Gdyby(jak zwykle) okazało się, że jest inaczej to przynajmniej wysil tego jednokomórkowca w czaszce do wymyślenia jakiegoś pojazdu, który bym poszanował.
Nie rozumiem gościu o co Tobie biega, jawnie się prosisz o jakiś pojazd w Twoją tylko w jakim celu i nie sądzisz, że to tak jakby nierówna walka. Ty mnie tam powiedzmy argumentujesz i punktujesz jakimiś moimi informacjami z bloga i ok masz do tego prawo, natomiast Ty dla mnie jesteś tylko szaro - gówniano - przeźroczyste nic, które bazuje na tym, że dla poklasku rzuci właśnie jakąś uszczypliwość z których no parę osób się cieszy no bo kogo najłatwiej zgnoić na forum : Krakowiaczka, Posejdonka ewentualnie Rubinka rzucając jakimiś błędami przeszłości ... Gdybam, że też nie masz łatwego życia i jesteś mocno zakompleksioną osobą, bo tylko takie osoby robią afery z niczego. Co do ShakeMyCock - spontan i Twoja oficjalna ksywa, czy się powtarzam - drugi raz to napisałem, argument z garnuszkiem u Matki przewinął się u Ciebie też kilka razy, więc tu chyba jedziemy na jednym wózku. Fajnie też, bo w końcu wiem, że w Twoim myśleniu niedorozwój - niedorozwojowi nierówny następny raz użyj pogrubienia wtedy będę wiedział, że jestem tym większym ♠_biggrin::banana: To co Ty tam dalej piszesz, to fakt, jeśli chodzi o to, że 3/4 forum uważa mnie za debila i to w zasadzie ja o tym zadecydowałem poprzez tilty, afery z innymi, alkohol, życie, bycie itd., ( czy się tym przejmuje ? Zgadnij ♠_evil: ) ale też przyznasz, że jestem osobą barwną - taki celebryta w złym znaczeniu tego forum i rozumiem, że tutaj też niektórych zabolało, że chcąc nie chcąc stałem się populäres über alles ( w sumie dzięki Wam i też się z tego śmieje ) . Ja oddzielam szeroką kreską real od wirtuala dlatego moje emocje na forum nie pokrywają się z tymi z życia realnego, ale czy to w realu czy w wirtualu podchodzę zawsze do wszystkiego profesjonalnie
Zakładając, że mam 5 łapek w górę a 50 w dół to mimo wszystko piszę do 55 osób w tym 5 "fanów" i wydaje mi się, że lepiej napisać dłuższy post w którym przedstawie dokładny swój punkt widzenia zamiast rzucić coś w stylu : Co za skończony matoł < - - -, które jest tak kreatywne i zabawne jak moje wtorkowe odchody
Twój drugi post też był bardziej inteligentniejszy, niż pierwszy i dlatego Ci odpisuje, chociaż teoretycznie wiem, że człowiek w momencie kiedy sobie coś zakoduje to jest niemalże niemożliwe, żeby nagle zaczął zmienić myślenie ( dlatego też dużo z Nas stawia za początek Ziemi 4.5 mld lat wstecz ), stąd też miej dalej opinie o mnie jaką masz, obnoś się z nią co jaki czas, zbieraj pochwały, łapki w górę, ale to nic nie zmienia - dziwie się, że nie masz tego w swojej świadomości, bo z tego co piszesz to Ty jednak z grubsza inteligentna postać tego forum
Obawiam się, że trochę mały post napisałem, ale już nic więcej nie przychodzi mi do głowy - wybacz
Starałem się też napisać ów posta w takiej formie, żeby dała Ci właśnie tylko do myślenia, a żebyś nie musiał zbędnie odpisywać kontynuując tą aferę z niczego, która mam wrażenie, że od jakiegoś czasu jest powielana
Z góry sorry, bo znów ktoś zarzuci śmietnik w zasadzie odkryłem co było takim małym problemem na tym forum tj. kiedy wchodziłem na jakiś post ( lub też przynajmniej raz napisałem na nim ) to automatycznie dodawało mi go do ulubionych, teraz to będę usuwał, żeby w przyszłości unikać zbędnych dymów