VINCI REAKTYWACJA
Witam wszystkich ponownie , to moje drugie podejscie do pisania bloga - po upadku FTP i utracie pewnej kwoty pieniedzy , wakacjach w USA i rozbracie z pokerem na 2 miesiace postanowilem sprobowac swoich sil na pokerstarsie - wplacilem 300 $ i bede gral SNG STT za 3,5$ turbo i non turbo w zaleznosci od dynamiki otwierania sie stolow , pelen obaw iz 2 miesiace bez pokera musialy podkopac moje umiejetnosci - do tej pory wygrane w pokerze to ok 3k $ wiec nie jest tak zle , zaczalem grac i tak w tydzien udalo sie odbudowac zaufanie do swoich umiejetnosci - pomogl w tym niemaly upswing ale trzeba sie tylko z tego cieszyc ze po powrocie do pokera tak a nie inaczej to wyglada. Wracajac do watku glownego - bede w moim blogu pisal glownie o turniejach jednostolowych - boje sie ruszyc na wieksze SNG - gdyz wydaje mi sie ze nie czuje jeszcze odpowiedniej dynamiki gry i turnieje niejednostolowe bylyby po prostu dla mnie nieprofitowe . Ale dosc gadania , czas na grinding i nauke , run good !! :-)
Cele na wrzesien
1. Przejscie na limit 7$
2. Nauka nauka nauka - szczegolnie z uzyciem SNG Wizzard- eliminacja jak najwiekszej ilosci bledow
3.Znalezienie kompana do gry STT- taka forma nauki wydaje mi sie najlepsza - wiec jezeli jest ktos chetny to zapraszam do wspolnych sesji !
4. Podpiecie sie pod inny room nie P* gdyz bez tego status na pokerstrategy ani drgnie - niestety nie jestem podpiety ♠_confused:
Bankroll 479.55 $