akurat gdy mam deepa?!
super. 6 turków odpaliłem, z 3 odpadłem a na pozostałych 3 było super deep. Nie mogli paść zanim straciłem kase za pozostałe 3? Brawo dla nich :/
Napisane przez cautionhot
super. 6 turków odpaliłem, z 3 odpadłem a na pozostałych 3 było super deep. Nie mogli paść zanim straciłem kase za pozostałe 3? Brawo dla nich :/
sugerujesz, że wszystkie turnieje rozpoczęte będą anulowane i wpisowe oddane? Chyba mają jakieś backupy
Napisane przez ygrek3
Napisane przez cautionhot
super. 6 turków odpaliłem, z 3 odpadłem a na pozostałych 3 było super deep. Nie mogli paść zanim straciłem kase za pozostałe 3? Brawo dla nich :/sugerujesz, że wszystkie turnieje rozpoczęte będą anulowane i wpisowe oddane? Chyba mają jakieś backupy
Nie widzę innej możliwości w tym wypadku. Nie każdy ma czas/ochotę/możliwość siedzieć i czekać kij wie jak długo aż wstaną, bo turniej w połowie :/ Chyba zwykle właśnie anulują rozpoczęte turki i zwracają wpisowe. Szkoda. Bo moje żetony były dużo więcej warte niż wpisowe i miałem na prawdę fajnie. Jak widać downswingowi pomaga wszystko
jak robią backupy ze zwykłych stołów? Bo udało mi się akurat wyjść z dołka na prawie 0 i zacząłem kroić kolesia a tu zonk
W takim wypadku powinni podzielić po prostu pulę nagród na wszystkich... 700 osób odpadło już z turku także z jakiej racji mam dostać tylko i wyłącznie wpisowe :[ riggedddd shiiiieeeet
Napisane przez ygrek3
W takim wypadku powinni podzielić po prostu pulę nagród na wszystkich... 700 osób odpadło już z turku także z jakiej racji mam dostać tylko i wyłącznie wpisowe :[ riggedddd shiiiieeeet
To jest możliwe w sumie. I nawet byłoby klawo, chociaż marne pocieszenie mając np. first stack i dostać ochłapy :/ Straszną lipę odwalili i to nie pierwszy raz. Bardzo mi przykro, bardzo ;-)
Z tego co mi wiadomo to dzielą pieniążki biorąc pod uwagę ilość posiadanych żetonów, ale pewien w 100% nie jestem.
Napisane przez Tomcio18
Z tego co mi wiadomo to dzielą pieniążki biorąc pod uwagę ilość posiadanych żetonów, ale pewien w 100% nie jestem.
Też już coś takiego wyczytałem na eng
panowie tak na rozluźnienie i ukojenie nerwów:D
Słowa BARDZO TRUDNE do wymówienia po spożyciu alkoholu:
1. Wyindywidualizowany entuzjasta
2. W czasie suszy szosa sucha
3. Nielojalna Jola
Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu alkoholu:
1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie...
2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewać...
3. Przykro mi Piękna Nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks ...
Spotyka się dwóch kolegów i jeden ma podbite oko.
-Co ci się stało?
-A żona pochylała się po kurczaka i wziąłem ją od tyłu.
-To co nie lubi od tyłu?
-Nie no lubi, ale nie w Tesco..
i uwaga hardkor- nie czytac!!
Dwóch patologów przeprowadza sekcję zwłok. Doszli do sprawdzenia treści pokarmowej, rozcinają żołądek:
- O, patrz! Pomidorową jadł! Czekaj, zaraz łyżki przyniosę.
- Dobra.
Gdy pierwszy poszedł po łyżki drugi od razu rzucił się na zupę i całą wypił. Wraca pierwszy:
- Ej! Mieliśmy się podzielić!
- Czekaj... Niedobrze mi....
Drugi zwymiotował, pierwszy patrzy się z radością:
- Ooo, podgrzana!
A ile może trwać taki problem z serwerem ?? jednak FTP to dobra firma wiec powinni sie uporac dosc szybko nieprawdasz?
No ten ostatni hardzior
Mi tam wszystko jedno, bo dopiero co zaczalem i tylko jakies smieszne zetowny zgarnac z nuts flusha z flopa ♠_cool:
Mi też 3 turki padły , trzeba się tymczasowo przenieść na P*, przynajmniej tam wszystko działa bez zarzutu.