Po dzisiejszym updtacie mam problem z wyswietlaniem statystyk na stole. Czy ktos ma podobny problem ? Uzywam Elephanta, ale statystyki poki co nie chca sie wyswietlac chociaz kiedys nie mialem zadnych problemow. Warto rowniez dodac ze historia rak jest zapisywana i moge obejrzec swoje rece w lobby elephanta.
a dziala wam last hand ? bo mi zupelnie nic sie nie wyswietla oprocz stolika jak probuje wlaczycta opcje
Last Hand mnie nie działa. tzn tak j.w. wyświetla się ten ładny stolik i tyle
I druga rzecz- nie zapisuje mi się hand history stołów obserwowanych i stołów na których jestem sitting out. w związkuz tym staty z huda Poker Trackera się nie wyświetlają (jeśli jeszcze nie zacząłem grać (wpłacając BB)), bądź nie aktualizują (jeśli grałem i sitoutowałem).
Przed updatem wszystko śmigało :/
Ale mi ten HUD nie działa bez względu na to czy jestem na sit outcie czy nie, ręce się zapisują, ale HUD wogóle nie działa.
HUD Holdem Managera i Table Scanner (zarówn server-, jak i client-side) też nie działają :/
to samo co reszta.. hud nie działa więc brak statów, karty są beznadziejne.. miejmy nadzieję że FTP takie nie zostanie
Jeśli chodzi o HM'a to u mnie wszystko jest ok, co oznacza że wyświetlają mi się statystyki. Niestety już nie zapisują się na dysku ręce ze stolików przy których nie gram co znacznie utrudnia ich zbieranie, ale jak widzę i tak nie mam najgorzej ♠_biggrin:
Jakby ktoś znalazł lub przystosował istniejące wzory kart z PS do nowego softu to prosiłbym o link.
Pojawił się update HM'a mający rozwiązywać problem kompatybilności HUDa z nową wersją klienta FTP. Jeszcze nie testowałem. Ma zostać także udostępniona dzisiaj, ale później, kolejna aktualizacja przywracająca do życia Table Scannera na FTP.
Elephant jest bezpłatny (teoretycznie), więc wątpię aby czuli się pod presją, by szybko go dostosować do nowego softu.
to jest jakiś tylko problem z wyświetlaniem tego huda bo ręce mi się zapisują do programu dalej.. I nawet w zakładce "Ręcę" są podane staty graczy ! A na stole nie widać..
bili gdzie tego update'a znalazłeś ?
Na stronie HM'a nic takiego nie widziałem ♠_confused:
Tam gdzie wszystkie bety są publikowane, czyli na forum, dział releases.
Bezpośredni link: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
jakby ktoś nie wiedział to do jest też już nowa wersja elephanta dopasowana do FTP http://elephant.pokerstrategy.com/