Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sng, Plo Rush Sss.

1,769 Posty
97 Użytkownicy
0 Reakcje
56.2 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

OD paru dni walcze na 6 max. I Idze nawet dobrze pierwsze sesje byly dobre. Pozniej przytrafil sie upswing gdzie na 10 p max mialem cos kolo 180% ROI. Niestety ostatnie dwa dni stoje w miejscu. A to wszystko przez debili i ich glupie zagrania. Non stop przegrywam na 3 outery, albo jakies inne dziwactwa. maly przyklaad.

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-KhKs-Tournament-UTG-1533942.php

Tak czy siak jestem dobrej mysli, jeszcze 25$ uzbierac i wkraczam na 3,5$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ostatnie dni to totalny zjazd w dol...

Pare perelek...

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-KcKh-Tournament-BB-1549103.php

Szkoda ze drugiej nie widzicie. Koles robi mi 3 beta gdy mam QQ wiec tylko robie call na but. A on mi push na flopie z Q23

I pokazuje AT WTF...

Turn 4

river 5

I to rozdanie zostalo okrzykniete bad beatem dnia przez moich rywali. OMG...

Odpowiedz
Cytat
thesis71
PokerStrategist

eeee, to nic
mam AA podbijam sprawdza BB
J73 BB podbija za pół puli, ja r/r do AI gość wrzuca i pokazuje KT
- turn K - river K - tyle, że aktualnie nie rusza mnie to :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A mnie rusza bo odpalam sobie 20 stolow 45 i 180 i mam jeden FT gdzie wchodze z 4k przy blindach200/ 400 i utg pushuje z QQ i dostaje call od shorta z 2k z At. Wiadomo A na riverze.

Kurwa tak sie gra na rigged starrze.

Trzeba sobie sciagnac wizarda i grac jak to ciulstwo pokazuje. MImo ze chip model to program dla debili. Ewodendtnie ta strona wspiera takich matolkow. Pozniej sie nie dziwac ze cwel pushuje z late majac 72 of za 12 bb.

Ale jak na 20 stolow dostaje non stop porazki z 99 na 55 albo AK na AJ ale jak pushuje 55 to ni huja wpierdalam sie na 88 i jakis sie utrzymuja. To pozniej mam jeden FT i odpadam na bublu. Bo wizard pokaze debilny call z At miom ze moj range to Aqs+ i JJ +. Ni huja At zawsze dobre.

Zostalo mi po wszystkiuch wypoltatach ze 100$ i albo sie obije albo umocze wszystko i zamkne Ps ana zawsze.

Kurwa od 4 miesiecy jebie na stratach. A 2 lata temu odpalilem 2 180 i mialem 2 razy top 3.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiadomo wizard pokaze any two

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-QsTd-Tournament-BB-1550530.php

Wiec 3 outery to nie problem...

Odpowiedz
Cytat
Artur8902
PokerStrategist

true story bro.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=250

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $300(BB) Replayer
Hero ($8,985)
($4,515)

Dealt to Hero A♠ Q♦

raises to $900, Hero raises to $8,960 (AI), calls $3,590 (AI)

FLOP ($9,030) 2♥ 7♣ 5♦

TURN ($9,030) 2♥ 7♣ 5♦ 2♦

RIVER ($9,030) 2♥ 7♣ 5♦ 2♦ 6♦

Hero shows A♠ Q♦
(Pre 67%, Flop 23.0%, Turn 0.0%)

shows 2♣ 3♠
(Pre 33%, Flop 77.0%, Turn 100.0%)

wins $9,030

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Dawno bez wpisu , więc podbiję krótkim .

W pełni się Tobą zgadzam maziku : tam aby wygrywać naprawdę trzeba nie mieć mózgu . Nieliczne wyjątki ( Ci z mózgiem ) to zwyczajne luckboxy .

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Mazik ze swoim podejściem do pokera się chyba już nie zmieni :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

WITAM PO BARDZO DLUGIEJ PRZERWIE A JEDNOCZESNIE SIE ZEGNAM. ZAMKNALEM KONTO NA PSIE I NA INNYCH POKEROMACH. GLOWNIE Z KILKU POWODOW. POKER PRZESTAL JUZ ZUPELNIE MNIE CIESZYC I BAWIC. DODATKOWO OD POL ROKU JADE NA ZERO LUB NA MINUS. I TO SIE PEWNIE NIE ZMIENI BO POTRZEBOWALBYM ZABRAC SIE ZA SIEBIE Z NAUKA. A TEGO NIE CHCE ROBIC BO ZABIERZE TO ZA DUZO CZASU, A CZAS TEN CHCE PRZEZNACZYC NA INWESTOWANIE NA GPW. AKURAT INTERESUJE SIE TYM OD PARU LAT I OD KILKU MIESIECY SUKCESYWNIE INWETUJE. DODAZTKOWO ZABIERA MI TO ZNACZNIE MNIEJ CZASU KTORY WOLE PRZEZNACZYC NA INNE PASJE. TAKZE DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA CZYTANIE MOJEGO BLOGA, ZA ROZMOWY I WSPOLNIE SPEDZONY CZAS. POZDRAWIAM SERDECZNIE WASZ MAZICZEK:)

Odpowiedz
Cytat