Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Depozyt FTP

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
428 Wyświetlenia
piecykowy

Witam,
Właśnie zrobiłem depozyt na FTP i czekam na kasę już ok. pół godziny ... Zawsze myślałem, że wpłata jest instant, a tu takie cuuś :)

Ile to może potrwać ?

3 odpowiedzi
piecykowy Autor wątku
piecykowy

Ok, jest

jak myślicie warto wpłacić te 10-20 dolarów na FTP, żeby nie tracić rakebacku? :) aktualnie gram z tych 50 dolarów, co dostałem od PS. Stan konta jest około 67 dolarów, a chyba szkoda tracić trochę rakebacku. Na ten moment wyrabiam jeszcze te pkty FTP, których potrzebuję 1000, mam ich ok. 150.
Więc pewnie rakeback byłby niższy, niż normalnie.

Jedynym minusem jest, że nie posiadam konta na MB, ani Netelerze, więc musiałbym wpłacić tą kasę z konta, co przy aktualnej sytuacji prawnej może się wiązać z pewnymi kłopotami. Kolejnym minusem jest to, że przy wypłacie musiałbym jeszcze raz wpłacić kasę z MB, by aktywować tą metodę wypłacania kasy. Aktualnie nie chce mi się zakładać konta na MB, bo nie wiadomo jak dalej potoczy się moja kariera pokerowa :)

To jak myślicie warto wpłacać tą symboliczną kwotę bezpośrednio z konta, czy sobie darować?

1. Przy takich kwotach o prawo to się nie bój :)
2. Załóż konto na MB/Neteller przecież to nie problem a i tak Ci się przyda
3. Nie warto wpłacać 10$ bo więcej stracisz ze zmarnowania fajnego first depo niż zarobisz na rakeback :)

Pozdrawiam