Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP padło?

58 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
3,265 Wyświetlenia
Frytendo1

Ale to sa jaja jakies. Czekam juz godzine i nic. Szczerze mowiac to tylko rakeback mnie trzyma przy ftp...

Trwają nieplanowe prace konserwacyjne

Ostatnio wystąpiły przestoje sieci. Wkrótce usługi będą ponownie dostępne.

Takie informacje znalazlem na ich stronie. Bardzo konkretne i wszystko wyjasniajace. Zero konkretnej godziny naprawy, zero informacji o turniejach i sposobie zwrotu kasy. Przynajmniej jakies przeprosiny mogliby zamiescic...

paweleksko

Napisane przez Frytendo1
Ale to sa jaja jakies. Czekam juz godzine i nic. Szczerze mowiac to tylko rakeback mnie trzyma przy ftp...

A czesto sie zdarzaja takie akcje z serwerem na FTP ?

jabbac

ostatnio niestety tak, tu konserwacja, tam breakdown, lipa

Frytendo1

W tym roku to nie jest pierwszy raz z tego co slyszalem...

paweleksko

Napisane przez jabbac
ostatnio niestety tak, tu konserwacja, tam breakdown, lipa

ulalal :/ to po FTP sie niespodziewalem takich sytuacji szczerze mowiac :/

jabbac

kurde, nie wyrobię bonusu, chyba będę musiał miotać po 4 stoły rusha O.o

paweleksko

Napisane przez jabbac
kurde, nie wyrobię bonusu, chyba będę musiał miotać po 4 stoły rusha O.o

Nie wiem o ile to prawda ale mi wlasnie kumplel na GG pisal ze jak sie zdarzaja takie sytuacje to podobno dokladaja pkt zeby dzien nie byl stracony ale to moze byc bzdura wiec nie wiem , ktos slyszal o czyms takim ?

jabbac

na jakiej podstawie niby mają dokładać? komu i ile? nie jest przecież powiedziane, że jak jest konserwacja 2h to wszyscy wtedy akurat chcieliby zagrać :P

mogliby i powinni dokładać dodatkowy czas na wyrobienie bonusa, ale to tak nie działa

paweleksko

Napisane przez jabbac
na jakiej podstawie niby mają dokładać? komu i ile? nie jest przecież powiedziane, że jak jest konserwacja 2h to wszyscy wtedy akurat chcieliby zagrać :P

mogliby i powinni dokładać dodatkowy czas na wyrobienie bonusa, ale to tak nie działa

Dlatego wlasnie zapytalem ..... bo odrazu wydalo mi sie to bzdura

jabbac

dobra, idę się ogarnąć, dajcie znać, jak wróci ftp

persii

nie jest to bzdura :facepalm:

ze wzgledu na przerwe w dzialaniu ostatnio byly auto pkty :tongue:

jabbac

no to się pytam: jak naliczane?

iron day dla każdego

Z tymi punktami to nie jest bzdura!! Ostatnio gdy serwery padły to wszystkim grającym tego dnia dali po 500 ftp, ja ugrałem może 100 a dostalem 500. Jest to rozsądne bo ktoś przez tą awarię teoretycznie mógł nie wyrobić irona tego dnia.

paweleksko

Napisane przez mark0s
Z tymi punktami to nie jest bzdura!! Ostatnio gdy serwery padły to wszystkim grającym tego dnia dali po 500 ftp, ja ugrałem może 100 a dostalem 500. Jest to rozsądne bo ktoś przez tą awarię teoretycznie mógł nie wyrobić irona tego dnia.

Odrazu mi sie humor poprawił :P ale i tak trzeba czekac i wtedy dopiero sie okarze czy dorzucili mi jakies Pkt

Ja jezeli juz dostalem PKTy to tylko na Iron Man 500, ale nie doliczylo mi tego do ogolnego stanu moich pktow, tylko poprostu zaliczyli mi dzien w IM.

co0ś mi się wydaje że przesadzili z reklamą i ich serwy nie wytrzymały ilości graczy _cool:

paweleksko

Napisane przez sapper1
co0ś mi się wydaje że przesadzili z reklamą i ich serwy nie wytrzymały ilości graczy _cool:

Każdy serwer ma prawo pasc i nawet nie chodzi tu o ilosc graczy , ale rzecz w tym dlaczego tak czesto i tak dlugo nie moga tego naprawic

Pieprzycie takie głupoty, jakby oni Wam to specjalnie robili. Im także zależy na tym abyście sobie grali i nabijali im rake, więc na pewno robią wszystko, żeby jak najszybciej postawić serwery i pozwolić Wam grać :facepalm:

paweleksko

Napisane przez Tomcio18
Pieprzycie takie głupoty, jakby oni Wam to specjalnie robili. Im także zależy na tym abyście sobie grali i nabijali im rake, więc na pewno robią wszystko, żeby jak najszybciej postawić serwery i pozwolić Wam grać :facepalm:

heheh , jakby nie bylo to jest 100% racji !!