A czy z Full Tilt poker na Moneybookers można już wypłacać? Bo jakiś czas temu była ta opcja zablokowana a teraz jak klikam na withdraw to jest moneybookers dostępne.
Napisane przez mareczek000
A czy z Full Tilt poker na Moneybookers można już wypłacać? Bo jakiś czas temu była ta opcja zablokowana a teraz jak klikam na withdraw to jest moneybookers dostępne.
To że widnieje w opcjach wypłaty to cały czas tak jest, pytanie czy możesz zlecić wypłatę??
Witam.
Jeszcze nie posiadamy oficjalnego info na ten temat, jeśli się czegoś dowiemy to oczywiście pojawi się taka informacja :).
Pozdrawiam.
Witajcie,
Jak narazie mogę Wam potwierdzić, że wypłaty z Full Tilt Poker na Moneybookers dostępne są już w GBP, CAN i dolarze australijskim.
Czekamy na więcej informacji kiedy pozostałe waluty będzie można aktywnie wypłacać.
Pozdrawiam,
Natalia
Natalia Krupska
B2B Key Account Manager
PokerStrategy.com
Napisane przez blyskacz
świetna to by byla jakby dla polski odblokowali dżejkob nygusie
Sam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.
Napisane przez Jakub
Napisane przez blyskacz
świetna to by byla jakby dla polski odblokowali dżejkob nygusieSam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.
Może i w dobrą, ale trwa to już zbyt długo ..
Niektórzy mają 100% rolla na FTP i są bezradni. Pomyśl, jak Ty byś się czuł, jakby Twój pracodawca nie wynagrodził Cię przez miesiąc i nie wiedziałby, kiedy Ci to ureguluje. Hmmm .. ?
Napisane przez piecykowy
Napisane przez Jakub
Napisane przez blyskacz
świetna to by byla jakby dla polski odblokowali dżejkob nygusie
Sam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.
Niektórzy mają 100% rolla na FTP i są bezradni. Pomyśl, jak Ty byś się czuł, jakby Twój pracodawca nie wynagrodził Cię przez miesiąc i nie wiedziałby, kiedy Ci to ureguluje. Hmmm .. ?
![]()
Dlatego tez staramy się zbierać wszelkie informacje na ten temat i nie drażnić już poddenerwowanych graczy, którzy czekają na kasę.
Przekazujemy Wam każdą wiadomość, jaką FTP nam podrzuci i wiemy tyle samo, co Wy.
Pozdrawiam
Napisane przez piecykowy
Napisane przez Jakub
Napisane przez blyskacz
świetna to by byla jakby dla polski odblokowali dżejkob nygusieSam jesteś nygus blyskacz, w dobrą stronę idzie więc Twoje negatywne myślenie jest nie na miejscu.
Niektórzy mają 100% rolla na FTP i są bezradni. Pomyśl, jak Ty byś się czuł, jakby Twój pracodawca nie wynagrodził Cię przez miesiąc i nie wiedziałby, kiedy Ci to ureguluje. Hmmm .. ?![]()
Ci ktorym az tak zalezalo, juz dawno zalozyli netellera i nie maja problemu
Mam pytanie czy ktoś ma/miał podobną sytuację, która mnie już dręczy od kilku dni.
Klikam sobie w "cashier'a" i już tam cokolwiek nie klikne widze okienkno:
lub komunikat (dla "my promotions" i "transfers->history").
"We could not complete your request at this time.
Please contact suport@fulltiltpoker.com "
Nie chce nic wyplacać, tylko sprawdzić sobie ile mam dni do wyrobienia na IronMana, ale nawet to już nie jest możliwe. W świetle ostatnich wydarzeń jest to obecnie jakiś ogólny problem techniczny czy jednak pisać do supportu?
@gadriel
Ja spokojnie mogę wejść w My promotions, sprawdzić Ironmana itd. Wszystko mi działa poza oczywiście MB.
Dokładnie tak jak Danny177 napisał, jak ktoś siedzi z założonymi rękoma i czeka na odblokowanie MB wiedząc, że wszystkie inne metody wypłat działają to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i jego problem, bo przecież ma potwierdzone informacje o możliwościach wypłaty innymi metodami.
Pozdrawiam.
Napisane przez imgoingtomirage
Dokładnie tak jak Danny177 napisał, jak ktoś siedzi z założonymi rękoma i czeka na odblokowanie MB wiedząc, że wszystkie inne metody wypłat działają to jest tylko i wyłącznie jego sprawa i jego problem, bo przecież ma potwierdzone informacje o możliwościach wypłaty innymi metodami.Pozdrawiam.
wszystko fajnie, tylko ja np. na konto bankowe prosto z FTP nie wypłacę nigdy, bo się boję (+ kosmiczne prowizje)
możliwości wypłaty na netellera też nie mam, boo ... nie mogę
co w takiej sytuacji ?
Witaj piecykowy
Zapraszam do działu neteller na naszym forum, napisz tam proszę jaki masz problem z założeniem bądź korzystaniem z konta neteller, postaramy Ci się pomóc.
Pozdrawiam Endurx
Napisane przez Endurx
Witaj piecykowyZapraszam do działu neteller na naszym forum, napisz tam proszę jaki masz problem z założeniem bądź korzystaniem z konta neteller, postaramy Ci się pomóc.
Pozdrawiam Endurx
+1
osobiście mam już plan jak wypłacę tą kasę. ogarnięcie tego zajmuje chwile.