Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP padło?

58 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
3,263 Wyświetlenia

Napisane przez paweleksko

Napisane przez sapper1
co0ś mi się wydaje że przesadzili z reklamą i ich serwy nie wytrzymały ilości graczy _cool:

Każdy serwer ma prawo pasc i nawet nie chodzi tu o ilosc graczy , ale rzecz w tym dlaczego tak czesto i tak dlugo nie moga tego naprawic

żarcik taki, staram się jakoś zająć czas bo akurat dziś od ładnych kilku dni miałem wolne przedpołudnie a tu dupa...

paweleksko

Napisane przez sapper1

Napisane przez paweleksko

Napisane przez sapper1
co0ś mi się wydaje że przesadzili z reklamą i ich serwy nie wytrzymały ilości graczy _cool:

Każdy serwer ma prawo pasc i nawet nie chodzi tu o ilosc graczy , ale rzecz w tym dlaczego tak czesto i tak dlugo nie moga tego naprawic

żarcik taki, staram się jakoś zająć czas bo akurat dziś od ładnych kilku dni miałem wolne przedpołudnie a tu dupa...

heheh , ja podobnie mialem ochote dzisiaj powalczyc dobrze a tu dupa widze jak narazie :P

kylsonn1

ile to będzie trwało ?

paweleksko

Napisane przez kylsonn1
ile to będzie trwało ?

Kazdy by chciał to wiedzieć:P

Rinnok

ciekawe czy dodadza punkty do Iron Mana za dzisiaj? ;p
Ps. Czy da sie otworzyc okienko My Promotions spoza Cashiera?

Działa :D

działa ale mi wyszło w plecy fuuuuuu :rage:

Frytendo1

dziala, wpisowe za turki zwrocili....

paweleksko

LATA !! :D

troche laguje grrr

Najczarniejszy

Szkoda że nie działa freeroll z pokerstrategy :| tzn. nie mozna sie zarejsetrować. Pewnie nie chcą żeby czasem nie grało tylko 400-500 osób :P :ayfkm:

OlsenACAB

My Promotions i Ftp Store tez nie dziala :facepalm:

HarQu

nic nie działa... ale cóż mam nadzieje, że szybko to naprawią :< :facepalm: :facepalm:

ygrek3 Autor wątku
ygrek3

zajmowałem aktualnie 7 miejsce w turku 12k $ i mi dali za nie... 60$ ... lepszy rydz niż wpisowe :F

znowu ?

smack91

juz bangla

casalinga87

Tym razem dobry moment wybrali, akurat chciałem zagrać bohaterski 3rd barrel bluff na fisza :)