Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] disconnecty

116 Posty
59 Użytkownicy
0 Reakcje
16.5 K Wyświetlenia

tez was caly czas rozlacza na chwile? myslicie ze FTP nie ma juz kasy na wynajem serwerow?

115 odpowiedzi
mazaq

pewnie tak jest

SnikerS89

Też mam dziś problemy na FTP :evil: Nie tyle co mnie rozłącza, a zacina co jakiś czas, po 5 sek. się odwiesza itp.

Jakaś grubsza sprawa, czy to problem po naszej stronie? Ktoś mógłby potwierdzić jak to u niego wygląda?

to samo

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Z dupy. Uciekam z tego roomu dopoki sytuacja sie nie wyjasni.

to samo

Ja mam tez ciagle disconnecty. Tylko nie wiem czy to kwestia FTP, na EuroPoker mam tak samo...

Orlo007

Napisane przez teemee69
Ja mam tez ciagle disconnecty. Tylko nie wiem czy to kwestia FTP, na EuroPoker mam tak samo...

proponuje zapoznac sie blizej ze swoim internetem ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dajcie znac jak przestanie, ja poki co wylaczam, sprawdze co i jak wieczorem

Stary i FTP laguja naraz ?hmm

U mnie żadnej poprawy... a nie zauważyłam, żeby inni gracze mieli problemy z łącznością... A jak to wygląda u was?

Proste.
Kapica Wam kable chce przegryźć.

Napisane przez Tomcio18
Proste.
Kapica Wam kable chce przegryźć.

U ciebie wszystko OK? :]

a sam nie wiem. FTP mi się zawsze pieprzy, może dlatego, że mój kabel od internetu jest w połowie urwany ?( Tak czy siak, dzisiaj coś mocniej rwało.

U mnie też dzisiaj non stop tak ścina. W sumie to czasami się zdarzało ale dzisiaj jakieś wyjątkowe natężenie.

SnikerS89

U mnie nadal przycina, tak jakbym laga miał jakiegoś, w dużej części rozdań po kilku sekundach dopiero soft reaguje na moją akcje.

Wcześniej wszystko zawsze było ok.

Ja mam inny problem, bodajże od 2 tyg nie moge się połaczyc z softem całkowicie, wcześniej wszystko było ok. Reinstalacja softu tez nie pomogła.

U mnie wygląda to tak:

zacina się, soft nie reaguje, stoliki stają się białe, a po chwili np. 3 sekundach na wszystkich jestem sit out :O :O Czuję się jakby coś mnie wypychało ze stolików :P To cholernie denerwuje i na razie nie gram... mam nadzieję, że to naprawią.

MistyK
OlsenACAB

+1 :rolleyes: