Przejdź do forum
Co Oni Zrobili Z Ft...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co Oni Zrobili Z Ftp

86 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
8,832 Wyświetlenia
SamRadziwill
Elite Grinder

Tomcis23 napisał

SamRadziwill napisał

Tomcis23 napisał

Troszke jestem lewy w tych sprawach.

Czy możesz mi tak łopatologicznie wytłumaczyć gdzie dokładnie znajde ten update, i jak się robi samą aktualizację bo nie chce zrobić czegoś głupiego.

Z góry dziękuje

Jasna sprawa :)

Ściągasz najnowszą betę (1.09 cośtam) z tej strony: http://holdemmanager.net/download.html

Potem odpalasz plik (musisz mieć wyłączonego HM-a) i dalej już sam się powinien zaktualizować.

a czy nie strace histori, ustawień itp?

Nie, wszystko powinno zostać po staremu - robiłem już sporo update'ów HM-a i nigdy ustawienia mi się nie zmieniły :f_cool:

Toluvel
PokerStrategist

co zrobić żeby last hand replayer działał ?

JASIU23
Oldschool Grinder

dziala komus pt3 na ftp chodzi mi o ststy sng

bart87
Oldschool Grinder

czy komus z was prócz mnie FTP po updatecie też laguje komputer ? mam ledwo 2 stoły odpalone + stolik na p*.... odpalam menedżer zadań - FTP żre z pamięci najwięcej 125k K ... grając na chwile po prostu jest taki freeze okien :| w miedzy czasie albo dostaje sitouta, albo nagle przeskakuje do mnie cala akcja... ;/ any clue ?

slimy3
Oldschool Grinder

Strasznie mi laguje FTP - a był to taki fajny leciutki soft, aż się grało z przyjemnością _mad:

salyk
Oldschool Grinder

slimy3 napisał
Strasznie mi laguje FTP - a był to taki fajny leciutki soft, aż się grało z przyjemnością _mad:

widze, że nie tylko ja tak mam....

a teraz jeszcze lepsza jazda... znow dali up'a, ale nei da się go sciagnac bo nie działa ich strona z pobieraniem :D

ostatnio FTP rządzi...

tym wszystkim, tylko pomogli mmi podjąc decyzje o przeprowadce od nich _cool: