wlasnie dostalem maila abym gral w czerwcu na ftp to dostane ten bonus.Mialem irona status brazowy tylko w marcu i kwietniu, wiec dziwie sie ze moge sie ubiegac o ten bonus.Czy jak nie wyrobie irona w czerwcu to ten bonus przepadnie , czy bede mial tylko policzone z 2 miesiecy?
Hej,
bonus ten otrzymasz tylko wtedy, gdy wyrobisz status Iron Man w czerwcu. Wówczas do bonusu liczą Ci się trzy miesiące.
Jeżeli nie uda Ci się wyrobić tego statusu w czerwcu, to nie będzie Ci przysługiwał bonus.
Pozdrawiam.
Pamiętaj, aby zakwalifikować się do otrzymania premii, musisz zgłosić się do udziału w Wyzwaniu Iron Man w czerwcu oraz uzyskać status Bronze, Silver, Gold lub Iron.
Czytalem caly regulamin i nie wyczytalem aby trzeba bylo zdobywac IRON MANa w czerwcu aby bonus byl dostepny.
Prosze o sprostowanie.
Cytat, który wstawiłeś, to urywek z regulaminu, więc nie bardzo wiem, o co chodzi. Cały regulamin znajdziesz pod poniższym linkiem:
http://www.fulltiltpoker.com/pl/mid-year-bonus
Uzyskaj jeden z czterech statusów Iron Man w czerwcu i odbierz premię na początku lipca. Premia jest oparta na liczbie miesięcy, w których zakwalifikowałeś się do Wyzwania Iron Man w pierwszym półroczu 2011 roku (od stycznia do czerwca)
Pozdrawiam.
Skoro czytales regulamin to powineines znac kontekst tego zdania. Z twojego cytatu nic nie wynika. No nie wiem albo jestem slepy albo czegos nie rozumiem. Nie widze w regulaminie punktu w ktorym wymagane byloby wyrobienie statusu IRON MAN. Z regulaminu zrozumialem aby wyrobic 1 ze statusow w iron manie.
Problemem już niefortunne nazewnictwo, bo najwyższy status w tej promocji, jak i sama nazwa promocji brzmi jednakowo
Wiadomo, że chodzi o to, by wyrobić w czerwcu jakikolwiek status Iron Man, czyli albo brązowy, srebrny, złoty, albo właśnie iron. I to samo jest zapewne napisane w regulaminie, więc nie wiem skąd te wątpliwości
Zgadza się, wystarczy wyrobić status brązowy, żeby kwalifikować się do promocji to dość oczywiste
Napisane przez dohpaZ
Uzyskaj jeden z czterech statusów Iron Man w czerwcu i odbierz premię na początku lipca. Premia jest oparta na liczbie miesięcy, w których zakwalifikowałeś się do Wyzwania Iron Man w pierwszym półroczu 2011 roku (od stycznia do czerwca)
Pozdrawiam.
A jakie są warunki uwolnienia bonusu? 0.04$ za 1 FTP?
A jakie są warunki uwolnienia bonusu? 0.04$ za 1 FTP?
Nie pamiętam jak było rok temu ale raczej wszystkie bonusy wyrabia się po takim przeliczniku.
Dziękuje za wyjaśnienie.
Najwyraźniej się nie zrozumieliśmy, na przyszłość postaram się dokładniej opisywać i zwracać więcej uwagi na to, aby prostować ewentualne niejasności w opisie.
Przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam.