Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Na pohybel hejterom!!! NL4 SH 20+bb/100 challenge!

273 Posty
60 Użytkownicy
1595 Reakcje
40.8 K Wyświetlenia
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

P.S.

Stan bankrolla pokazuję w celach orientacyjnych.
Jak już pewnie zauważyliście, konto mam w $, a gra na Unibecie odbywa się w €.
Różnice kursów walut powodują wahania stanu konta.
Od wczoraj dla przykładu stan kasjera w sofcie zmniejszył się o 1€ :D

Dokładne WR będzie wyliczane na podstawie historii gry, miałem dzisiaj zrobić małe podsumowanie, ale chat w Czwartki jest czynny tylko do 18:00.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
boroboro12
Poker Player

Jedyne co mnie tak naprawdę martwi, to moje volume.
Tylko to jest dla mnie w tej chwili zmartwieniem.

Jeśli jesteś zmartwiony zarobkami w pracy to bierzesz nadgodziny, albo szukasz dorywczej roboty na weekend ... Powiem tak niegrzecznie, że Twoje volume to nie Nasze zmartwienie to Ty je musisz podkręcić, kosztem czasu pisania np. na forum. Sam sobie ustalałeś challenge na szczęście dla samego siebie :f_pleased:

Jak już pewnie zauważyliście, konto mam w $, a gra na Unibecie odbywa się w €.Różnice kursów walut powodują wahania stanu konta.
Od wczoraj dla przykładu stan kasjera w sofcie zmniejszył się o 1€

Nie wiem na jakiej zasadzie to masz tj. czy możesz sobie to transferować i pozostawiać np. na pokerze, bo dawniej właśnie kiedy był jeszcze Microgaming to można było zarabiać nawet kilkadziesiąt złotych dziennie przy dokładnym śledzeniu waluty a jednodniowym opóźnieniem, które miały pokery; zarabiać tj. np. pozostawiając kwotę na Pokerze ( $ lub € ), lub lobby głównym, które miałeś w PLN-ach, ale to dość skomplikowany temat jak na Ciebie a potem i tak finalnie się połapali z tym i była ogólna waluta dla całego konta _drink:

P.S Tylko z tym volume, żebyś czasem nie odpisywał, że przecież to była aluzja, że nie zrozumiałem i że mnie nabrałeś - tylko

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Napisane przez boroboro12

...ale to dość skomplikowany temat jak na Ciebie ...

No wreszcie żeś się zdradził.
Wydało się że uważasz mnie za prostego tępego chuja, o sorry za prostego robola, co to nic nie kuma, i z dżastinami ma problemy i trzeba się nad nim litować.
Wielce przyjaznego udajesz a tam wzbudzam u Ciebie politowanie.
Teraz już wiem czemu tak upierdliwie komentowałeś niektóre moje wpisy w kafejce, tłumacząc mi niektóre sprawy z Polskiego na nasze.

No więc niech będzie. Jestem tępym robolem co to nie wie czym jest rynek Forex, co to jest spread, pipsy, loty i to całe cholerstwo.
Co to są kursy walut i ten cały skomplikowany ekonomiczny świat.
Ludzie czo to jest... świot nie widzioł powiadom Wom. Świot nie widzioł.

Wiem że od roku od czasu do czasu mi odbija, czego upust daję na forum.

Ale że zostanę potraktowany jak jakiś niedorozwój?
Nie sądziłem że się tego doczekam na tym forum, kurwa jego mać.

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

@Rubin
Mnie też wiele osób z forum zaskoczyło negatywnie.
Rubin, nie martw się. Olej to!
I jedziesz dalej
:sfishg:

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown
PokerStrategist

Jakim trzeba być niedorozwojem żeby się przejąć uwagą niedorozwoja :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
boroboro12
Poker Player

Noż kurwa jego mać ... zapomniałem, że tu przy dłuższym poście przy pierwszym wysłaniu trzeba kliknąć w niego jeszcze raz a taki merytoryczny post napisałem, że już drugi raz na szybko takiego nie wymyślę :facepalm:

Nie wyciągaj opinii na podstawie jednego zdania Rubin - tyle Ci napiszę w skrócie, bo nie mam siły tego rozwijać może kiedyś ... :banana:

Jakim trzeba być niedorozwojem żeby się przejąć uwagą niedorozwoja

Wow ShakeMyCock Wow taki kreatywny Wow obraził dwie osoby w jednym zdaniu Wow

Gościu, żebym ja kiedykolwiek na tym forum widział jeden Twój post po którym bym stwierdził, że masz ogólnie coś ciekawego do przedstawienia, lub napisania, że prezentujesz coś swoją osobą to może bym nawiązał jakąś większą dyskusję do tego co napisałeś, natomiast w tej chwili posłużę się takim starym prawem internetów, mianowicie : Ty możesz napisać co chcesz, a ja to mogę mieć głęboko w dupie :banana:

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Jakby ktoś spotkał przypadkiem wariancję, to mam prośbę.
Powiedzcie jej że Rubin ją szuka.
Chyba najwyższy czas, żeby pomału zaczęła oddawać co moje.
Swinga na 14bi na NL4 nie miałem odkąd gram na tym roomie.

