tez was caly czas rozlacza na chwile? myslicie ze FTP nie ma juz kasy na wynajem serwerow?
Też mam dziś problemy na FTP
Nie tyle co mnie rozłącza, a zacina co jakiś czas, po 5 sek. się odwiesza itp.
Jakaś grubsza sprawa, czy to problem po naszej stronie? Ktoś mógłby potwierdzić jak to u niego wygląda?
Ja mam tez ciagle disconnecty. Tylko nie wiem czy to kwestia FTP, na EuroPoker mam tak samo...
Napisane przez teemee69
Ja mam tez ciagle disconnecty. Tylko nie wiem czy to kwestia FTP, na EuroPoker mam tak samo...
proponuje zapoznac sie blizej ze swoim internetem
U mnie żadnej poprawy... a nie zauważyłam, żeby inni gracze mieli problemy z łącznością... A jak to wygląda u was?
Napisane przez Tomcio18
Proste.
Kapica Wam kable chce przegryźć.
U ciebie wszystko OK?
a sam nie wiem. FTP mi się zawsze pieprzy, może dlatego, że mój kabel od internetu jest w połowie urwany
Tak czy siak, dzisiaj coś mocniej rwało.
U mnie też dzisiaj non stop tak ścina. W sumie to czasami się zdarzało ale dzisiaj jakieś wyjątkowe natężenie.
U mnie nadal przycina, tak jakbym laga miał jakiegoś, w dużej części rozdań po kilku sekundach dopiero soft reaguje na moją akcje.
Wcześniej wszystko zawsze było ok.
Ja mam inny problem, bodajże od 2 tyg nie moge się połaczyc z softem całkowicie, wcześniej wszystko było ok. Reinstalacja softu tez nie pomogła.
U mnie wygląda to tak:
zacina się, soft nie reaguje, stoliki stają się białe, a po chwili np. 3 sekundach na wszystkich jestem sit out
Czuję się jakby coś mnie wypychało ze stolików
To cholernie denerwuje i na razie nie gram... mam nadzieję, że to naprawią.