moglby kto podac ich meila zebym mogl zaspamowac ich zjebami?
Dobrze, że ja dziś punkty do Irona nabiłem sobie rano, wtedy nie lagowało
(Choć rano, traffic po black friday jest słabiutki, na rushu na moim limicie niecałe 40 osób grało
)
dzis rozmawialem z kumplem, on gra w calkiem inna gre
to jest jakas przegladarkowa "Allods" dosyc znana i on tez ma straszne lagi od tygodnia wiec moze jest cos z siecia??
no chyba ze az taaaak wielki zbieg okolicznosci
wczoraj wieczorem zagrałem po jednym sitku na party i ftp, i na obu roomach mi cieło, co prawda na ftp te zacinki były nieco dłuższe, ale może to nie tylko problem serwerów ftp
wcześniej nigdy nie miałem problemów z lagami na żadnym roomie (nie licząc oficjalnych awarii, ostatnio na ftp czy kiedyś na ipoker), z tym że na ftp miałem przerwę od czarnego piątku do ostatniego weekendu
mam nadzieję, że nie czeka mnie szybki odwrót po tygodniu gry na ftp, dam im jeszcze szansę w ten weekend
a od kogo macie internet
ja i kumpel mamy z UPC
teraz wlasnie na entraction kompletnie mi sie stoliki zaciely :/
Oj miśki. 1 - u mnie śmiga ładnie wszystko caly dzień
Dwa, że polska ma z tego co wiem całe 5 łączy wyjściowych na świat - do których jest podpięty cały polski internet - jeśli więc jest coś gdzieś na drodze, to może tak właśnie się dziać, to niestety nie tak, że każdy ma drut z kompa prosto do FTP.
to by sie zgadzalo dlaczego sa problemy na roznych roomach i w calkiem innej grze sieciowej
no to co to moze byc
na FTP problem ustal
od dwoch dni mi nie laguje ale na entraction stolika nie moge wlaczyc
globalny wirus?
predzej stawiam na to, ze sa jakies problemu blizej FTP - oni tez maja tylko kilka rurek ktorymi obsluguja caly swiat, a ze te serwery sa pewno niewiadomo gdzie to jest jak jest. I nie sadze,zeby ktokolwiek poza ludzmi odpowiedzialnymi za te lacza cos zmienic
Napisane przez sojowyjarz
No ale jakoś masa ludzi ma problemy z połączeniem grajacych z calego swiata.
jakiś link, info?
Napisane przez iinnaattii
Napisane przez sojowyjarz
No ale jakoś masa ludzi ma problemy z połączeniem grajacych z calego swiata.jakiś link, info?
ja tez rozmawiam z ludzmi na czacie i im laguje teraz na entraction
a tak jak mowie kumplowi laguje gra internetowa calkiem inna, jakas strategiczna i on tez rozmawia z ludzmi z calego swiata i wszystkim laguje
chyba cos jest w sieci