Dlaczego nie ma żadnego newsa oficjalnie od PokerStrategy. ♠_pleased:
Napisane przez radzia86
Dostałem ticket ME Race - Round 2 za pierwszy depozyt, ale nie mogę znaleźć tego turnieju. Ktoś mógłby mi pomóc? ME znaczy Multi Entry?
Wejdź w Tournament->Satellite->All->All Types->Freerolls/FTPs
Poszukaj turnieju Maint Event Race Round 2 w kolorze pomarańczowym.
Napisane przez sloik123
dlaczego nie dziala FTP?? Nie mozna zrobic update i wyskakuje jakis błąd :/
LOL
Sloik to ty nie wiesz ze pokerroomy zamkneli i koniec pokera online?
slabo poinformowany jestes;] niestety to koniec.
Czytaj nastepnym razem wszystkie posty
a i jeszcze FBI chce zamknac wszystkich graczy
jak inni pisza bzdury to i ja sobie popisze
Mam pytanie dlaczego nie moge zrobic aktualizacji oprogramowania , macie też taki problem ?
Napisane przez nemcio
Mam pytanie dlaczego nie moge zrobic aktualizacji oprogramowania , macie też taki problem ?
NIE, NIE MAMY.
Może raczy Pan łaskawie przejrzeć ten topic od początku, poczytać aktualne wiadomości i inne tematy na forum, a później jeśli nie znajdzie odpowiedzi na swoje pytania Najjaśniejszy Pan zacznie płakać.
Napisane przez ArturP333
Dlaczego nie ma żadnego newsa oficjalnie od PokerStrategy. ♠_pleased:
Jest
+ będzie na bieżąco uaktualniany
dla tych, którzy maja problem z FTP
miałem taki sam problem jak wy, ściągnąłem soft FTP od nowa ze stronki http://www.fulltiltpoker.co.uk i wszystko śmiga jak trzeba
pozdro
Czy przedstawiciel FTP ma wiedzę, kiedy odblokowana będzie możliwość wpłaty przez MB?
A to ten pokerroom, ktory co chwile blokowal komus konta, bez podawania dowodow. Jedynie tekst o naduzyciach, oszustwach itp, bez jakichkolwiek dowodow...
Bo wszyscy byli nieuczciwi, tylko nie oni...
@FullTiltPokerPL
Możesz udzielić mi odpowiedzi czemu mimo, iż już kilkukrotnie wypłacałem i wpłacałem pieniądze na FTP to po dzisiejszej wypłacie kasy nie mam ani na netku ani na roomie?
Wiem, że całe to zamieszanie nie ułatwia sprawy ale trochę to dziwne i powoli zaczynam być nie pewny o moje pieniądze.
Gdyby to był pierwszy raz to rozumiem, że trzeba by było zweryfikować ale tak jak napisałem kasa zawsze była zaraz po wypłacie/wpłacie.
Ja natomiast chcialbym zapytac o wyplate przez MB.
Jezeli widzicie jeszcze cien szansy na odzyskanie klientow to musicie jak najszybciej dac mozliwosc wyplaty i przyladowac takie reload i promocje, ktorych jeszcze pokerowy swiat nie widzial. Jezeli dalej tak to bedzie wygladac to pozostanie wam tylko oszukac graczy i zagarnac ich rolle, bo po takich jajach nikt juz nie bedzie sie tutaj czul komfortowo...
Napisane przez Frytendo1
Ja natomiast chcialbym zapytac o wyplate przez MB.Jezeli widzicie jeszcze cien szansy na odzyskanie klientow to musicie jak najszybciej dac mozliwosc wyplaty i przyladowac takie reload i promocje, ktorych jeszcze pokerowy swiat nie widzial. Jezeli dalej tak to bedzie wygladac to pozostanie wam tylko oszukac graczy i zagarnac ich rolle, bo po takich jajach nikt juz nie bedzie sie tutaj czul komfortowo...
+1.
Mija juz trzeci dzien, oprocz mglistych zapewnien roomu ze "bankrolls are safe" czy "everything outside USA is working" - tak naprawde nic nie wiadomo. Mysle ze nic nie uspokoiloby graczy niz po prostu jakas konkretna informacja. Im dluzej to bedzie trwalo tym bardziej tracicie zaufanie graczy. W piatek nie planowalem przenosin z FTP (chcialem tylko wyplacic okolo 1/3 rolla), jednak dzis zastanawiam sie czy wyplata calosci nie bedzie najlepszym pomyslem. Zaplacilem wam dziesiatki tysiecy $ rake'u - a wy nie jestescie w stanie nawet w zamian poinformowac mnie co sie dzieje z moimi pieniedzmi. Czy to jest scisle tajne? nie spieszy mi sie tak bardzo z cashoutem, ale czulbym sie wiele lepiej gdybym sie dowiedzial np. "sa problemy techniczne z MB, pracujemy nad rozwiazaniem", "MB nie przyjmuje naszych przelewow bo sie boi wjazdu FBI", "w piatek wszystko powinno byc juz ok" czy "nie mamy wam z czego wyplacic bo nam zajeli konta" albo "nie mamy z czego wyplacic bo kupilismy za to siano sobie calkiem fajna wyspe"
Ja dziś otrzymałam odpowiedz od supportu
że jak na razie MB jest niedostępne jako forma wypłaty z ftp - nie było natomiast odpowiedzi na moje drugie pytanie - czyli jak długo to potrwa.
Natomiast support MB wyraźnie dał mi do zrozumienia że to nie z ich winy
sytuacja taka ma miejsce.
Dziwi mnie tylko że można wypacać na netteler czy konto a nie na MB (skoro to nie wina MB)
na net+ też nie przechodzi
szlag powoli trafia, bo muszę sobie długi live robić by opłacić parę rzeczy...
dokładnie na netka nie przychodzi mi już od piątku. Wcale nie chciałem kończyć grania na FTP tylko wypłacić kasę dla bezpieczeństwa bo zarzuty o pranie kasy nie są spoko dla działalności firmy gdziekolwiek na świecie (TAK Europa też).
Jednak teraz jak czytam wszystkie komentarze to strach je tam z powrotem wpłacać kiedy dojdą.
Witam.
Będziemy Was informować na bieżąco jak tylko dowiemy się czegoś nowego. Na razie musicie uzbroić się w cierpliwość lub wybrać inna formę wypłaty.
Pozdrawiam.