Małe podsumowanko:

Obecny WR -5,93 bb/100

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
AutystycznyAndrzej
Elite Grinder

Trzeba myśleć pozytywnie! Pierwszego dnia udało Ci się zrobić założony volume. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando
Elite Grinder

Oj Rubin Rubin jak cię lubię to ten czalendż fail zostanie ci zapamiętany na długo ;)

Odpowiedz
Cytat
borderliner
PokerStrategist

Mógłbyś też wrzucać screeny jak Ty komuś łamiesz AA albo sprzedajesz suckouta na R?

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown
PokerStrategist

Wow ShakeMyCock Wow

Daj znać jak wymyślisz coś innego.

Wow obraził dwie osoby w jednym zdaniu Wow

Obraziłem ciebie. Z Rubina jedynie przyśmieszkowałem.

Gościu, żebym ja kiedykolwiek na tym forum widział jeden Twój post po którym bym stwierdził, że masz ogólnie coś ciekawego do przedstawienia, lub napisania, że prezentujesz coś swoją osobą to może bym nawiązał jakąś większą dyskusję do tego co napisałeś

Wziąwszy pod uwagę standardy śmietnika, który dumnie nazywasz umysłem to nawet i mnie to cieszy. Próbujesz zakryć swoje ułomności przydługimi, pseudointeligentnymi postami ale ja się na to nie nabiorę... i większość forum również. Reszta tworząca złudzenie, że jest inaczej to potencjał umysłowy, dla którego mieszkanie na garnuszku mamy mając 30 lat jest ok :truestory:

Ty możesz napisać co chcesz, a ja to mogę mieć głęboko w dupie :banana:

Gdyby(jak zwykle) okazało się, że jest inaczej to przynajmniej wysil tego jednokomórkowca w czaszce do wymyślenia jakiegoś pojazdu, który bym poszanował.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Napisane przez borderliner
Mógłbyś też wrzucać screeny jak Ty komuś łamiesz AA albo sprzedajesz suckouta na R?

Z przyjemnością. Forum mi świadkiem że nie unikam pokazywania takich spotów.
Problem w tym że od początku wyzwania sprzedałem tylko jednego bad beta.

To były moje jedyne opłacone KK w tym wyzwaniu.

Więc tak jak mówiłem.
Jakby ktoś spotkał wariancję, to powiedzcie że jej szukam.

Push pre flop od maniaka na tilcie.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry
Oldschool Grinder

made my day :)

Odpowiedz
Cytat
boroboro12
Poker Player

Gdyby(jak zwykle) okazało się, że jest inaczej to przynajmniej wysil tego jednokomórkowca w czaszce do wymyślenia jakiegoś pojazdu, który bym poszanował.

Nie rozumiem gościu o co Tobie biega, jawnie się prosisz o jakiś pojazd w Twoją tylko w jakim celu i nie sądzisz, że to tak jakby nierówna walka. Ty mnie tam powiedzmy argumentujesz i punktujesz jakimiś moimi informacjami z bloga i ok masz do tego prawo, natomiast Ty dla mnie jesteś tylko szaro - gówniano - przeźroczyste nic, które bazuje na tym, że dla poklasku rzuci właśnie jakąś uszczypliwość z których no parę osób się cieszy no bo kogo najłatwiej zgnoić na forum : Krakowiaczka, Posejdonka ewentualnie Rubinka rzucając jakimiś błędami przeszłości ... Gdybam, że też nie masz łatwego życia i jesteś mocno zakompleksioną osobą, bo tylko takie osoby robią afery z niczego. Co do ShakeMyCock - spontan i Twoja oficjalna ksywa, czy się powtarzam - drugi raz to napisałem, argument z garnuszkiem u Matki przewinął się u Ciebie też kilka razy, więc tu chyba jedziemy na jednym wózku. Fajnie też, bo w końcu wiem, że w Twoim myśleniu niedorozwój - niedorozwojowi nierówny następny raz użyj pogrubienia wtedy będę wiedział, że jestem tym większym _biggrin::banana: To co Ty tam dalej piszesz, to fakt, jeśli chodzi o to, że 3/4 forum uważa mnie za debila i to w zasadzie ja o tym zadecydowałem poprzez tilty, afery z innymi, alkohol, życie, bycie itd., ( czy się tym przejmuje ? Zgadnij _evil: ) ale też przyznasz, że jestem osobą barwną - taki celebryta w złym znaczeniu tego forum i rozumiem, że tutaj też niektórych zabolało, że chcąc nie chcąc stałem się populäres über alles ( w sumie dzięki Wam i też się z tego śmieje ) . Ja oddzielam szeroką kreską real od wirtuala dlatego moje emocje na forum nie pokrywają się z tymi z życia realnego, ale czy to w realu czy w wirtualu podchodzę zawsze do wszystkiego profesjonalnie :banana: Zakładając, że mam 5 łapek w górę a 50 w dół to mimo wszystko piszę do 55 osób w tym 5 "fanów" i wydaje mi się, że lepiej napisać dłuższy post w którym przedstawie dokładny swój punkt widzenia zamiast rzucić coś w stylu : Co za skończony matoł < - - -, które jest tak kreatywne i zabawne jak moje wtorkowe odchody :yaoming: Twój drugi post też był bardziej inteligentniejszy, niż pierwszy i dlatego Ci odpisuje, chociaż teoretycznie wiem, że człowiek w momencie kiedy sobie coś zakoduje to jest niemalże niemożliwe, żeby nagle zaczął zmienić myślenie ( dlatego też dużo z Nas stawia za początek Ziemi 4.5 mld lat wstecz ), stąd też miej dalej opinie o mnie jaką masz, obnoś się z nią co jaki czas, zbieraj pochwały, łapki w górę, ale to nic nie zmienia - dziwie się, że nie masz tego w swojej świadomości, bo z tego co piszesz to Ty jednak z grubsza inteligentna postać tego forum :thinking:

Obawiam się, że trochę mały post napisałem, ale już nic więcej nie przychodzi mi do głowy - wybacz :why: Starałem się też napisać ów posta w takiej formie, żeby dała Ci właśnie tylko do myślenia, a żebyś nie musiał zbędnie odpisywać kontynuując tą aferę z niczego, która mam wrażenie, że od jakiegoś czasu jest powielana :truestory:

Z góry sorry, bo znów ktoś zarzuci śmietnik w zasadzie odkryłem co było takim małym problemem na tym forum tj. kiedy wchodziłem na jakiś post ( lub też przynajmniej raz napisałem na nim ) to automatycznie dodawało mi go do ulubionych, teraz to będę usuwał, żeby w przyszłości unikać zbędnych dymów :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko
PokerStrategist

Napisane przez Pietrenko
Bynajmniej, to Wy z byle powodu potraficie rozpętać gównoburzę i pisać 40 postów, które nie mają żadnego sensu.
Pozdro i Peace.

Jednak miałem rację. To samo w temacie "Koniec Pokera".

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
vandervelde12
PokerStrategist

Napisane przez RubinPlayer

Calutkie 90 ojro.

Kurde grasz nl4 i wyrobiłeś 1200SP na Unibecie? Sam pogrywam na Unibecie ostatnio sporo i Predatora nie widziałem ani razu. Za to znam Mastercarda i Wolnego Juranda. Pierwszy trochę ogarnięty, choć lubi na SB jebnąć AI z A9, za to Jurand wystarczy raz się wk%^* i alki lecą jeden za drugim.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Aktualizacje wstrzymane do odwołania z powodu choroby.
Jeszcze nie wiem co mi jest, ale boli jak cholera.
Nie jestem wstanie skupić się na grze, mam nieprzespaną noc za sobą.

vandervelde12 bonus wyrobiłem grając wyżej.
Na NL4 to niemal fizycznie niemożliwe wyrobienie tylu SP.
Nicki zmieniam co jakiś czas. Tego używam dopiero od początku wyzwania.
Mastercard to rzeczywiście regulars. Raczej nie zalecałbym lekceważenia jego pushy bo w 90% przypadków ma monstera.
Co do wolnegojuranda, to mega fiszka. Nie dość że tiltuje to jeszcze regularnie gra z niepełnym stackiem i open limpuje,

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
borderliner
PokerStrategist

Mastercard to rzeczywiście regulars. Raczej nie zalecałbym lekceważenia jego pushy bo w 90% przypadków ma monstera.
Co do wolnegojuranda, to mega fiszka. Nie dość że tiltuje to jeszcze regularnie gra z niepełnym stackiem i open limpuje,

Pozdrawiam.

Oj Panie Rubin i Ty chciałeś żeby poważnie traktować Ciebie i ten Twój challenge, popeliny narobiłeś na całe forum a jak nie idzie to zawijka.
Następnym razem skup się bardziej na samej grze i konsekwencji a nie na robieniu szumu wokół siebie.

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer Autor wątku
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Napisane przez borderliner

Pozdrawiam.

Oj Panie Rubin i Ty chciałeś żeby poważnie traktować Ciebie i ten Twój challenge, popeliny narobiłeś na całe forum a jak nie idzie to zawijka.
Następnym razem skup się bardziej na samej grze i konsekwencji a nie na robieniu szumu wokół siebie.

Słuchaj upierdliwa żabo.
Powiedziałem że aktualizacje przerwane do odwołania a nie wyzwanie.

Odpowiedz
Cytat
borderliner
PokerStrategist

Ehhh...dobra napisze coś konstruktywnego:
1. Przestań brnąć dalej.
2. Napisz że się wyglupiłeś.
3. Poproś o zamknięcie tematu.
4. Stwórz nowy temat/challenge, gdzie założysz sobie realne cele jakie możesz osiągnąć.
5. Ludzie przestaną się przypierdalać
6. Frustracja powinna się zmniejszyć, a motywacja powrócić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat