Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Vinci SNG Challange

55 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,785 Wyświetlenia
socosoco
Oldschool Grinder

siema

fajny blog
ja gram na FTP najczesciej turki "on demand"
dawno temu na innej platformie gralem kiedys DoNy i mysle ze znow zaczne
mam kase na P* i tam bede je tylko grac
pozniej napisze Tobie moje efekty :)

czy uzywasz tournament sharka?

pozdro

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak uzywam ;) juz 3 miesiac , najpierw do DoNow a teraz do Sitow co by od razu regow i fishy wylapywac

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie bylo wpisow za to byl wczoraj egzamin :P mam nadzieje ze zdany ;) w poniedzialek nastepny i zegnaj sesjo do czerwca

a co do pokera - to udalo sie dzis urwac w malym turnieju 250 $ prawie - (02/02/2011 $8 + $0.80 On Demand Tournament $8.00+$0.80 1/123 $241.08 ) - czy to poczatek upswingu :P ?

wieczorem planuje sesje sitow - ok 30 i regularne wpisy ,

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

$5 + $0.50 Tournament $5.00+$0.50 $114.30 2 miejsce znowu udalo sie cos niecos urwac ;) na sitach dzis 47 dolarow do przodu ;) coraz bardziej zaczyna mi sie ten room FTP podobac :P

arianik
Oldschool Grinder

jak tam sity? dalej masz taki sick winrate...?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ostatnio lekki downswing ;/ strasznie duzo coinflipow przegrywam gdzie przed preflop jestem z przodu , nie mowiac juz o sick suck outach typu A7<107 , itp ;/ , dodatkowo sesja nie pozwala mi sie skupic na pokerze i analizie bledow z ostatnich dni, jednakze gram dla wyrobienia zlotego statusu na pokerstrategy ;]

a o to troche statystyk

Uploaded with ImageShack.us

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no zesz kuzwa czemu dzis soft mnie nie lubi ... znowu :(

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$40/$80 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BB$1215.00:///////;MP2 (Hero)$1215.00:///////;MP3$1890.00:///////;CO$1690.00:///////;BU$5380.00:///////;SB$2110.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP2 with A:d, Q:d.
Hero raises to $205.00, 3 folds, SB calls $165.00, BB folds.

Flop: ($490) Q:c, 3:h, Q:s (2 players)
SB checks, Hero checks.

Turn: ($490) T:h (2 players)
SB checks, Hero bets $240.00, SB raises to $480.00, Hero raises to $720.00, SB raises to $1,905.00, Hero calls $290.00.

River: ($3405) K:h (2 players)

Final Pot: $3405.

oczywiscie KK pokazal

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ostatnio cos sie w sitach zacielo i jestem ciagle na 0 , no trudno widac nie zawsze mozna wygrywac :)

za to cieszy forma w MTT , wczoraj udalo sie pare wygrac na FTOPS za 50 $ , zdobyc 2 miejsce - 50 $ - w kolejnej satelicie z biletem za 200$ - niestety lucky river pozbawil mnie biletu ;/ , a dzis udalo urwac sie 120 $ w turnieju za 10 dolarow - 311 osob , skonczylem 6 - szkoda bo byla nadzieja na miejsce 1-3, nie mniej jednak bankroll rosnie i w tym momencie wynosi juz : 766.63

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

$8 + $0.80 On Demand Tournament 98.28 $ - udalo sie 4 miejsce zajac w turku na 130 osob - szkoda bo byla szansa na wiecej , ale w decydujacym momencie short mnie skrocil A6<99 , a potem moje 99 przegralo z AJ - A na river z bigstackiem (duzo szczescia mialem w rozdaniu gdzie 77 shorta na moje AA i flopie 77A przegralo main pot , ale udalo sie side zbudowac dzieki K na turnie i Fishowi z K10 ;) ) , coraz bardziej zaczynaja mi sie te turki podobac od 100 do 300 osob , wydaje mi sie ze do tych wiekszych nie mam cierpliwosci .

socosoco
Oldschool Grinder

te turnieje "on demand" na FTP sa bardzo fajne a czy grasz jakies sng na FTP czy masz taki podzial P* sng - FTP mtt?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ostatnio jade caly czas te on deamand na FTP i SNG tez na FTP, Starsy zaniedbalem ;) struktura SNG na FTP jest dla mnie przystepniejsza w pewnym stopniu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

