Przejdź do forum
Full Tilt Poker PL

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Full Tilt Poker PL

387 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
49 K Wyświetlenia

boshh ludzie ... nic sie nie stanie jak wyplacicie do 5k$ na konto pl na moneybookers w ogole sie nie da jak na razie a na netka sie troche czeka nawet pare tygodni ostatnio. jesli komus zalezy 2-3 dni i na koncie ma kase a watpie aby urzad scigał kogos i od razu wiedzial co jest grane bo przeciez zyjemy w zacofanym kraju :)

musashi87
Oldschool Grinder

Napisane przez nj2803
boshh ludzie ... nic sie nie stanie jak wyplacicie do 5k$ na konto pl na moneybookers w ogole sie nie da jak na razie a na netka sie troche czeka nawet pare tygodni ostatnio. jesli komus zalezy 2-3 dni i na koncie ma kase a watpie aby urzad scigał kogos i od razu wiedzial co jest grane bo przeciez zyjemy w zacofanym kraju :)

i tu sie mylisz. Może kraj jest zacofany ale prawo bankowe ma jedne z najlepszych w europie i wierz mi, może wpłata 15k zł nie obliguje jeszcze banku to poinformowania Generalnego Inspektora Informacji Finansowej ale jeśli jest to kwota która znacznie odbiega od zwykłych przepływów finansowych na koncie może zostać zgłoszona. A reguluje to Ustawa o przeciwdziałaniu wprowadzaniu do obrotu finansowego wartości majątkowych pochodzących z nielegalnych lub nieujawnionych źródeł oraz przeciwdziałaniu terroryzmu.

musashi87
Oldschool Grinder

Napisane przez Endurx
Witaj piecykowy

Zapraszam do działu neteller na naszym forum, napisz tam proszę jaki masz problem z założeniem bądź korzystaniem z konta neteller, postaramy Ci się pomóc.

Pozdrawiam Endurx

ja np konto neteller mam założone na inny mail niż konto FTP i ZONK

Endurx
PokerStrategist

Witaj musashi87

Ja również mam maila innego na neteller a innego na full tilt poker i nie jest to żadną przeszkodą do tego aby wypłacić lub wpłacić środki z neteller na full tilt poker i na odwrót.

Pozdrawiam Endurx

mareczek000
PokerStrategist

Musiałem sformatować dysk. Wgrałem jeszcze raz soft Full Tilit Poker loguję się a tu tylko opcja gry na play money... Jak to zmienić? Konto mam zweryfikowane bo już grałem na nim a teraz nie mogę nigdzie znaleźć opcji żeby przełączyć na Real Money. Proszę o pomoc

bl00dp3t
Oldschool Grinder

Ściągnij jeszcze raz oprogramowanie ze strony z końcówką .com a nie .net.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez bl00dp3t
Ściągnij jeszcze raz oprogramowanie ze strony z końcówką .com a nie .net.

Trafna porada :f_thumbsup:.

Pozdrawiam.