Przejdź do forum
Full Tilt Poker PL

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Full Tilt Poker PL

387 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
49 K Wyświetlenia
mareczek000
PokerStrategist

A czy z Full Tilt poker na Moneybookers można już wypłacać? Bo jakiś czas temu była ta opcja zablokowana a teraz jak klikam na withdraw to jest moneybookers dostępne.

radzia88
Poker Player

ja mam dalej zablokowane?! a ty mozesz normalnie zrobic wyplate?

stpawel
Poker Player

ja tez nie moge :(

ripper92
BlackMember

Napisane przez mareczek000
A czy z Full Tilt poker na Moneybookers można już wypłacać? Bo jakiś czas temu była ta opcja zablokowana a teraz jak klikam na withdraw to jest moneybookers dostępne.

To że widnieje w opcjach wypłaty to cały czas tak jest, pytanie czy możesz zlecić wypłatę??

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Jeszcze nie posiadamy oficjalnego info na ten temat, jeśli się czegoś dowiemy to oczywiście pojawi się taka informacja :).

Pozdrawiam.

Witajcie,

Jak narazie mogę Wam potwierdzić, że wypłaty z Full Tilt Poker na Moneybookers dostępne są już w GBP, CAN i dolarze australijskim.

Czekamy na więcej informacji kiedy pozostałe waluty będzie można aktywnie wypłacać.

Pozdrawiam,

Natalia

Natalia Krupska

B2B Key Account Manager

PokerStrategy.com

Świetna wiadomość, dzięki Natalka _thumbsup:

sojowyjarz
PokerStrategist

Jakaś niezła szycha, bo nawet jej postów nie pokazuje :)

blyskacz
Elite Grinder

świetna to by byla jakby dla polski odblokowali dżejkob nygusie

Napisane przez blyskacz

Sam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.

piecykowy
BlackMember

Napisane przez Jakub

Napisane przez blyskacz

Sam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.

Może i w dobrą, ale trwa to już zbyt długo ..
Niektórzy mają 100% rolla na FTP i są bezradni. Pomyśl, jak Ty byś się czuł, jakby Twój pracodawca nie wynagrodził Cię przez miesiąc i nie wiedziałby, kiedy Ci to ureguluje. Hmmm .. ? :)

blyskacz
Elite Grinder

pozytywnie to ja mysle jak puszczam totolotka a nie jak gram w pokera jo

Napisane przez piecykowy

Napisane przez Jakub

Napisane przez blyskacz

Niektórzy mają 100% rolla na FTP i są bezradni. Pomyśl, jak Ty byś się czuł, jakby Twój pracodawca nie wynagrodził Cię przez miesiąc i nie wiedziałby, kiedy Ci to ureguluje. Hmmm .. ? :)

Dlatego tez staramy się zbierać wszelkie informacje na ten temat i nie drażnić już poddenerwowanych graczy, którzy czekają na kasę.

Przekazujemy Wam każdą wiadomość, jaką FTP nam podrzuci i wiemy tyle samo, co Wy.

Pozdrawiam

Danny177
Elite Grinder

Napisane przez piecykowy

Napisane przez Jakub

Napisane przez blyskacz

Ci ktorym az tak zalezalo, juz dawno zalozyli netellera i nie maja problemu :)

Mam pytanie czy ktoś ma/miał podobną sytuację, która mnie już dręczy od kilku dni.

Klikam sobie w "cashier'a" i już tam cokolwiek nie klikne widze okienkno:

lub komunikat (dla "my promotions" i "transfers->history").

"We could not complete your request at this time.
Please contact suport@fulltiltpoker.com "

Nie chce nic wyplacać, tylko sprawdzić sobie ile mam dni do wyrobienia na IronMana, ale nawet to już nie jest możliwe. W świetle ostatnich wydarzeń jest to obecnie jakiś ogólny problem techniczny czy jednak pisać do supportu?

Head Admin
spinek
PokerStrategist

@gadriel
Ja spokojnie mogę wejść w My promotions, sprawdzić Ironmana itd. Wszystko mi działa poza oczywiście MB.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Dokładnie tak jak Danny177 napisał, jak ktoś siedzi z założonymi rękoma i czeka na odblokowanie MB wiedząc, że wszystkie inne metody wypłat działają to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i jego problem, bo przecież ma potwierdzone informacje o możliwościach wypłaty innymi metodami.

Pozdrawiam.

piecykowy
BlackMember

Napisane przez imgoingtomirage
Dokładnie tak jak Danny177 napisał, jak ktoś siedzi z założonymi rękoma i czeka na odblokowanie MB wiedząc, że wszystkie inne metody wypłat działają to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i jego problem, bo przecież ma potwierdzone informacje o możliwościach wypłaty innymi metodami.

Pozdrawiam.

wszystko fajnie, tylko ja np. na konto bankowe prosto z FTP nie wypłacę nigdy, bo się boję (+ kosmiczne prowizje)
możliwości wypłaty na netellera też nie mam, boo ... nie mogę :)
co w takiej sytuacji ? :)

Endurx
PokerStrategist

Witaj piecykowy

Zapraszam do działu neteller na naszym forum, napisz tam proszę jaki masz problem z założeniem bądź korzystaniem z konta neteller, postaramy Ci się pomóc.

Pozdrawiam Endurx

Napisane przez Endurx
Witaj piecykowy

Zapraszam do działu neteller na naszym forum, napisz tam proszę jaki masz problem z założeniem bądź korzystaniem z konta neteller, postaramy Ci się pomóc.

Pozdrawiam Endurx

+1 :f_thumbsup:

osobiście mam już plan jak wypłacę tą kasę. ogarnięcie tego zajmuje chwile.