, jak depozyt, pojawi się stosowne okienko, jesli nie -> mail do supportu.

krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Napisane przez Petros86

Napisane przez MissNatalia

Pozdrawiam,
Natalia
PokerStrategy.com

Pokerstars nie ma takich problemów z wypłatami na MB i NET. Winny w tym wypadku nie jest Neteller a FTP, który próbuje jak może grać na zwlokę.

mylisz sie, na starsach czekam na wyplate na MB od soboty, podobnie jak wiele osob na forum

piecykowy
BlackMember

myślałem, że to będzie kwestia max 2-3ech dni, no ale niestety ..

Mam pytanie, co do zamówień w sklepie Full Tilt Poker Academy.
Zamówiłem z owego sklepu kilka biletów turniejowych, oraz dwukrotnie karty do gry za 1200 puntków, co do biletów to zawsze przychodziło mi potwierdzenie zamówienia na email, jednak co do karty ani razu nie dostałem takiego.
Napisałem w tej sprawie do supportu, lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi, od pierwszego zamówienia kart minęło około 3 tygodni.
3 tygodnie to jeszcze nie koniec terminu, lecz trochę niepokoi mnie to, że nie dostałem żadnego emaila, ani potwierdzającego przyjęcie zamówienia, ani odpowiedzi na emaila.

Witam. Mam pytanie odnośnie Face the pro. Zająłem jedno z 45 miejsc w 1 rundzie i dostałem tylko ticket do turnieju ogólnego, jednak nie dostałem do kwalifikacji krajowych. Kiedy mogę się go spodziewać, że go otrzymam?

Za jakiś czas dostaniesz go na konto ja tak samo miałem więc nic się nie przejmuj :f_thumbsup:

sojowyjarz
PokerStrategist

Ja tez tak mam. Napisalem do supportu i odpisali, ze jak na 3 dni przed turniejem nie bede mial tego biletu to zebym napisal.

caster5
PokerStrategist

zalozylem konto na FTP jednak z niewiadomych mi przyczyn nie zostalo ono podpiete pod pokerstrategy. W jaki sposob moge teraz starac sie o rakeback?? Mozesz polecic jakas strone?? z gory dzieki

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Co to znaczy, że nie zostało ono podpięte z niewiadomych przyczyn? Nie rejestrowałeś się z naszego linka i przy użyciu kodu bonusowego PSVIP?
Jeśli tego nie zrobiłeś to Twoje konto nie będzie podpięte i nie będziesz otrzymywać rakebacku, jeśli natomiast zrobiłeś wszystko jak należy to skontaktuj się z naszym supportem poprzez ticket.

Przypominam, że umieszczanie ofert konkurencyjnych serwisów jest zabronione.

Pozdrawiam.

odikk
PokerStrategist

Witam nie przejmujcie się kasa napewno dotrze do was ja zleciłem wypłatę na FTP jakiegoś 5 maja a kasa dopiero doszła 17 maja przez nettelera wypłacałem więc bez obaw:)