jakieś pomysły jak przywrócić huda z elephanta ?
to jest jakis dizaster, nie wiem jak poważna firma może wypuścić update, który uniemożliwia komfortową grę. Pomimo, ze jestem w trakcie bonusu depozytowego 600$ to nie rozegram tam ani jednej ręki, dopóki nie zrobią porządku - bo to jest jakaś farsa i kpiny. wracam na poczciwe P* do tego czasu, gdzie sofcik pracuje jak należy.
gram teraz chwilę żeby potestować i .. na stolikach mikro zostały chyba tylko donki
pewnie lepsi gracze czekają jak coś zrobią z tym update. W sumie dobra okazja żeby połowić
Wow, nie było mnie raptem dzień a tu taki wątek. Najgorsze jest to, że nawet nie mogę sprawdzić co za cuda oni wprowadzili, w ogóle mi się update nie instaluje. Pokazuje mi się Problem decompressing archive, please try again later. Ktoś jeszcze tak ma?
ja tak miatyle ze mi razemz tym problemem wyskoczyl jakis blad w pliku postgres i kazali mi cos odpalic jakis program z dysku.zrestartowalem kompa ten plik niby sie naprawil i od razu sie update zainstalowal
Ten update to jakaś kpina! Nie dość że program chodzi mi 2x wolniej, już olać wygląd kart itp, da się przyzwyczaić, ale co najgorsze- nie zapisuje historii rozdań obserwowanych stołów! Od dzisiaj zamierzałem przejść z FR na SH, odpalam 19 stołów, PT włączony i... nic
jeszcze wczoraj ten soft byl wg mnie najsexowniejszy i najfajniejszy ze wszystkich platform, oni sobie chyba ze mnie jaja zrobili i to takie wielkie jaja wielkosci wielkiego moherowego bereta.
HUD z HEM nie dziala jak powinien, wszystko chodzi wolno, karty wygladaja jak z bazaru, nie moge wgrac sobie swoich czipow ani dac normalnego tła na stolik.
to sa jaja.
Ale numer.Zmiany wyglądu mi akurat nie przeszkadzają , ale bez statystyk nie mam zamiaru grać.Czy można liczyć na jakąś informację od FTP, co dalej?Przecież wiedzą ,że jest problem...
No nie normalnie tragedia. A już tak polubiłem ten soft.
Mi w dodatku stacki przeciwników zlewają się z ich nickami.
Wracam na iPoker
nie rozumiem tych co narzekają na FTP bo im statsy nie działają. FTP ma prawo przebudować własny soft i nie musi zawracać sobie głowy czy komuś będą działać statystyki czy nie. To w interesie PT i innych trackerów powinno być jak najszybsze zaktualizowanie oprogramowania, tak aby ponownie było wszystko ok. Także żale wylewajcie na nich, że jeszcze tego nie zrobili :P.
Oczywiście nie bronie FTP, bo z aktualizacją za bardzo się nie popisali..
To tak się według Ciebie robi? A my to niby kto jesteśmy ,że można nas olewać stawiając wszystko na głowie w tak zaskakujący sposób.Zyją z nas darmozjady , zostawiamy tam grubą kasę i nie powinni robić takich numerów.Ja nie rozumiem dlaczego Ty nie rozumiesz.Koło się zamknęło
Zyryx napisał
nie rozumiem tych co narzekają na FTP bo im statsy nie działają. FTP ma prawo przebudować własny soft i nie musi zawracać sobie głowy czy komuś będą działać statystyki czy nie. To w interesie PT i innych trackerów powinno być jak najszybsze zaktualizowanie oprogramowania, tak aby ponownie było wszystko ok. Także żale wylewajcie na nich, że jeszcze tego nie zrobili :P.Oczywiście nie bronie FTP, bo z aktualizacją za bardzo się nie popisali..
to chyba w interesie FTP, zeby wszystkim sie milo gralo.
nikt nie ma problemow = wszyscy chca tam grac, a jak zaczynaja robic jakies jaja to ludzie zaczną uciekac.
Okej nowy soft to rzeczywiście porażka, ale na szczęście jeżeli wszystkie opinie są podobne jak tutaj na forum to długo nie będziemy musieli się z tym męczyć. A i to co najważniejsze dla mnie, czyli hud PT działa - to tak dla ścisłości.
majstereo napisał
to chyba w interesie FTP, zeby wszystkim sie milo gralo.
owszem, ale czy to znaczy, że już nic nie mogą zmienić w swoim oprogramowaniu bo statsy przestaną działać?? Jak już pisałem to programiści od treckerów powinni jak najszybciej wziąść się do roboty i wydać odpowiednie aktualizacje.
99% opinii jest właśnie takich, ale mimo to od 8 godzin nikt z FTP nie wypowiedział się ani słowem w temacie na 2+2
A co jest w interesie FTP? Ja w tej chwili sie zastanawiam jak szybko moje pieniądze sa w stanie przenieść się z FTP na Starsy
a ja mam ciekawą obserwację: dzisiaj bez statsów pograłem na happy hour (tylko notatki w FTP) i jestem do przodu
chyba na mikro statsy aż takie niezbędne nie są