Przejdź do forum
Co Oni Zrobili Z Ft...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co Oni Zrobili Z Ftp

86 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
8,827 Wyświetlenia
salyk
Oldschool Grinder

widze, ze nie tylko mnie ten up wkur@#%@

http://www.pokertableratings.com/ wycofało w ogóle FTp do wyboru bo też problem z tym miało...

wkurzyłem się, że moje loyouty wywaliło i mam teraz te badziewne karty i wygląd... ogólnie porażka, dobrze ze PT działa...

a had review, nawet jakby działał, to wydaje mi się, że też będzie poraźka, widzieliscie ile tam opcji teraz ? na co to komu ?

a i laguuuuje strasznie....

NL10 do micro przenieśli....

porazka.......

RockyRaccoon
BlackMember

Nie czaje bazy za bardzo ocb z całym tym zamieszaniem i oburzeniem.
HUD z HM działa bez zarzutu, tzn tak jak do tej pory. Layout się praktycznie nie zmienił, kosmetyka sama. Albo ja mam inny update, albo robicie z igły widły.
Pozdro!

EDIT: Hud działa wolno, jak pisaliście :(

salyk napisał

porazka.......

też mi się to nie podoba, NL10 to high stakes poker przecież.

Ja pograłem z 20 minut i wogóle mi FTP padł, wywaliło mnie z softu i nie chciał sie ponownie włączyć :] Dopiero reinstalka pomogła... HM nie działa (wczytuje tylko pierwsze 6-7 rąk a potem nie chce ?( ) reszta "ulepszeń" mi jakoś nie przeszkadza

diablik7
PokerStrategist

PJohnson napisał

salyk napisał

porazka.......

też mi się to nie podoba, NL10 to high stakes poker przecież.

No z tego to sie akurat ciesze :)

A w ogole nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Spieprzyli update - bedzie mniej prosow. Fishe i tak nie zwracaja uwagi.

SamRadziwill
Elite Grinder

kamael9 napisał

Ja pograłem z 20 minut i wogóle mi FTP padł, wywaliło mnie z softu i nie chciał sie ponownie włączyć :] Dopiero reinstalka pomogła... HM nie działa (wczytuje tylko pierwsze 6-7 rąk a potem nie chce ?( ) reszta "ulepszeń" mi jakoś nie przeszkadza

Ściągnij najnowszy update _cool:

slimy3
Oldschool Grinder

Jeżeli chodzi o mody to nie będzie to taka trudna sprawa - na 2+2 już się coś tam pojawiło. Do edycji tych wszystkich plików SVG świetnie nadaje się program Inkscape - tym programem na 2+2 ktoś zrobil stolik, program ściągnąłem i rzeczywiście sobi ładnie radzi. Sam jutro zrobie pewnie karty o ile nikt nie zrobi tego wcześniej _p: Oczywiście CorelDraw rownież zapisuje do SVG tylko ważna sprawa: trzeba sprawdzić wielkość grafiki otwierając plik SVG w notatniku np i taką ustawić wielkość strony w Corelu _tongue:

PanDuzePE
Elite Grinder

czemu last hand nie dziala

:(

PanDuzePE
Elite Grinder

ogolnie to lipa straszna, po godzinie sesji zorientowalem sie ze staty przeciwnikow odswiezaja mi sie co 10-15 rozdan jak nie wiecej, co oznacza ze wyswietla mi staty kolesia ktorego nie ma juz od 15 rozdan przy stole, ekhm.

bart87
Oldschool Grinder

stawki 1/2 FL przenieśli do Medium stakes :| wtf...... oby sama nazwa fishy nie wystraszyła, bo będzie porażka :|

SamRadziwill
Elite Grinder

Ok, udało mi się wprowadzić pewne mody, korzystając z tego linka :)

slimy3
Oldschool Grinder

Mody racetrack: Jeżeli mieliście stół wraz z tłem w jednym jpg to wystarczy podmienić jakieś tło w jednym ze standardowych profili (edycja pliku ini u mnie nic nie dała) i z C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\RaceTrack\Backgrounds (tutaj też zamieniamy te tło na nasze) usunąć plik Table.svg lub zmienić nazwę. Spowoduje to, że stół nie będzie wczytywany, a jedynie bitmapa _p:

PanDuzePE
Elite Grinder

Update jakis kolejny wyszedl. Zaraz sprawdze czy cokolwiek naprawil.

SKAMONE Autor wątku
SKAMONE
Elite Grinder

betslider działa znowu dobrze!
ale hand history still sucks

jakos mi elephant nie pokazuje statow na stole po tym updacie,rece zapisuje i pokazuje stan sesji ale nie staty na stole.ma ktos taki sam problem ??

PanDuzePE
Elite Grinder

Dopoki nie wyjdzie update Elephanta, to nie bedzie dzialac.

HM & pokertracker juz smigaja.

jakis update elephanta byl,zainstalowalem,ale nie fryka;/

VictorM
Oldschool Grinder

Ja chwilowo się przenoszę na Starsy. HUD z Holdem Managera ciągle nie działa w SnG na FTP :(. Może za jakieś dwa tygodnie wrócę, jak wszystko będzie śmigać tak jak powinno.

co wam nie działa w last hand? mnie tam śmiga :] i wreszcie mogę sobie spokojnie odtworzyć przebieg rozdania zamiast czytać to co oni tam naściubali małymi literkami...

el33ment
PokerStrategist

Mi last hand w ogóle nie działa :( Nic się nie wyświetla. Do tego soft się wiesza, laguje, co strasznie mnie wku&^*%^. Dodatkowo nawet jak mam tylko 4 stoły jednocześnie włączone obok siebie, to nie mogę zobaczyć jakie karty dostałem - czcionka jest beznadziejna! Ciężko odróżnić A od 4, no i dwa razy dzięki temu wpadłem... -_-'