02/06/2011 $8 + $0.80 On Demand Tournament $8.00+$0.80 5/128 $76.80

02/06/2011 $5 + $0.50 Tournament $5.00+$0.50 5/85 $34.00

dzisiaj niestety nauka przed jutrzejszym egzaminem nie pozwolila na normalne granie , dlatego rano odpalilem 3 turki MTT w dwoch sie udalo dojsc do FT , ale z samej gry na FT nie jestem zadowolony gdyz odpadalem w zbyt glupi sposob w sumie - bledy bledy i jeszcze raz bledy.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

$8 + $0.80 On Demand Tournament $8.00+$0.80 140 4 $114.80

w przerwie miedzy nauka wlaczylem 2 turki , w jednym znowu sie udalo FT osiagnac , ale znow miejsce w przedziale 4-6 , inna sprawa ze bylem praktycznie od samego poczatku FT card dead ;/ ciekawe czy doczekam sie kiedys wygranej _cool:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

witam, sesja zdana , downswing ogarniety wiec moge brac sie za regularne wpisy ;)

nie bylo lekko ostatnimi czasy , masa bledow , tilt i downswing ktory nade mna krazyl sprawil ze na jakis czas musialem odpoczac od pokera i przeanalizowac what is wrong ? doszedlem do pewnych wnioskow , pewnych przemyslen , staram sie je realizowac w obecnej grze i cos wreszcie zaskoczylo ;) zaczelo sie krecic ;] coraz bardziej przekonuje sie do turkow on deamand - liczba graczy od 200 do 300 jak najbardziej mi odpowiada i sprawia ze do ITM nie jest tak ciezko sie dostac grajac pokerowe ABC ;) 9osobowe SNG tez jakos juz ida , udalo mi sie poprawic gre heads up i dzieki temu wyciagam wieksze value z ITM . Jedyny minus to pokerprolabs , ktory sie chyba spieprzyl i nie pokazuje mi wiekszosci wygranych turniejow SNG , przez co nie moge przedstawic wynikow ostatnich sesji - na sharkscopie jest jedyna ogolna ilosc wygranych przeze mnie pieniedzy 727 $.

socosoco
Oldschool Grinder

siema

pisales ze wygrales kase w turniejach on demand za 8,8$
w jakich godz je grasz ze jest ruch w tych turniejach?
grasz jeszcze jakies turnieje na FTP, jakies pule GTD?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a roznie gram , czasami rano jak wstane i do sniadania odpalam sobie kilka turkow - oczywiscie czasami trzeba czekac az 30 osob sie zbierze , a jezeli mam sesje nocna to tez do 30 minut trzeba poczekac zanim sie ludzie zbiora w turku zbiora , nie gram wiekszych turkow niz dla 300 osob bo po prostu nie posiadam umiejetnosci takich zeby profitowo w nich grac , a dla samego grania nie chce ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zabiegany , zmeczony podrozami po Polsce - ostatni weekend to trip do Lodzi , nie mam czasu na bloga , mam nadzieje ze sie to zmieni i odzyskam swoj rytm pokerowy - a przede wszystkim znajde czas na regularna gre i wpisy , a tak tylko czasami jakis maly MTT skubke on deamand albo rush na FTP - tak jak przed chwila cieszy postawa na FT , na ktorym udalo sie przetrwac az do konca ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

blog powoli zamiera ;) chyba z braku checi do gry , niby wszystko jest ok , wygrywam ale nie ma motywacji do dlugich sesji w SNG , wiecej uwagi poswiecam natomiast turkom on deamand i rush , dzis przelomowy sukces - chociaz moze nie finansowy , udalo sie dojsc do FT w turnieju z ponad 1200 przeciwnikow :) szkoda wtopionej szansy na semi FT na lepsze miejsce niz 9 , ale mimo wszystko postawa cieszy :)

koval1990
PokerStrategist

Napisane przez vinci89
tak uzywam ;) juz 3 miesiac , najpierw do DoNow a teraz do Sitow co by od razu regow i fishy wylapywac

Na ftp tez uzywasz?

A tak swoja droga jaki brm do mtt stosujesz ?

ogolnie to widze nice wyniki masz na tym ftp :)